Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

sunt convinsa Raluca ca dupa ce o sa ajungem la Ikea o sa incep ca m-am plictisit, am obosit si vreau acasa cum fac de obicei, dar as vrea sa ajung neaparat si la kiabi. In rest Kika o sa o lasam pe un alt week-end sau si mai bine intr-o zi de lucru ca este mai linistite dupa ce o sa intru in concediu. Ideea este ca am inteles de la burtici ca la kiabi sunt reduceri si cum nu am ajuns niciodata sa vad ce au, dar tot de la voi stiu ca sunt multe lucruri dragute, este pe lista de prioritati. Iar la Ikea as vrea sa ne uitam de un patut ca sunt tare tare nehotarata.
Si ca tot ma dau viteaza , vad ca am facut curat doar in dormitor si deja sunt in pat obosita de zici ca muncesc de la 6.

26 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

la kiabi e promotie la 1 prod cumparat al 2-lea e gratuit. dar e valabil doar la cele cu eticheta portoclaie. asa k fii atenta.

si eu am dat acu cu aspiratoru si am sters prafu si deja sunt franta..

mai stau un pic si ma apuc de calcat. dupa tre sa ies sa imi iau pastile k am ramas fara. si cu ocazia asta fac si o mica plimbarica.
e asa frumos afara. iar al meu sot bineinteles k nu e aksa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

bebeluuuuuuuuuuuu

Cu ajutorul lui Dumnezeu27+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Laura si eu sunt neindemanatica.Am prajit cartofi si am uitat tigaia pe foc, sotzu si-a dat seama ca parca miroase a ars.Am uitat fieru in priza, nu mai zic cate pahare si castroane am spart.Ultima boacana, acum cateva zile s-a oprit curentul,m-am dus pana la baie si am vrut sa dau drumul la apa,uitasem ca nu avem curent(noi avem hidrofor,fara curent nu merge),am uitat sa las robinetul in jos si am plect la mama.Ne-am intors dupa aprox 8 ore si inainte sa intram in casa am vazut ca mergea centrala,oare de ce? Curgea apa calda la chiuveta intr-o mare veselie.Sotzu era , iar eu "oare cum e posibil?ce s-o fi intamplat?" El saracu' nu a zis nimic, la vreo 2 ile a zis :"bine ca esti gravida , ca altfel .Lasa ca vine ianuarie si nu o sa mai ai burta !!"

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

missmj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Noi ne-am facut frumosi si ne pregatim de plimbare..mergem la servici la sotu ca are niste chestii de luat pentru firma..luam la rand Metro si alte magazine.
E placut afara, soare cu dinti..dar te scoate afara din casa.
Pupici, revin in cateva ore

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

bai fetelor..sunteti fenomentale...

Simo plimbare placuta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Da Laura , of barbatii astia, ce destepti se cred ei !! haha
Eu ma bag sa fac o ciorba a la grec si tort de biscuiti, e prima data si sper sa imi iasa, urati-mi bafta ! Am luat crema de cioc pt torturi si zice ca trebuie sa adaug zahar pudra , nu am zahar pudra, are ceva daca pun zahar normal,?poate nu iese crema? idei?

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Carmen dc ai rajnita de cafea in casa, baga acolo zahar normal si in 10 sec se face pudra
spor la gateala si sa ne opresti si noua o portie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Carmen dc ai rajnita de cafea in casa, baga acolo zahar normal si in 10 sec se face pudra
spor la gateala si sa ne opresti si noua o portie

Nu am, o sa incerc asa sa vedem ce iese ! oricum bag la blender si o sa se topeasca mai repede zaharul.Sper

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput