Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata burtici
Multumesc pt tratatie ...super cafeaua

DjLaura nusg daca am apucat sa ti zic aseara, sau doar am visat ca ti am zis...stii ca si eu am avut pb cu hematom etc...mie mi a spus fara apa fierbinte si fara cada...si m am conformat intocmai, acum tu faci cum crezi, si mie imi placea sa stau in cada mai ales acum cand e frig afara dar....zic pas

felicitari celor care si au vazut bebeii la eco
Shines, insanatosire grabnica, fii cuminte
ma pregatesc sa ma duc sa duc laptopul la cineva ca nu pot sa stau la calculator mult, si e asa aiurea fara

bebelu te rog sa ne treci si pe noi george daniel si georgiana lucia, multumesc mult

imi zicea o fata ca de azi pana pe 24 la kiabi sunt oferte 1+1 gratis, probabil ca si in Bucuresti daca vreti sa mergeti poate mai vedeti ceva... ca eu azi noapte am visat 3 body groase la 15 lei

fetele eu ieri si azi mi se pare ca am secretia aia mai abundenta decat pana acum, am citit ca e normal, la voi cum e??

mai vroiam sa zic ceva dar am uitat,...revin cand imi aduc aminte
o zi frumoasa sa aveti

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

luciact, multumim pt pontul cu kiabi, sigur dau o fuga.

si inca ceva fetelor, ajutati o biata nestiutoare? vreau si eu carucior albastru la semnatura si nu stiu cum sa il obtin ....

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui ROXANA_82_CT

si inca ceva fetelor, ajutati o biata nestiutoare? vreau si eu carucior albastru la semnatura si nu stiu cum sa il obtin ....

26+

scrii baietel intre paranteze patrate la semnatura

27+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ROXANA_82_CT

26+

cu placere roxana
la ce medic esti? si unde nasti?

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Lucia sa sti ca si eu am observat o scurgere mai abundenta!
De fapt eu ma simt ca un melc de cand am ramas gravi...da trece acusica.
Tocmai am aflat de o cunostinta care a nascut un bb mare de 4.2 kg si nemernicii de dr au facut-o ferfelita la d-na pasa si apoi i-au facut cezariana, ca era prea mare bb. Pai ei nu au vazut la eco cat e de mare de a trebuit sa o taie?
Asa mi de groaza pe cand vine vremea de nascut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi

Shines/Irinuka sarna pentru masa

Shines;Nici Eu nu mai pot conduce/nu mai pot da cu aspiratorul...si am niste deureri de mijloc,cu dureri de burtica dar in lateral...ce o fi?se dilata oasele?nu ma mai pot forta deloc deloc/Imi pare rau ca trebe sa iei antibiotice.Sa de DD sa-ti scad tensiunea la locul portivit

iubita.mara ma bucur ca ai vesti bune

Bebelu;esti o scumpa
FLORIN MARIO
SEBASTIAN FLORIN
EU-S CATOLICA;TUNDE-JUDIT

Sa dea DD sa fim sanatoase si sanatosi

La noi a nins la munte..si azi dimi am razuit parbrizul era -1,5

Tunde burtica de 22 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata mamici si burtici!
eu abia astazi merg la medicul de familie sa cer medical. am un morcov gigantic!!
oricum, am aranjat cu sefa mea sa imi schimbe programul, si sa lucrez altceva, sa nu imi mai fac nervi. si in plus, am avut mare noroc - de la administrativ o sa ma lase sa-mi iau concediu fara plata, doar ca va trece al 13-lea salariu pe care oricum trebuia sa-l iau in iarna, ca fiind pt acoperirea saptamanilor de fara plata
si aproape m-am scos
mai ramane sa primesc medical de la medicul de familie, si dau de baut

va pup, fetelor, sa avem o zi frumoasa!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 22 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata buburuzelor

Bun venit fetitelor noi!
Bebelu pt listuta ta daca poti sa mai adaugi: Adriana Mihaela si Alexandru Ioan. Multumim frumos!

O zi minunata fetele dragutele!

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor va rog sa fiti atente ca va povestesc ceva care poate ne va ajuta:

Am o prietena care trebuia sa nasca in perioada asta la Brasov. Medicul i-a zis sa vina joi, joi nu o durea nimic asa ca dupa disc cu med i-a zis sa vina vineri adica azi. Sotul meu trebuia sa o duca cu masina pentru ca ei nu au, norocul ei a fost ca sotul meu avea spectacol la ora 10.30 deci pana la ora aia trebuia sa fie inapoi in Sibiu. Au plecat spre BV la 5.30. Aseara am vb cu ea la tel si o durea spatele cam tare dar atat. Dimineata la 5 cand am vb cu ea zicea ca o doare burtica dar nu rau si NU REGULAT. ZIcea ca are dureri usoare. A ajuns la Bv la 8.30, cam asa, cand a consultat-o medicul avea deja dilatatie 5. Acum naste...inca nu stiu nimic.

AM TINUT SA VA SPYUN ASTA PENTRU CA DE OBICEI TRAVALIUL INCEPE CU CONTRACTII REGULATE NICIDECUM CA LA EA CU O DURERE DE SPATE SI CU CONTRACTII NEREGULATE. CEL PUTIN ASA STIU EU, ORI TI SE RUPE APA, ORI DURERI REGULATE, ORI CADE DOPUL, ETC

Asa ca trebuie sa fim atente si la simptomele astea

Pe calea asta vreau sa ii urez bafta

Hai Simo

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata burtici matinale Simo, Irina am servit si noi o portie mica.

Ieri am zis ca adorm ca valiza in gara, numai ca era cam galagie in gara si am adormit la 12.

Ralu daca nu sunt casatorita se poate sa ne treci si pe mine, Alina, si pe al meu, Florin- Stefanel?

Fetelor va -ic sa aveti un wk super insorit si pentru mine care merge la scarbici.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 22+ cu gargaritza mica
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput