Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pt cele pasionate de tricotaj, crosetate..pana mea..cum ii zice
uitati aici niste chestii frumoase foc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

va multumesc pt sprijin dragutzele....dar nu am nimic...decat am plans...la doftor intre sughitz si oftat mai radeam...mai plangeam......mi-am dat seama ca sunt minunatii de ale sarcinii da eram haioasa

24 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

va multumesc pt sprijin dragutzele....dar nu am nimic...decat am plans...la doftor intre sughitz si oftat mai radeam...mai plangeam......mi-am dat seama ca sunt minunatii de ale sarcinii da eram haioasa

24 + Claudiu

saracii barbati ce socati or fi ei de noi
asta e...toate am patit la un moment dat...sau urmeaza nu-i bai

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

eu ma bag la somnik.noapte buna la buburuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu ma bag in pat k e deja tarziu si al meu maine la 6 e in picioare
noapte buna si somn usor tuturor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Azi m-am trezit cu noaptea-n cap sa nu va las infometate si sa nu mai apuce Simo sa va dea cafeluta "pe burtica goala".

Asa ca meniul de weekend contine:
* omleta; * paine prajita cu ceai; * cereale cu lapte/ iaurt; *croissante; clatitute si gogosi.

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Fluturas ne bucuram ca esti bine. Din pacate tot nu ai scapat de cerclajul ala... Ai grija de tine.

ocsanica80 felicitari pentru eco si pentru bebelina grasuna! Acum trimit PM cu parola.

babyleeks ce haioasa tu cu plansul tau. Fac "misto" de tine hormonii, nu joaca...

N-am mai avut somn chiar daca ieri am avut ceva activitate intensa si m-am culcat si dupa ora 24 (ceea ce mie sigur nu-mi sta in fire). Au terminat oamenii de spart peretele de care va ziceam ca vrem sa scapam, pentru a mari bucataria, de fapt mai mult pentru a face un loc de fumat pentru cei ce ne viziteaza si nu se pot abtine - aviz socre-miu.
Acum sotul are de zidit si de gletuit, de facut racorduri la apa si gaz... va dati seama ca avem casa "varza". Dar dupa ce a carat aseara 30 de saci de moloz... cred si eu ca-l dor toate cele.

Singura "problema", doar ca n-as numi-o asa ca ma bucur tare... e ca si-au anuntat ceva prieteni vizita pe la noi de azi pana marti. Incercam pe cat posibil (ca de tot sigur nu avem cum sa reusim) sa "punem casa la punct" si asta e acum... sper sa nu se simta nici ei aiurea ca "au nimerit" asa "bine"

Asa ca... voi sa fiti cumintele (mai incet cu sarbele ca sunteti femei cu burta la gura ) si sa nu scrieti foarteee mult ca nu stiu cat timp o sa am si eu sa trag cu ochiul la ce scrieti. Papa tot o sa va servesc eu... in nici un caz nu va las infometate.

Pupacei dulci la toate burticutele.

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata,
mai Irinukaa ce harnicuta esti tu...mai tot timpul prima, multumim de bunataturi si spor la treaba

vad ca fetele aseara au incins si o hora , ce frumos....
Fluturas stai cumintica si o sa fie totul bine ai sa vezi
Ocsanica felicitari pt vestile bune de la eco

Bebelu eu am intrebat o pe dr mea despre prenatal daca are nevoie sa ii duc vreun act ceva si a zis ca nu, cu o zi inainte sa ma duc sa mi dea concediul prenatal si atat, la fel ai procedat si tu?

babyleeks si eu simt cateodata ca mi vine sa plang, pur si simplu, no reason, si cum zice sotul meu, pis ochii un pic pana mi trece si gata, asa e hormonii sunt de vina

azi ma duc la nasa mea sa mi dea carucior( a nascut anul trecut o fetita) si are 2 carucioare luate, a zis sa merg sa mi aleg eu unul..abia astept

fetele un weekend frumos sa aveti fara dureri si fara contractii

va

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze frumoase
Irinukaaa...multumim de papicasi spor la treaba
Fluturaschiar ma intrebam ce-i cu tine..bine ca esti ok..ai grija de tine si repaus total..bebeii sa fie bine..
pup toate fetele si va doresc o sambata minuata

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna dimineata si week-end placut la toata lumea. Irinukaa multumim de bunatati ca de obicei si pt cont si parola .
Noi trebuie sa ne mobilizam sa ne apucam de curatenie ca nu mai tine asa; deci o sa va urmaresc printre aspirat, sters praf si alte treburi naspa.
toate burticile

26 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput