Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

a si daca puteti imi trimiteti si mie parola?

multumesc anticipat!
dau si o cafea pentru asta cu cornuri cu tot, caldeeeee!!!!!!!!!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata
va invit la un expreso bun , bun, cu lapte sau fara! Mai am niste nuci si migdale pt iubitoare si eventual niste pere.

v-ati invatat deja ca scriu din an in Paste, dar uite ca m-am pus pe recuperat!

Asta noapte Codrin nu s-a trezit de la dinti E prima data in ultimele 2 saptamani cand doarme de la 9 jumate la 7!!Deja m-am obisnuit! dar am noroc ca adoarme la loc in 2 minute...si eu la fel

Child, eu ii dau carnita cam cat 2 degete, dar din 7 zile, ii dau doar in 5 ! deci nu in fiecare zi! Patrunjelul il pun crud , la blenduit doar, nu si la abur , pt ca asa are cele mai multe proprietati!
P.S Si eu am terminat Asistenta sociala!

Ioana28 eu stiu ca intotdeauna copiii isi depasesc parintii..deci e clar ca nici unu din noi nu e la fel de frumos ca si Codrin

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

oanaaiacovita, multumesc pentru parola!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Multumesc tuturor de primire si Castelana, multumesc ptr tortul diplomat. A fost tare bun. si ce m-as baga si la cafeaua ta , dar mi-e teama ca o faci prea tare si imi sta Stefan pupazoi toata ziua si toata noaptea.
Gogoasa mea de mai bine de o sapt este mucios. Mucios si atat dar, din cauza asta inca nu am facut vaccinul de 6 luni.
Si ca sa stiti despre cine vorbesc, iata-l aici pe Stefan http://www.youtube.com/watch?v=x5C-ld6ZVoY
Din motive lesne de inteles, voi lasa filmuletul doar azi pe youtube.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BDana

Multumesc tuturor de primire si Castelana, multumesc ptr tortul diplomat. A fost tare bun. si ce m-as baga si la cafeaua ta , dar mi-e teama ca o faci prea tare si imi sta Stefan pupazoi toata ziua si toata noaptea.
Gogoasa mea de mai bine de o sapt este mucios. Mucios si atat dar, din cauza asta inca nu am facut vaccinul de 6 luni.
Si ca sa stiti despre cine vorbesc, iata-l aici pe Stefan http://www.youtube.com/watch?v=x5C-ld6ZVoY
Din motive lesne de inteles, voi lasa filmuletul doar azi pe youtube.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005) si Stefan (12.04.2010)

cafeaua eu o beau in continuare decof, asa ca te poti baga!
pupam si sa treaca pardalnicii astia de mucisori!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Rammy, pentru parola
cafffe?
pup

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata tuturor,
CASTELANA, BABYANGEL, multumesc de cafea

BDANA, pana nu uit, ce fecior jucaus ai tu acolosa-ti traiasca!Sper sa treaca repede perioada mucioasa...

OANA, azi doar...User-ul OanaI a primit: 8 bucati paine, zgarcitii...

Si pentru ca ieri am tot uitat, REBI,, bravo, mami!

Vad ca au inceput bebeii sa doarma binema bucur tare pentru voi. A mea s-a trezit ca de obicei de 3 ori, o data pentru ceai(la 12), o data din motive de part(la 2.30), apoi pentru lapte(la 5), dar macar a adormit repede inapoi si s-a trezit de tot aproape la 8, deci...facem progrese.

Sa aveti o zi frumoasa! Ma duc sa-i dau fructele printesei.
toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ramy de-a mea esti. Eu de 6 luni jumate nu m-am trezit niciodata de mai putin de 3 ori pe noapte. de cele mai multe ori nici nu mai tin socoteala, ca sunt pe jumatate adormita, il mufez la tzatza, si dupa ce trage putin, repede adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Nu ma mai joc..vad ca iepurasii vostrii au fost cumintei azi noapte..numa noi nu..de la 1-2 si 4-5 noaptea am avut program de plimbat prin casa, leganat+ alte 3 treziri scurte.....Ba nasul era de vina..ba viseaza urat si plange in somn...Asa face si ziua: doarme si schivneste asa ca un catelus, si dc nu vorbesc repede cu el o da in plans isteric. Daca il mangai pe cap si ii vorbesc, se linisteste fara sa se trezeasca.

Sunt asa de chiauna ca nici nu mai stiu ce vroiam sa va scriu.

Revin dupa ce beau ness-ul dublu

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Roxana - incep prin ati ura multa sanatate! Dar ce analize ti-au iesit rau? Cu tratament nu o sa fie bine?
Castelana - am regasit articolul. Daca ai timp sa arunci un www.adevarul.ro/actualitate/verde/Mamaliga-aliment-natural-indispensabil-sanatatii_0_32997424.html" target="_blank">ochi...
Ieri nu am mai pus meniul, ca scrisesem o multimea si m-am oprit. Dar il pun azi.
A! Sa nu uit sa va spun de noua gaselnita pt fii'mea. E vb de "milkshake". I-am facut ieri dintr-un iaurt, o banan si o piersica. A baut cu canita tot ce i-am pus, cam 200ml!! Mai repet faza zilel astea, ca i-a placut tare.

Meniu:
- cereale cu mar si para;
- peste cu orez (morcov si ardei rosu), verdeata;
- budica cu iaurt si branzica.

Am pus si eu ieri doua poze amarate pe contul comun. Sunt facute cu telefonul, asa ca scuzati calitatea.
Merg sa ii dau papica Irinei si sa iesim la plimbare, ca ieri nu am mai reusit.

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput