Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Lori, painica de casa, ce bine suna ...
As face si eu, dar la mine e nebunie in toata casa ca ne-am apucat de renovat si am construit o camera pt bebe... acum inca e dezastru pe aici... abia astept sa se termine..

26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

ce faceti ? io ma invart pe aici , as face putina ordine dar nu am nici un chef , as dormi ca sunt trezita de dimineata si am fost plecata ....nici eu nu stiu ce vreau .

vroiam sa va intreb ceva : la spital tb sa mergem cu camasa sau cu pijamale si bluza sa aibe nasturi ?
la cezariana se face clisma ?

pupicei

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna burtici,scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am fost prinsa cu munca si cu David.

Aditzac este recomandat sa ai camasa de noapte, acum au aparut unele speciale pt alaptat (au pense cu deschidere la sani) sunt foarte practice, eu am una dar este cu maneca scurta, caci pe David l-am nascut vara, sper sa gasesc si cu maneca lunga.

In rest noi suntem bine, azi am intrat si eu in 6 luni, promit sa pun pozici in acest week-end, caci am facut cateva.

Va pupa Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si gravidutza cu Matei Alexandru +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lori ms frumos ... mie una imi sunt mai practice pijamalele , ma impac mai bine cu ele , stiu de care camasa zici .... am inteles ca dr meu a spus ca nu conteaza
felicitari pt 6 lunitze ...sa mai stea bb acolo inca trei si gata

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu iar am dormit nush unde bag atata somn,avand in vedere ca nici nu muncesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

am revenit si eu, dar ma bag in bucatarie sa fac ceva papik
mai trag cu ochiu si pe aici desi vad ca e cam monotonie

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

aditza, neaparat camasa in spital, pentru ca se fac multe controale si spalaturi, indiferent cum nasti si nu au timp sa te astepte pe tine sa iti dai pantalonii jos. Eu cand am fost in spital, de cand ne chemau asistentele la control ziceau sa ne lasam chilotii pe pat, sa nu mergem cu ei pe noi. Iti dai seama ca daca esti cu pijama nu te poti duce pe hol doar cu bluza.
La cezariana nu se face clisma, doar ca trebuie sa nu fi mancat nimic aproape 24 ore. Clisma iti face insa dupa operatie, daca te constipi, ca nu te externeaza daca nu ai scaun. Ideal e sa reusesti sa rezolvi problema in max 2 zile de la operatie pe cale naturala.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Pentru putin Aditza.
Sper sa am timp sa intru mai des, am trecut la prg de 6 ore, ca sa pot raspunde la diferite intrebari pe care le puteti avea.

Am reusit sa pun si cateva poze haioase cu David, care imi pupa burtica, bine el spunea ca il pupa pe Matei:)

PUP U ALL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Bebelu, trece-ne si pe noi, dragutza!
MONICA SI LUCIAN...si trece-o te rog si pe mama ca pleaca la drum lung si e bolnavioara, MARIA.
Multumim!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Bebelu si noi vrem pe listuta:Olga-Cristina si Cornel. Multumesc frumos
Si eu am avut o stare mai naspa zilele astea si nu prea am scris,am fost asa mai deprimata dar fara motiv,seara e mai greu cu somnul,ma tot foiesc si ma doare burtica nu imi gasesc locul trebe neaparat sa imi cumpar o pernita pt gravide nu e burta mare dar nu imi gasesc locul nicicum.
Bun venit Buburuze sa aveti o sarcina usoara,la termen si bb mari si sanatosi

Cu ajutorul lui Dumnezeu26+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput