Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish spor la curatenie

eu ies la o plimbarica. este asa frumos afara, chiar daca este frig.

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Plimbare placuta Roxy. Eua zi sunt libera asa ca o sa lenevesc toata ziua
Pt incepu ascult asta http://www.youtube.com/watch?v=oYLseVbOHjk

_
fericita cu o minune de in burtica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza burticilor!

Yasmi am fost puturoasa, nu am ajuns inca la Real, dar mai mult ca sigur in seara aceasta sau maine vom ajunge eu cu sotul. Tind sa cred ca maine. Mov mi-as lua, dar sa vad si eu ce au si astia la noi aici. Ce ai mancat asa bun, de ti-ai mai pus o portie?????

Roxy f frumoasa bebelina.

Anamira f frumoasa si bebelina ta.

Simo cum se simte Matei?

Miki spor la cautat case, sa dea Domnul sa gasiti ceva pe placul vostru! pentru Vladutz,

Madutza bine ca ai mai dat si tu un semn. pentru Cristi.

Deea ce faci astazi?

Strumphy dormi cam mult. Treci la raport, ai sunat la dr, te-au programat?/

Azi vreau sa fac curatenie in dulapuri in bucatarie. Data trecuta am reusit sa fac doar un dulap, azi poate fac macar 2.Tre sa sterg si praful in sufragerie, sa schimb asternutul, am destul de facut.

Scrish spor la treaba.

tuturor.,

Ally tot intreb de tine, dar tu nu mai dai niciun semn de viata. Mai esti in tara sau ai plecat spre Italia?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou , helou de pranz
Ce sa fac andreea , m-am impiedicat de calculiciul asta si am deschis sa vad e mai faceti, dar sincer nu am timp sa citesc ca sunt in urma si la cap trecut.
vreau doar sa va si sa va trimit o raza de soare ca-i asa frumos afara....dar din casa va zic ca nu am indraznit sa scot nasul

dimi mi-am aeristi camera si apoi de pe la 8.30 la 11-30 am dormit ca un purcel
poate a inceput Magneb6 sa isi faca efectul si la mine
desi azi-noapte pe la 4.20 m-am trezit si am mai adormit pe la 6fara...insa am dormit mult mai linistitor

fetele care mai aveti insomnii ,merita sa-l luati

acum fug la bucatarie sa vad ce pot face repede de papa
sper sa nu scrieti un capitol sa am mult de citit

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!

Andreea, eu sunt treaza de la 7 dar am mai lenevit in pat ca asteptam sa imi dea mesaj sotul pe telefon sa vad la ce ora sa ma duc la doctor , ca l-am pus sa sune sa ma programeze pe azi, de urgenta si abia la 2.45 pm am programare...mai am timp si de forumit pana plec la dus si imbracat Spor la treburi

Roxy si anamira, ce bebeline dragute abi aastept si eu sa o mai vad odata asa , poate in 10 nov sau poate azi daca imi da trimitere doctorul la un scan ceva

Roxy, de la afinata aia cred ca ai dormit asa mult pana la 10 azi dimineata, asa-i ?

Anamira, sper sa ai o zi libera asa cum iti doresti tu

Yasmi, snitele si mazare? faina combinatie

Madutza, te asteptam sa treci mai des pe la noi

Felicia, moldoveanca zici? am avut eu cateva colege de facultate la Iasi si cum am stat in camin si mancarea era mai la comun asa, stiu ca pe acolo se mananca mai "special" decat in partea astalalta de Prut

Simona, sanatate lui Matei si tie spor la munca, dar ti-am mai spus eu tie, baga repede un medical ca stii si tu acum , tare bine e acasa

scrish, nu am inteles eu ce ai scris tu acolo dimineata, ai tras si tu un pic de ele ? de ce ??? Matza de coada ? poate pentru ca nu mi-am baut laptele inca si nu inteleg dar am inteles ca faci curat azi, ptiu ptiu sa nu va deocheati toate faceti curat Spor la treaba si cand faci pauza sa vii sa ne spui cum stai si la ce capitol ai ajuns... baie , bucatarie... ?!

Ma duc sa imi beau lapticul si poate ma prind Placinta de mere cu lapte, sa vezi razboi dupa in stomac la mine

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

uuhuuuu....unde sunteti toate?

curatenie generala la toata lumea? sau la plimbare ca e frumos la bucuresti ?

la mine deja e al 3 lea razboi mondial in burta de la placinta cu mere si lapte dulce

si mi-e cam rau nu stiu cum sa spun, imi simt inima in gat desi stau in c..r pe scaun ... simt cum a luat-o cam la vale inima mea... trebuie sa il rog pe doctor azi sa imi iasi tensiunea

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy te asteptam cu vesti de la dr. Fug la treaba ca daca mai stau , iar nu fac nimic. Iti tin pumnii.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

saltare'
am venit la raport fetele unde sunteti? tot 63kg voi cum stati?
noi tot avem pb cu dintii si somnul lu Naty , in rest am o durere de sold drept ca abia calc in picior ...si spatele ma doare off si stiu ca nu va trece pana nasc...naspa

mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 23+ cu Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

felicitas In sfirsit aud pe cineva ca-i plac castravetii cu miere.
simonacip Desigur, putea fi si altfel... dar sunt multumita ca am posibilitatea sa-mi procur alimentele de baza in mod natural. Acest lucru presupune efort suplimentar...deci nimic moca . Matei cum se simte, ai citit ca esti la lucru.... poate reusesti sa-ti mai iei CM. Mult noroc!
roxysi mie tot placenta grad 0 la 16. Poate raspund fetele pricepute. Te felicit pt bebelina, ma bucur ca sunteti ok, nici nu ma asteptam la alt raspuns.
Aseara nu te-am mai asteptat...m-a luat somnul instant dupa vreo 10 postari ale mele, eram frinta... Inca sunt la servici...si sunt super ocupata...maine acasa si mai si..offf cum sa nu maninc "energie" nu e-uri

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Pup toate fetele si astept sa citesc numai vesti bune...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput