Experiente neplacute la ginecolog

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sunt convinsa ca celor care asteptau li s-a spus de ce intarzie medicul (am trecut si eu prin asta cand eram insarcinata. Medicul era retinut l spital cu o nastere sau cu o urgenta). Nu erau obligate sa astepte. Sunt sute de ginecologi in Bucuresti.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am fost la ginecologi de prin toate colturile lumii. Aproape intotdeauna am intrat cu intarziere.

Eu personal am toata admiratia pt Dr. Herghelegiu. Ok, nu sta la povesti, glume, explicatii.
Dar
Este un excelent ecografist. Bun diagnostician si chirurg.
Mi-a facut toate ecografiile in sarcina, niciodata nu am stat 10 min ci min jumatate de ora. La 8saptamani am dat buzna peste dumnealui pt ca aveam impresia ca este ceva in neregula. M-a primit, mi-a facut eco, nu mi-a incasat nici un ban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

La sarcina din 2008 am fost sa consult niste capete mai luminate dintr-un oras universitar. Merg la un medic, astept de mi s-au lungit urechile, dar a meritat asteptarea. Mi s-a raspuns la toate intrebarile, chiar mi s-au recoltat niste analize sa merg cu ele la un laborator. Plec cu sufletul impacat si tot plimbandu-ne prin oras, am vazut firma unui alt "dr minune", vestit ca fiind "unul dintre cei mai cei". Si zic in sinea mea:"de ce nu? daca tot am ajuns la usa lui, ia sa vad ce parere are el." Mare prostie am putut face. Dupa ce-mi expun problema si ma vede fugitiv la eco, imi spune sec:"sarcina oprita in evolutie, pregatitiva de chiuretaj" Poftim? Da cin` te crezi cocoana sa iei decizii in numele meu? Am iesit cu nadragii pe vine, lasand sotul sa plateasca. Si stupoarea, sarcina mea a mai evoluat inca aproape 4 saptamani, chiar am auzit bataile inimii. Si de atunci m-am lamurit cu profesori-doctori-conferentiarii lui Peste, aia de se uita la tine si stiu deja cand ai sa te faci bine.
Acum pot sa ma numesc un caz fericit. Miercuri am avut programare la eco si cum dr a anuntat la clinica ca intarzie o ora si jumatate, am fost sunata de personalul clinicii si mi s-a adus la cunostinta despre intarzierea ei. Ok, deci m-au scutit de asteptat in plus. Chiar daca am mai asteptat, dar nu a fost din vina dr, ci a celor care au facut programarile sau a celor ivite pe parcurs: femei venite doar pt consultatie si li s-a facut si eco, ca sa li se si arate ce nu e in regula sau sa le confirme ca e ok treaba. Si cum dr mea sta si iti explica absolut orice chichita sa pleci dumirita, am inteles. Si cu mine a stat 40 de minute pana a reusit sa-l masoare pe "agitaticus" asa ca la carte.
Acum trebuie sa ma programez la morfologie fetala. Si prefer sa o fac tot cu ea si cu un coleg al ei care "le are"(vorba ei) decat sa ma duc la nu stiu cine, sa nu-mi spuna nimic, eventual sa ma trimita si la plimbare ca vezi doamne copilul nu sta asa cum vrea el sa il masoare. Da cu ce e vinovat el mititelu` de acolo din burtica ca nu sta cum vrea muschiu lu doctoru?
Asa ca, sa-mi fie cu iertare, dar la cele intamplate jdvionei, dr H primeste o mare de tot.

T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Am fost la ginecologi de prin toate colturile lumii. Aproape intotdeauna am intrat cu intarziere.

Eu personal am toata admiratia pt Dr. Herghelegiu. Ok, nu sta la povesti, glume, explicatii.
Dar
Este un excelent ecografist. Bun diagnostician si chirurg.
Mi-a facut toate ecografiile in sarcina, niciodata nu am stat 10 min ci min jumatate de ora. La 8saptamani am dat buzna peste dumnealui pt ca aveam impresia ca este ceva in neregula. M-a primit, mi-a facut eco, nu mi-a incasat nici un ban.

Catalina

asa am auzit si eu despre el .

Mie nu imi prea place chestia asta cu medicul care trebuie sa fie obligat sa stea la povesti, ca sa stie pacientul pe ce a dat banii la clinicile private.
Mai ales acum, cand ai internet la dispozitie.

Daca nu ai nimic grav, daca nu sunt motive de ingrijorare, nu vad de ce trebuie sa stai prin cabinet cate o jumate de ora si de ce trebuie sa faca medicul 5 minute introducere ca sa indrazneasca sa te trimita in alta parte pentru vreo investigatie.
Vai de mine, io nu stiu cum sa ies mai repede de-acolosa .

Parerea mea e ca ca rolul medicului e sa puna un diagnostic corect si sa dea un tratament corect.
Si, desigur, are obligatia de a fi amabil cu pacientii.

Sa le explice in amanunt medicinisme, nu!!!
E si el om, saracu'. Capiaza daca trebuie sa invete abc-ul medicinei pe fiecare pacient in parte . Isi pierde concentare, isi pierde rabdare, isi pierde nervii tari, isi pierde tot. E medic, nu profesor de liceu.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ...

.:"sarcina oprita in evolutie, pregatitiva de chiuretaj" Poftim? Da cin` te crezi cocoana sa iei decizii in numele meu? .

T

Mey ,fdara suparare,dar zau ca aceasta afirmatzie si indirjire as spune in a califica aiurea,nu o intzeleg!

Imi dau seama ca e greu sa treci prin asa ceva,este durereos ,dra eu zau ca n-am vazut alta solutzie de rezolvare a problemei in caz de sarcina oprita din evolutzie!Cum adica a hotarit e apentru tine?Cum adica a decis e apentru tine?

Pai ce solutzie trebuia sa-tzi dea?

Mie mi-e urit sa merg la ginecolog,nu pentru consultzulk in sine(si mie imi controleaza sinii de fiecare data,lucru care nu mi s-a intimplat niciodata in Romania)ci pentru faptul ca trebuie sa astept ingrozitor de mult!Intzeleg ca e ocupat,intzeleg ca merge si in spital,dar si mie mi-e sila sa stau sa astept cu orele!

Trebuie sa merg sa-mi faca un control sa-mi masoare nivelul hormonilor(habar n-am cum se spune corect in termeni medicali)si mi-e groaza!Dar...trebuie sa ma duc!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Mey ,fdara suparare,dar zau ca aceasta afirmatzie si indirjire as spune in a califica aiurea,nu o intzeleg!

Imi dau seama ca e greu sa treci prin asa ceva,este durereos ,dra eu zau ca n-am vazut alta solutzie de rezolvare a problemei in caz de sarcina oprita din evolutzie!Cum adica a hotarit e apentru tine?Cum adica a decis e apentru tine?

Cred ca nu ai inteles corect. Dupa ce m-a vazut la eco, mi-a zis ca sarcina e oprita in evolutie, dar de fapt ea era mai mica cu 2 saptamani fata de ultimul CM. Dupa vizita la acel medic, sarcina mea a mai evoluat inca aproape 4 saptamani. Acum ai inteles? Si da, am fost nevoita sa urc pe masa groazei sa ma curete, abia dupa ce la eco bb meu era ca o pietricica

T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Cred ca nu ai inteles corect. Dupa ce m-a vazut la eco, mi-a zis ca sarcina e oprita in evolutie, dar de fapt ea era mai mica cu 2 saptamani fata de ultimul CM. Dupa vizita la acel medic, sarcina mea a mai evoluat inca aproape 4 saptamani. Acum ai inteles? Si da, am fost nevoita sa urc pe masa groazei sa ma curete, abia dupa ce la eco bb meu era ca o pietricica

T

Ba am intzeles foarte bine,dar zau ca nu are sens sa continui!

Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

XIO, tu ai citit exemplele din post ul meu? Tocmai asta iti ziceam, ca nu a recomandat altceva dupa palpat pe motiv de alaptat/tinerete/dezechilibru hormonal si "mai vedem peste 6 luni un an".
Nu era vorba de 20 de minute la capitolul sani, ci in general, dar daca tot vorbeam de palpare 45 de secunde chiar nu sunt suficiente. Cel putin in cazul meu.
Denizel, nu trebuie ca medicul sa invete medicina pe oricine, ci doar sa raspunda la intrebari, indiferent cat de banale i se par. Sa spui ca e aiurea sa intrebi medicul prea multe cand exista internet...e cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

XIO, tu ai citit exemplele din post ul meu? Tocmai asta iti ziceam, ca nu a recomandat altceva dupa palpat pe motiv de alaptat/tinerete/dezechilibru hormonal si "mai vedem peste 6 luni un an".
Nu era vorba de 20 de minute la capitolul sani, ci in general, dar daca tot vorbeam de palpare 45 de secunde chiar nu sunt suficiente. Cel putin in cazul meu.
Denizel, nu trebuie ca medicul sa invete medicina pe oricine, ci doar sa raspunda la intrebari, indiferent cat de banale i se par. Sa spui ca e aiurea sa intrebi medicul prea multe cand exista internet...e cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lolita, da, am citit si ti-am spus cum ar trebui sa fie.
Pt. tine nu o fi de ajuns, dar daca pt. un medic este ce ai vrea? Sa mai stea jumate de ora doar ca sa se simta pacientul mai bine?

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput