Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Hello Barlog...
am ajuns acasa...
Am fost dimineata la doctor si in urma controlului pe masa s-a constatat cul dilatat 1 cm , placenta grad 3, lichid putin ...
Doctorul a spus "nu o mai duci mult"...si cand scoate mana din....)stiti voi ) surpriza!!!Sange...mult....
M-a trimis la monitorizare ...contractii ioc...
Asa ca mi-a zis sa vin acasa sa iau un no spa..ptr durerile de burta si sa astept adevaratele contractii...
Tot stau si ma gandesc ce o fi fost cu sangele ala...care inca curge dar in cantitati mici...
Ma duc sa citesc ce ati facut cat am lipsit eu !!
Pupici

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Felicitari Anymona!!!!!!
Hai Ioana!!!!!
Bai chiar am intrat pe ultima suta de metrii??? Nu imi vine sa cred!!!!
Eu am avut o veste foarte proasta azi. Pe langa ca fi-mea a racit iar, dar asta sa zic ca e minora daca nu ar fi a 5-a raceala din septembrie, m-a anuntat bona cea noua ca nu o sa mai vina decat pana imi gasesc pe altcineva. Ca nu stie ce are, ca tremura tot timpul (eu jur ca nu am bagat groaza in ea, nu am avut nici un conflict). Ma rog, am plans o gramada de dimineata, de abia se obisnuise cat de cat Irina cu ea....Noroc ca mai am 2 zile jumatate si voi sta eu acasa cu ea. Pupici si sa auzim numai de nasteri fericite. Eu nu cred ca voi realiza cand nasc, am avut din septembrie incoace o perioada full full de evenimente si schimbari.

35+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Wow Ioana - tare esti calma! Sa te fi ranit de curge sange? Nu e membrana caci atunci ar curge si lichid amniotic, nu?

Lore 1983 - cred ca te pusesem si pe tine la socoteala optimista cu 3-4 in decembrie :) Dar sper sa aiba dreptate Danait si sa ne mai viziteze cum vine Bravegirl acum desi, intelegem complet daca bebeii nu va lasa!

Vmadelain - multumesc din suflet, esti draguta!

30+ cu FIV - Miss LHB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Irina pentru bebeline. Sa creasca mari si sa fie sanatoase !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am comandat ceva de la SUISSES si cica vin peste 3 sapt. Bine ca am comandat 5 bodyuri masura 67, ca raman mici hainutele pana vine pachetul. Ca cica imi trimit in banii astia si un set de genti

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aneud

Wow Ioana - tare esti calma! Sa te fi ranit de curge sange? Nu e membrana caci atunci ar curge si lichid amniotic, nu?

30+ cu FIV - Miss LHB

Pai portia de plans am tras-o la spital :d
Nu m-a ranit caci sangele a tasnit si in 2 ore am umplut un pachet de vata ...
Acu ce sa fac ???astept....

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

HAI IOANA!!!!

Siema ,sa ne tii la curent!!!!

La multi ani Ralucaspm!!!! nastere usoara, BB sanatos si refacere rapida!

Aneud felicitari pt job!
Sa fie intr-un ceas bun!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

In primul rand Felicitari Mamicilor si un Bun Venit noilor bebelusi
Iar acum sa trcem la povestit gata cu munca a venit concediulde acum stam acasa si crestem mari iar pt listuta sa venim cu date:DNP 19.01.11 avem o minune de baietel pe care o sa il vedem iar la eco pe 9 dec stim ca mai e mult pana atunci dar speram sa treaca timpul asta mai repede,avem 64 de kg si ne simtim binisor seara ceva probleme cu dormitul da in rest e ok ,am facut si ceva cumparaturi pt bb si tot asa dar las ca de acum e timp destul de povestit.Asi dori sa pun si eu poze dar nu am parola poate cineva sa imi trimita un PM cu parola va rog

Cu ajutorul lui Dumnezeu26+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Am si eu o nelamurire ...
Ieri seara, dupa control, prima data cand m-am dus la baie am vazut pe chilotel o pata mica maron mai deschis ....
m-am sters, dar nimic pe hartia igenica, decat ce era pe chilotel, o pata mica maronie spre albicios .... nu stiu daca descriu bine ....
dupa cum citesc pe aici sa fie vorba de dopul acela?
in rest nu am nimic, nu dureri, am contractii dar nedureroase, si de ieri seara nimic ..... nu am mai avut nici o pata cat de mica ...

voi ce ziceti?
la control nu s-a vazut nici un semn de nastere

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Wow! Vad ca pariurile sunt in floare... Pai avem asa:

Moi si Siema fara dop
Ioana fara dop si cu dilatatie 1
Doura cu dilatatie 1 (?)
Ana cu colul sters

Acum sa dam din coate care ajunge prima . Parca vad, cum zicea Ana, ca primim mesaj ca a nascut o alta ursoaica

Pe ce se pariaza???

Noi am bagat un mega somnic, m-am trezit lovita. Nu am voie sa nasc azi pentru ca sotul a fugit la pescuit, asa ca abia mai pe seara pot sa ma destrabalez.

Doura, am inteles bine ca ai dilatatie 1?

Ma duc sa halesc ceva, daca oi gasi ceva comestibil...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput