Licurici de ianuarie-februarie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 17
mara95 spune:
am citit acum despre creme, ele doar amelioreaza. sper ca semnul sa nu fie prea lat.am Contratubex, dar am citit si de Cimeosil.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Porumbita spune:
nu e obligatoriu sa ramana semn;
am avut si eu (de la o bataie cu bete facute din brazii de craciun aruncati) si s-a dus in timp
Leditia spune:
mara,imi pare rau de flavi,am citit la celalalt subiect...Se tot vorbea la un moment dat pe la bazar de un gel cu aloe vera tare bun pt lovituri/julituri..
Pupam buba sa treaca..
Fii-miu s-a taiat in frunte in primvara,abia iesisem eu din spital(cand a fost cu extrauterina)si nu i-a ramas semn..Eu sincer credeam ca-i va ramane semn,k el a cazut destul de rau in elementii de la caloriferul electric,care-s cam ascutiti asa..
Sanatate multa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
bebelusi spune:
Aoleu Mara, uff, stai linistita ca poate nu ii ramane semn, nu te stresa de pe acum
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
Mara, si eu zic `ca nu va ramane semn,sa dea Dumnezeu sa nu ramna
Cristi, Carol se joaca cu mopul&co.? sau tot alea adevarate il atrag?
ingrid70 spune:
Vai, Mara, cat de rau imi pare! Pupam sa treaca! Poate ca nu ii va ramane semn si nu-ti face griji, si sora mea a dat cu capul de soba cand era de 1 an si, desi i-a ramas un semn fix pe mijlocul fruntii, cam tot de 2 cm si destul de lat (ca mama nu a vrut sa-i puna copci ca sa nu ramana semnul si mai mare) nimeni si nimic nu i-au diminuat sansele in viata. Nu e mai urata, ba din contra, face parte din farme
cul ei.Carmen, in viata tre' sa-ti stabilesti niste prioritati si ce vine mai intai la un moment dat. Si sotul meu a crezut ca firma la care lucreaza nu mai poate fara el, ca toti trag de el, mai ales la sfarsit de luna si, totusi, cand s-a imbolnavit si a avut hemoragie digestiva, era tot sfarsit de luna, a lipsit 3 saptamani de la serviciu si firma a mers mai departe. Sunt convinsa ca daca, doamne fereste, de maine chiar nu mai poti sa mergi la serviciu, toata lumea va face un efort si se va descurca, si tipa ce te inlocuieste, si auditul, si tot. Dar daca tu poti si vii... de ce s-ar stresa ei. Daca esti doar angajata si nu e firma ta, nu ai de ce sa-ti faci atatea griji. Astea sunt griji de patroni, ei trebuie sa se streseze, ca e firma lor, ei trebuie sa asigure personal in lipsa ta... Daca ceva se intampla tot pe tine vor da vina, nu pe ei, vor zice ca daca stiai ca ai probleme de ce te-ai efortat atat... asa ca tu fa ce e mai bine pt tinePorumbita, cand esti patron e alta treaba. Noi cand am avut firma noastra am lucrat si 48 de ore incontinuu, fara somn, si destul de des, dar unui angajat nu-i poti pretinde mai mult decat contractul pe care l-ai semnat cu el si din cate imi amintesc, acolo sunt stipulate si orele pe care le poate lucra un angajat.
Am lucrat si afara si acolo tot asa era, cand se terminau orele de program pe noi ne trimiteau acasa (spunand ca nu-si permit sa plateasca ore suplimentare) iar patronul ramananea la munca cu sotia, copii, nurorile si chiar bunica cea batrana. In Romanica patronii isi imigineaza ca angajatii trebuie sa munceasca mai mult decat contractul si pe gratis, dar profitul nu-l impart cu angajatii, in fine... aici sunt multe de spus, mai ales ca eu am lucrat in multe locuri cand eram tanara, pana m-am prins cum sta treaba si ca nu eu trebuie sa plec, cand ceva nu merge bine intre mine si patron, de pilda...Cristi, costumul este foarte frumos, iar tu de admirat cat de bine ai gestionat situatia, adica repede ai cumparat material si ai facut costumul. Daca aveai timp, ma intreb cum arata. Abia astept urmatoarea serbarea a piciului sa vad ce costum ii faci!Nu mai pot, trage fi-miu de mine, ceva de speriat....Va pupic!
Naty spune:
Neata!
alinuk merci.
Este la Balonul Copiilor, in Herastrau. Nu am idee cat a costat, daca vrei o intreb pe prietena mea si-ti zic. Dar sa sti ca mie mi s-a parut potrivit pentru copii mai mari.
Acolo unde i-am facut eu ziua Ioanei a costat destul de mult, in jur de 2000 RON, dar au fost peste 20 de copii + animatori.
lisa multumesc.
Nadia se joaca cu puzzle, ii place. Dar cel mai mult se joaca, la fel cum facea si sora-sa la aceeasi varsta, cu bebelusi. Noi avem o gramada de accesorii (gen carucioare, patuturi, dulapioare, cadita, biberoane, vase, bucatarii, masini de spalat, aragaz, prajitor paine, hainute, etc) si toata ziua ii ingrijeste pe bebelusi (ii plac numai bebeii fara par, are vreo 6 ), ii aliniaza si ii spala, ii duce la plimbare, le da sa manance.
carmen, crisspoliss, patricia, ledi, cristi
mara imi pare rau.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
WOW cristi tare frumos costum ai facut. Si ce bine ii vine lui Carol!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
sdcristian spune:
se joaca cu ele, si cu cele reale, doar ca la astea nu prea are acces. dar facem curatenie impreuna... nu e joaca. el chiar lucreaza
partea proasta e cand incepe sa loveasca cuele tot ce apuca, inclusiv tvul sau masuta de sticla. pe asta o aranjeaza si cu un ciocan de lemn de-al lui...