Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Roxana stiu ca ai zis, eu intrebam ce simptome ai? pt ce te-ai dus la medic?

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Castelana da, si in Romania e acelasi muller indulcit su zahar din struguri. Mie nu prea imi place, e prea dulce pt gustul meu, dar Ericutu papa unul de 150g in mai putin de 5 min. Efectiv nu fac eu fatza sa ii dau cu lingurita si mereu se maraie la mine sa ma grabesc

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Am pus pozele cu Ianis si Mara, am admirat si comentat ultimele poze, sunt tare frumosi cu totii.
Eu nu am parola noua, dar vad ca nu mi-a cerut-o. Probabil nu am dat Logout ultima oara. Oricum, va rog sa mi-o trimiteti si mie, sa vad si pozele Erinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

mihaela, noi am avut 2 episoade de febra fara explicatii, peste 38, chiar 39, dar nu a durat mai mult de 48 de ore. i-am pus doar supozitor cu paracetamol, si ultima zi nurofen. Nu a fost o reactie asociata vreunei eruptii dentare, habar nu am ce a fost...bine ca a trecut.
fetele frumoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

Miria merci mult Era vb de fi-mea, din fericire, daca pot sa spun asa ceva! Ea suporta mult mai usor toate, chiar si bronsita pe care tocmai a facut-o acum vreo 2 sapt. Daca era vb de asta mic era mai problematic. Tocmai d-asta vreau s-o iau din pripa cu ea, sa nu ajunga si la el, desi cred ca m-a cam prins pe mine raceala. Damiana ce face? E mai bine acum?
Delia mie mi-a spus pediatra ca pot sa-i dau gluten de la 6 luni. Eu nu i-am dat inca.
Ileana de unde ai luat cosmonaut?
Bianca castelana merci de raspuns
Nici noi nu dormim bine, nu mai tin minte nici de cate ori ma trezesc sau la ce ore, nici nu mai conteaza! Ma deranjeaza faptul ca e foarte agitat, nu ca se trezeste. Azi-noapte s-a pus si pe urlat!
Marsy Mihaelagrosan sanatate si voua!
Roxana sanatate si tie!

Marina de Cristian Patrick (8.04.2010) si Bianca Maria (15.09.2005)

L-am luat din Kiabi pe acesta
http://www.kiabi. com/bebe-garcon/manteaux-combinaisons/combinaison-doublee-polaire/257/P206477

Am inceput sa iau si eu niste pastilute sa ma mai pun pe picioare, sunt absolut sfarsita. Am ipresia ca nu mai pot rezista pana la sfarsitul zilei. Nu ma mai plang, gata.
Oana sanatate multa si vezi cum e cu stomacelul.
Roxana, nici nu s-a distrat la faza cu testamentul... Acum serios, mie imi e frica sa ma duc sa ma caut de mai multe si mai adanc( a se citi serios, nu va ganditi la prostii).

Pupam pe toata lumea, sa stiti ca ma uit la poze si filmulete dar uit si nu vreau sa nu zic ceva tuturor dar imi revin eu si ma revansez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, bebeii si copiii micuti fac pusee febrile din te-miri-ce. Spre exemplu, daca sunt obositi, daca s-au agitat in ziua respectiva, daca au mancat ceva mai nepotrivit sau nou...
Temperatura mai ridicata nu indica decat o reactie a corpului de suprasulicitare nu neaparat ceva patologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Am pus si eu pozele in albumul "Mara si Ianis"

A fost tare frumos, cei doi s-au inteles f bine, cred ca se plac
Ianis bolborosea la greu pe limba lui si Sanzi "o para" pe Mara ca ea nu prea vorbeste, pai tine-te bine, nene, ca a inceput frumusica sa isi dea drumul la gura, nu se mai oprea , i-a aratat lui mami ca stie, da' nu vrea mereu sa turuie
Mara e scumpa foc, nu sta locului o clipa, tzopaie, "mananca" jucarii, vrea sa mearga, ce mai o gramada de activitati
Ianis a vrut sa se dea fitzos in fata Marei, a refuzat iaurtul, cred ca l-a invatat asta mica la prostii

Fug la baie si apoi somn, sa aveti o noapte fara multe treziri, sper sa am si eu parte de una

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ILEANA - Ce iei pana la urma pentru reechilibrare.

Eu orice as lua, tot nu ma pot abtine de la mancare. Mi se face o pofta de de toate in a doua jumatate a zilei de mor de inima daca nu bag ceva in gura. Intru in sevraj efectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ramy, multumesc!
Ileana, frumos cosmonautul, sa-l poarte sanatoasa Kira, iar tie multa sanatate! Sa iti revii cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,
Am pus si eu pozici noi, cine are timp si chef de vizionare..
Briana doarme, merg si eu la dus si cred ca o urmez...

Noapte buna tuturor

Mergi la inceput