Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

aditzaC

nu ma certati ca si asa sunt speriata inca nu mi-am revenit din soc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

laura am zis ..ca vroiam nu te cert ... sa fi precauta de acum incolo , acum gata linisteste/te.

Foxy-le.... eu cred ca dolores se refea la pungi pt pompa de san ...sa stocheze laptele ....eu asa zic

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

bebyCry cred ca ne-ai incurcat, Madalina parca a scris ca se ducea la biserica, in orice caz eu ma rog pentru toti puiutii din lume sa fie bine, sanatosi, la biserica ajung mai greu insa A propos Bebelu multumim pentru listuta, si eu stiam ca atat timp cat nu sunt botezati copii nu pot fi mentionati, de aceea nu l-am trecut si pe bebe Kevin.

Foxy pungile sunt pentru haine murdare, eu mereu am avut nevoie de ele, plus de pus gunoaie si diverse, ca eu am stat de exemplu 3 zile la pat si n-aveam voie nici la baie, si mereu ma trezeam cu diverse pe langa mine pe care voiam sa le-arunc si nu stiam unde. Mi-era rusine sa chem asistenta numai pentru atata lucru, desi aici sunt asa dragute cred ca veneau oricum.

Ziki aici te incurajeaza sa-ti aduci tot ceea ce te relaxeaza pentru travaliu, muzica preferata, hot/cold packs, etc. Stii cum, travaliul poate dura ore si ore... Eu innebuneam fara activitati cred. Cel mai tare m-a ajutat un joc de sudoku, electronic, ca avea ecran luminos, vedeam cu el in intuneric, ca eu nu puteam sa dorm, aveam contractii insa pe sot l-am lasat sa doarma. Acum cred ca am sa fiu singurica pentru ca nu avem cu cine sa-l lasam pe Patrick. Ma cam supara chestia asta... insa ce sa facem, asta e situatia,.

Si eu sunt super sensibila in ultima vreme, plang din orice si asa cu sughituri ca zici ca s-a sfarsit lumea. Incerc mereu sa ma calmez, nu-mi reuseste tot timpul. E si vremea asta, nu prea mai ies din casa, nu prea vorbesc cu nimeni, s-a facut frig tare la noi.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 23+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

foxy ...deci ... am gresit si nu am intuit bine pt ce erau pungile ..se mai intampla

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissia

neata si de la noi si bun venit noilor burtici.
mara imi poti da si mie ,te rog,site-ul de unde ai cumparat tu sterilizator si incalzitor biberoane?
fetele care vreti carucioare stoke sa va luati in calcul ca daca nu au in depozit si trebuie comandat dureaza cam o luna.

25+ cu
Karina-Maria

ai pm

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

buna seara...
am revenit si eu acasa, dupa cateva zile petrecute in spital..stiti ca luni tb sa mai fac o eco sa vad cum e colul si era mic de 15 mm si in contractie mai scadea..asa ca am plecat seara de urgenta la spital ..marti mi s-a facut cerclaj si tratament impotriva contractiilor, injectii cu no-spa+scobutil, 1/2 pastiluta Ginepril, si parca tot mai am contractii dar nu sunt dureroase si cica sunt cam normale...

astazi am repetat eco inainte de externare si bebeii au crescut la cca 650 gr..fetita a recuperat si ea...

acum vreau nu vreau tb sa stau in repaos de orice fel, patut si plimbare scurta, fara efort..

o sa incerc maine sa recuperez de citit...

va doresc o seara buna in continuare si sanatate..ca e cea mai buna///

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna seara dragi burtici si mamici!
Hop si eu in ceas de seara, desi ieeri ma luadam ca o sa fiu mai activa.
Desi am stat acasa azi, am muncit mai mult ca la servici, nu am avut timp sa intru deloc sa vad ce faceti, decat la ora asta!

bebelu , daca mai ai loc vreau si eu pe listuta: Gabriela si Constantin Marian,
si multumsc tare mult!!
Apropo, am avzut ca ai spalat deja lucrusoarele pt bebe, ai folosit un detergent/balsam special pt bebei?? Si inca ceva ele treb spalate de mana??

FVL heterozigot, 25 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fluturas sa stai linistita, sa te odihnesti, si ai sa vezi ca totul va fi bine!

Bun venit noilor buburuze!!

FVL heterozigot, 25 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

buna seara, burticute
pana acuma am avut instalatorul pe cap ca s-a spart un racord la chiuveta si mi-am inundat vecinii. si daca tot am chemat un instalator am schimbat si bateriile si am mai rezolvat tot ce era de facut si amanam de mult timp. dar acuma, gata, problema rezolvata.
fug sa mai fac niste cumparaturi tarzii.

Raluca 27s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara si de la noi! A mai trecut o sapt...mai am inca trei de mers la serv si gata

Am tot citit ce ati scris voi pe aici si am 2 nelamuriri:
- Zicea cineva (nu mai stiu cine...) de momentul in care te leaga de masa la nastere. Acu scuzati-mi nestiinta, dar chiar aud prima oara de asta. In ce moment si de ce te leaga? Este o practica curenta sau se intampla doar uneori?

- Chilotii aia "moartea pasiunii" de unde ii procurati? dar sutienele pt alaptat?

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput