Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pauza de la curatenie!!!!!!! sunt plina de praf

shtrumphi, ieri ii povesteam lui yasmi ca au inceput sa mi se usuce mameloanele si sfarcurile si asa cum a facut si ea, ieri stateam in baie de nebuna si ma trageam de sfarcuri sa vad daca iese ceva din ele, ca la yasmi i know, am luat o razna, nu i nevoie sa mi se atraga atentia :)))

eu cu curatenia avansez incet dar sigur ca m am apucat sa fac toata casa de la A la Z. acum sunt cu dressingul, rearanjam toate hainele si mai si triam din ele ca ocupa spatiu inutil si am mostenit de la mama asta cu "aruncatu nu e bun, nu stii cand iti mai trebuie" si pe principiul asta mai am haine si de cand aveam 17 ani

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac merci spor la treaba si tie!!!

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scrish, aruncatu pentru mine este numa` bun , foarte bune as putea spune ce n-as da sa pot sa ii bag virusul asta si la sot in cap, da nu si nu

eu am o mare problema in legatura cu asta, sa va spun despre ce e vorba

in camera noastra avem un dressing cat tot peretele si e mare nu gluma, 95% este plin cu hainele lui , am si eu acolo in niste sertarase niste chiloti si sosete, in rest totul e plin cu camasile lui care sunt cred vreo 3-400 sute , haine casual, cardigane, pullovere, tricouri vreo 500 , jeansi si costume sa nu mai spun ca un dulap pe peretele celalalt e plin cu papucii lui deci asta in camera noastra, in camera de langa a noastra este un sifonier unde am eu lucrusoarele, nu multe ca eu am aruncat multe din ele plus papuci, lenjerii pentru paturi, prosoapele pentru bai , toate-s la mine in dulap, dar camera asta vreau sa o fac pentru bebe si deci trebuie sa mut si sa reorganizez tot din dulapul asta in alte sifoniere in alte camere, dar ma intreb unde ca in camera de la etajul 2 in sifonier , ghici cine are haine ? Ati ghicit? Sotul !!! plin cu tricouri si camasi
l-am rugat frumos sa mai sorteze si sa arunce din ele ca are mult prea multe si nu apuca sa poarte din ele nici macar pe un sfert , ar trebui sa se imbrace cu 2-3 tricouri pe zi si 3 camasi si 4 perechi de adidasi ca sa poata sa spuna ca le poarta ...ca el mi-a spus ca nu poate face chestia asta ca sunt ale lui si lui ii place sa aiba de unde alege , sa deschida sifonierul si sa aiba pe cine pune mana? bai frate esti normal? din sutele de camsi si tricouri si jeansi si toate nebuniile el nu are de unde alege ???
pei ce mama naibii sa mai zic eu care nu am nici pe sfert din tot ce are el ??????
oricum i-am pus in vedere ca in curand o sa trebuiasca sa imi mut lucrurile mele din camera unde facem pentru bebe sa ii facem dulapul ala pentru bebe numai si ale mele sa mi le pun pe la etajul 2 si la noi in dormitor, dar zau ca nu stiu unde... ar trebui sa arunce multe din ce are, dar are si de unde... dar tine mult prea mult la hainele de cand era flacau la masa` care oricum nu ii mai intra pe nici un crac dar nah ...el sa aiba multe multe de unde alege ca o sa ma fac intr-o zi nebuna , ca parca nu-s destul si acum si o sa i le pun la gunoi cu totul asa pe umerase cum sunt ca el totul tot tine pe umerase, toate tricourile, tot tot, jeansi, cardigane, camasi sport, camasi pentru costume ...cand i-am spus sa mai organizeze si sa impatureasca din tricouri si cardigane si restul ce se mai poate ca sa ocupe mai putin spatiu mi-a spus ca el nu poate ca nu vede bine cand trebuie sa aleaga un tricou, e mai usor cand umbla cu mana printre ele cand sunt pe umerase

pfff gata , v-am facut capul calendar cu hainele astea

ma duc sa fac si apoi la

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumfule, dar cine ii calca sotului tau atatea?????? Eu una as innebuni si clar mi-as baga nasul. Iti dai seama cam ce poarta si pe restul le impaturesti si gata.

Eu am spalat 2 dulapuri, a trebuit sa ma cocotz, intrucat nu ajungeam la ele si am cam obosit. Am dat si eu la haine si daca le-as mai lua o data la mana sunt sigura ca as mai gasi sa dau din ele, dar imi este mult prea lene.

Vad ca toata lumea este ocupata la aceasta ora, asa ca va doresc mult spor tuturor.

Alina.n si pentru tine si pentru Naty, sa ii treaca durerea de dintisori!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Morning!

Andreea, eu sunt treaza de la 7 dar am mai lenevit in pat ca asteptam sa imi dea mesaj sotul pe telefon sa vad la ce ora sa ma duc la doctor , ca l-am pus sa sune sa ma programeze pe azi, de urgenta si abia la 2.45 pm am programare...mai am timp si de forumit pana plec la dus si imbracat Spor la treburi

Roxy si anamira, ce bebeline dragute abi aastept si eu sa o mai vad odata asa , poate in 10 nov sau poate azi daca imi da trimitere doctorul la un scan ceva

Roxy, de la afinata aia cred ca ai dormit asa mult pana la 10 azi dimineata, asa-i ?

Yasmi, snitele si mazare? faina combinatie

BB on board!!! 17+

ce strunfica ti se pare ca nu merge combinatia??? eu tot asa am facut, ori cu gratar, ori cu snitele ori cu carne in ea.

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

uuhuuuu....unde sunteti toate?

curatenie generala la toata lumea? sau la plimbare ca e frumos la bucuresti ?

BB on board!!! 17+

plimbareeee plimbareeee ca e o vreme superrrrr si la timisoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

strumphitza: m-ai terminat cu povestirea despre lucrurile sotului
si eu care credeam ca doar al meu face asa..insa oricum nu ne comparam cu voi, avem infinit mai putine lucruri insa sotul are mai multe decat am eu. cand si cand, pentru ca avem f putin spatiu, le mai triez.incep cu ale mele si apoi trec la ale lui si-l chem sa-mi spuna ce pot arunca si ce nu.de fiecare data incepe sa se tanguiasca: "iar ti-a casunat ma pe mine?" sau " ce-ai cu lucrurile mele?"
imi vine sa-l:

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

saltare'
am venit la raport fetele unde sunteti? tot 63kg voi cum stati?
noi tot avem pb cu dintii si somnul lu Naty , in rest am o durere de sold drept ca abia calc in picior ...si spatele ma doare off si stiu ca nu va trece pana nasc...naspa

mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 23+ cu Rares Alexandru

alina ai aparut!!!!! te-am strigat....
raport azi: 61,2 kg azi dimi (maxima pt sapt 22 era 62,5 kg deci stau bine... )
offf imi pare rau ca de aceasta durere....si eu am avut-o in ultimele 2 luni de sarcina, nu mai puteam sa calc pe piciorul drept....
un mare pt naty!!!
si inca asteptam pozici frumoase cu voi si burtica! nu am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

ieri nu am avut timp sa va spun ca mi-ati dat dureri de cap cu discutia despre decalotat. habar nu aveam ca trebuie sa fac asta..noroc ca i-am spus sotului aseara si cred ca se va ocupa el de "decalotarea putzulicii" baietului

15+

Mergi la inceput

scrish eu ti-am mai scris si aseara sau azi dimi (nu mai retin :)) ceva legat de sani , nu stiu daca ai citit.

Mergi la inceput