Licurici de ianuarie-februarie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

multumesc mult, fetelor!nu aveam cui sa imi spun oful

azi am fost cu ea la doc sa ii faca antitetanos si i-am vazut taietura.e o linie subtire de vreo 1,5 cm.dupa 7 zile renunta la banda adeziva complet si o vom trata cu crema Contratubex, folii Cemeosil noaptea, iar daca va fi nevoie, cu laser.tot ii va ramane un mic semn, nu va dispare total, chiar si cu laser, ni s-a explicat, sper sa fie cat mai bine. ma simt complet vinovata de ce i s-a intamplat, totul a fost sub ochii mei si am o multime de Daca...

am gasit si linkul pentru aloe vera.
spersa fie bine...

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mara draga,nu te invinovatii...nu ai de ce,se intampla,mai ales cand sunt cu noi,pt ca cu noi stau NON STOP!!!
Cadi...ia partea pozitiva...casa voastra,de la inceput va veti face amintiri impreuna,ca familie.

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mara imi pare rau de patanie, ti-am zis si dincolo ca nu cred ca ii va ramane semn, si chiar dc ii ramane in nici un caz nu o sa ii reduca sansele in viata

Naty foarte frumoasa povestea nasterii Nadiei!

Cadia sa stapaniti sanatosi casuta!

Cristi foarte frumos costumul lui Carol, te pricepi!

Eu l-am cumparat aseara in ultimul ceas, dar am facut bine ca am asteptat pt ca l-am luat la reducere cu 10 dolari:)) e pt varsta 4-5 ani, dar ii vine de minune uriasului meu
Pozici cu My Little Baby Bumble Bee,
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
a stat azi toata ziua imbracat cu costumul, ba chiar a dormit cu aripile alea imbracat la pranz, cred ca i-a fost f f cald. au avut petrecere la gradinita, toti copiii erau asa de draguti, am dus noi parintii diverse chestii, fructe, prajituri, etc si piticii s-au distrat!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Cristi super costumul, ieri ma enerva ca eram la servici si acolo nu se pot vedea pozele de pe acel site. Esti tare priceputa.

Mara o sa fie bine si o sa ii treaca.

Miere foarte frumoasa albinuta ta, cred ca o sa ai o multime de miere de acum

Marius zilele astea e fericit ca au venit bunicii(din partea sotului) si unchiu. L-a zapacit de cap pe unchiu, il alearga prin casa, se ascund, se joaca..mai multa liniste pentru noi. Faza cea amuzanta e ca de cand a intrat in casa l-a asociat cumva cu fratele meu si ii ziua Iuia (de la Ilie) desi de 2 zile ii explicam ca asta e unchiu Cristi si Ilie e la Sibiu acum

Week-end frumos sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

azi dau cafelutza fetelor

va doresc week end placut

noi maine mergem la sala 99 TNB la magician
spect cu M ralea

cine mai doreste?

bebelushi azi m-am delectat si eu cu ce ai mai crosetat matalutz, si vroiam sa-ti spun ca ce ai facut aici
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/2010/10/colier-ametist-mov-montat-in-sarma.html
imi place ft tare, mi se pare simplu si delicat
ceva in felul asta pe vernil mi-as dori si eu

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

NEWS! O ora cu copilul tau

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Miere, Cris super costumasele
cred ca's tare incantati picii

noi avem un bostanel gen gentutza si o palarie din aia de vrajitoare, caci la teatru maine...'tinuta e obligatorie'

Mara sa ne spui cum evolueaza bubitza. crema elidel stiam ca vindeca repede si cicatrizeaza.

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

NEWS! O ora cu copilul tau

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

multumesc de incurajari. pe mine ma macina mult semnul care ii va ramane.probabil vom folosi laserul, dar sa vedem cand e posibil, dupa cat timp.imi pare atat de rau....

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutare

sunt tare fericita, gargarita mea a inceput sa spuna fraze
prima: stateam in pat cu ochii inchisi si ea tot ma striga, eu ma faceam ca nu o aud si intr-un final o adud cum spune "nu ude mami" imi venea sa o mananc tare draguti mai sunt cand incep cu fraze
si aseara ma intreba "cea faci?"

bebe nu vrea sa iasa inca doar se intareste burta din cand in cand si am o durere in membrane de mor, oricum sper sa nasc sambata sa pota sotul sa isi ia concediu de luni, ca de la servici la el nu se practica liberul pentru nastere

sanatate multa tuturor si copii cuminti, in limita bunului simt

amr mai putin de 2 sapt

38+ sapt david gabriel
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

wow ela,nu pot sa cred ca mai ai asa de putin,ce repede a trecut timpul. astept sa va citesc cu noile impresii.

tare simpatici piticii cu cuvintele lor. Si au o imaginatie...
Ana mai nou,cand nu mai vrea mancare zice:mama gula male...ham.....
un sf de saptamana cat mai placut.

P.S. Mara,nu te ingrojora si n mai fi suparata,va trece

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua de la noi!

Mara, o imbratisare mare de la noi si multe ganduri bune. Te inteleg foarte bine cum te simti, si zic si eu ca fetele, incearca sa nu-ti mai faci ganduri negre, eu zic ca va fi bine, ca nu va ramane totusi semn. Si chiar daca va ramane ceva-ceva, sigur nu o va opri pe Flavi sa realizeze ce isi doreste in viata Multi de la noi.

Cristi, ce fain e costumasul lui Carol. Ai talent si te pricepi
Noi mergem maine la o petrecere de copilasi cu Mister, i-am luat un costum de Spider de la ASDA, era singurul fara gluga sau cipilica (jupanul meu nu suporta nimic in cap).
Uite asta-i: http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/fancy-dress-costumes/spider-tabard-fancy-dress-outfit/GEM49489,default,pd.html
Asa ca maine seara mergem la chef cu el Asta ce dupa ce vom merge la o ceremonie de sarbatorire a Samhain, sarbatoarea veche celta care a devenit mai nou Halloween . Deci maine vom avea o zi plina.

Ella, nu mai e mult! Tinem pumnii si asteptam semnalul de majorete!

Cadia, mult noroc in casuta voastra noua! Multe felicitari, e o mare realizare

Miere, super costumasul! Aidan e atat de dulce... si mare! Mister inca poarta o parte din hainutele de 12-18 luni.

Alinuk, distractie faina maine!

Bebelusi, Mara, voi aveti paypal-uri? M-am uitat pe site-uri, am ochit una-alta, am convenit cu mama sa primeasca ea "pachetele", cum pot sa platesc ca sa cumpar? As putea sa ii trimit ei banii ca sa plateasca ea, dar daca exista o modalitate sa va platesc voua direct, sa nu o implic pe ea as alege-o pe aceasta

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput