La Dovlecelu' Vesel •13•
Raspunsuri - Pagina 9
liliac1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Se pot intampla urmatoarele: 1. Porcusorii indragiti ai Techilei s-au pus pe cura de slabire si cand ii vezi din departare ai senzatia ca vezi doua liniute roz. 2. Cineva l-a lasat pe Andrei, nazdravanul Cristinei, cu o carioca roz la indemana, singur cu Ema in casa si i-a desenat doua linii frumoase direct in frunte. 3. Uka a fost neatenta si i-a pus fotomodelului dovlecel pe capsor doua pamblicute roz in loc de una. SAU, varianta castigatoare.... 4. Multe felicitari, Catalina! ![]() ![]() Sa-ti dea Dumnezeu un bebelus scump tare si o asteptare frumoasa!_ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Bia esti cea mai tare EVER!!!! [inimioare][inimioare][inimioare] sau codul ala secret al nostru cu #9829#9829#9829#9829 (moama, ma simt bebelus!! Imi vine sa o sun pe mama si sa-i spun ca am invatat primul meu cuvant, iar ea sa isi sune prietenele sa le anunte, sa se lase cu-n party in cinstea acestui lucru
)Cata Felicitari, mamis! Sa fie roz pana la capat!!! Cu fundite si palariute shucare

Hai nu mai plange (de fericire, evident!) si zi-ne picanterii: ce, cand, cum, unde??? Rares ce zice?
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 moama ce de-a cuvinte stiu dovleceii ![]() ![]() - noi suntem la bliguiala la greu inca ![]() |
Asa zic si eu despre al meu. Dar...parca-mi creste inima cand vad ca e normal
!! Pupam Santiago cel "bliguios"?! (o fi termenul in dex???) si pe mamica lui.Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:

Mihnea se ridica singur de jos,fara punct de sprijin!!
Si pentru ca eu ieri ii tot ceream parerea sotului si repetam ,,DECI??" a repetat si Mihnea ...si atunci a trebuit sa raspunda 

Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
citat din mesajul lui suede![]() ![]() ![]() Mihnea se ridica singur de jos,fara punct de sprijin!! Si pentru ca eu ieri ii tot ceream parerea sotului si repetam ,,DECI??" a repetat si Mihnea ...si atunci a trebuit sa raspunda ![]() ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Uite cine trage concluziile in casa voastra
. Felicitari!!!MAi fetelor, tare mi-ar placea sa scriu asa ordonat ca draga noastra Anomis dar "cand sa scriu si eu frumos, iaca-mi cade pixu jos"

Mie-mi place Carina care are tzoale super-faine, are UGG-uri si e super-meseriasa la mers.

Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
SE STIE DEJA CINE-I SEFUL!!!!

| Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Uite cine trage concluziile in casa voastra . Felicitari!!!MAi fetelor, tare mi-ar placea sa scriu asa ordonat ca draga noastra Anomis dar "cand sa scriu si eu frumos, iaca-mi cade pixu jos" ![]() Mie-mi place Carina care are tzoale super-faine, are UGG-uri si e super-meseriasa la mers. ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui liliac1 MAi fetelor, tare mi-ar placea sa scriu asa ordonat ca draga noastra Anomis dar "cand sa scriu si eu frumos, iaca-mi cade pixu jos" ![]() Mie-mi place Carina care are tzoale super-faine, are UGG-uri si e super-meseriasa la mers. ![]() Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |

pup poeta clasei
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
miha74 spune:
offffff, raspunsesem si eu frumusel la fiecare...si mi s-a blocat explorer-ul

nu am putere sa o iau de la capat, ca acusica mi se scoala pruncii.
, si trebe sa pun calc in ...cui!
asadar, pe scurt:
monica si eu sunt PENTRU 

cata- uau ce frumos! Doamne ajuta! ce iti doresti? hai spune repede
bia- esti fantastica! aproposito, am citit printre randuri de o carte fara coperti acum...vreau si eu!
aaaa, zi buna! 
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui miha74 nu am putere sa o iau de la capat, ca acusica mi se scoala pruncii. |
Doamne, ce mioapa-s!! Am citit de 3 ori ca sa-mi dau seama ca intre sa si calc mai exista un cuvant
si apoi sa-mi dau seama ca e doar o prescurtare si nu un verb.Deja o vedeam pe Miha facand miuta de pe FB, numai ca noi cu posetele...ea a trecut direct la calcat
uka uite, mamis, cum ma tranform din poieta in analist pe text

Liliana,
D'ale Andrei
Vremuri
miha74 spune:
maria- poate ca se aranjeaza lucrurile de la sine pana peste o luna!
biaz- sigur ca primesc cu urari! de altfel ziua mea este..in fiecare zi![]()
luto- nu vreau la gradi (adica 2004), e mai bine la liceu![]()
iulika- ce frumos povestesti tu de la gradi!
(adica vrem si noi)
fram-
, eu am reusit sa ii scot tzitzi de peste zi...nu am avut o metoda anume, ci pur si simplu m-am facut ca ploua...si s-a smiorcait un pic si apoi i-a trecut. iar acum seara si dimineata dam tzitzi, dar doar pe intuneric, ca sa nu isi aduca aminte cum arata si de unde vin![]()
iar de cand nu mai papa tztzi ziua, mananca mult mai bine.
liliac- nici mie nu mi-a facut nimeni vreun comentariu apropos de alaptat, dar o fi tot din pricina fetei mele, sau poate zic, e la al treilea copil,stie ea ce stie![]()
![]()
![]()
edit: ca sa pun literele la locul lor, ca luto sa nu face rebus iar lili analiza pe textul meu![]()

Rares-Costin 4 oct 2009