Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Apropo fetelor voua vi s-a intamplat sa nergeti pe strada, sa stranutati si sa scapati un pic de shushu involuntar. Ei bine eu a patit-o si e naspa rau da ce sa-i faci. Bine ca nu ma scapa tare ca imi dadeam druul acolo si sa vezi atunci rusine. Oare cum va fi cand o sa fie afara pe minus, o sa mi se faca tzurtzuri

_
fericita cu o minune de in burtica 16+

Ha, si inca de cate ori, de-aia folosesc tot timpul protej-slipuri....pe le 16 saptamani mi s-a intamplat sa scap mai mult, noroc ca eram in fata scarii si nu era nici nimeni la lift sa ma vaza

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anamira, perna e si pt gravi, si pt alaptat si sa stea bebe dupa accea pe ea!!

koko felicitari pt grasunica mica!!!! iar tu ai grija cu kg!!! ce inaltime ai??

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Multumesc, 1.67

Mergi la inceput

Fetele, care este mail-ul comun sa trimit ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete. Frumoasa zi azi, desi e frigut...
Sunt racita si eu, iar Matei ...e din ce in ce mai rau...cu toti aerosolii si picaturile de nas si siropuri...I-am bagat antibioticul ieri...

De luni sigur imi bagam medical o saptamina, dar a intervenit ceva la serviciu..sefa m-a propus pentru avansare in grad. E vorba de o diferenta de 4-5 mil la salariu, ceea ce ma incanta , chiar dc nu mai am multe luni de venit, dar macar creste si salariul/indemnizatia si stiu ca ma intorc la un post mai bun..Deci nu prea stiu cum sa fac, sunt prinsa intre raceala lui Matei si necesitatea de a merge zilele astea la serviciu... Am sa vad eu cum voi proceda...Plus ca am de invatat si nu stiu cind voi reusi...si asa nu dormim noaptea d etuse/febra...Uuuf.

Strumpfi, ce medici sunt aia??? Pai daca ar putea oricine simti fibromul la palpare..hehe... Bblunica e bine sunt sigura, eu sunt de-a dreptul inconstienta, luni ar tb sa merg la eco de trim 2 si nu cred ca voi merge, sunt prea prinsa acum cu sv si cu puiul bolnav...Spuneti daca nu-s nebuna de-a dreptul!
Andreea, ma bucur ca n-ai mai luat in greutate, super!!!Ma bucur pt tine ca asa tu tot slaba esti!
Danielle, Lavi, menta e reglator, deci e bun de luat in ambele situatii. Chiar ar tb sa beau si eu pt constipatia asta a mea...Cred ca si de la ea ma ingras sincer.
N-am mai pus, am tot 63, dar e destul...
Anamira, hoho, si eu mai scap asa...eu sunt si dupa 2 nasteri naturale, deci nah, e mai slabit perineul probabil, nu stiu ...tot pt asta port si eu tampon zilnic.
Stefy, sper din suflet sa rezolvi odata cu infectia asta care te bantuie, multe lichide, chiar si apa simpla, multa multa....si sa incerci sa mergi la buda inainte si dupa vreun act sexual...si sa nu te tii deloc cind ai nevoie...
koko, iti trimit PM cu mailul comun
ROxy, tu ce faci burtica?
Am fugit la bb sa vad cu ce-l mai tratez...uuuf.

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

strumphitza ma bucur ca bebelina este bine. dar nu pot sa cred ca ai patit asa ceva cu aia de acolo, sa stai atata sa astepti. oricum, este bine ca ai fost, te-ai linistit. de acum inainte mai lasa treaba multa si tot ce faceai tu ca si de la asta ti se trage. tu trebuie sa ai grija de tine nu sa te muncesti.

simona cam nasoala situatia. nu ai cu cine sa-l lasi pe matei? tu n-ai pe nimeni apropiat langa tine? sper sa va faceti bine cat mai repede

bb_yasmi pai tu deja ti-ai trecut 23s la semnatura?? ce nerabdatoare mai esti
fetelor si eu tot luna a6-a am intrat na, sa ma laud si eu

stefy iti doresc sa te faci cat mai repede bine si sa nu mai ai probleme. eu nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau in legatura cu asta.

catank vad ca si tu te cam spetesti cu munca, mai usor si tu. acum ai mare nevoie de odihna multa

mandreeac, alina06, alina.n, koko

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza burticilor!

Strumphy ma bucur ca totul este bine! Asteptam sa ne spui cum era bebelina la eco!

Simo imi pare rau ca nu te simti bine, dar ma bucur pentru reusita ta de la serviciu! Conteaza milioanele acelea, insa nu il neglija nici pe micul prunc din burtica! Du-te la eco, nu amana!

Yasmi eu stiu doar ca e f buna, nimic mai mult, nici cat costa , nimic!

DAnielle o prietena a mea a nascut la inceputul lunii octombrie la Euroclinic (spital privat) prin cezariana ca bebelina ei nu a avut loc sa se intoarca in burtica si a costat=o 7700 ron( 77 de milioane), nu a avut nevoie de absolut nimic in spital , a fost f bine tratata, dar in banii acestia nu intra si recoltarea de celule stem ar mai fi costat inca 8 milioane si 1000 de euro. Asta e cea mi-a zis , oricum astazi o sa ma duc pe la ea sa ii vad printesa si o mai intreb. Din punctul meu de vedere e f mult pentru cateva zile, dar pentru cine isi permite, foarte bine sa dea banii astia. Si la Centrul Medical Unirea preturile sunt cam astea in jur de 100 de milioane cezariana si ceva mai putin nasterea naturala.

tuturor si o zi grozava va doresc!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

Simonacip insanatosire grabnica si puiutului si tie!
Si pe mine m-a atins putin raceala, ca a avut grija fii'miu sa-mi dea; oscilococcinum e fff bun si in plus lingem lamaie toata ziua si eu si Cezar. Si lui Cezar ii dau imunnorezistan junior, sirop tuse- stodal si in nas ii pun ophtamesone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy felicitari pentru intrarea in luna a 6 a !

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

Roxy, Andreea, merci fetele...Deocamdata trebuie sa dau examen, sa invat (cind oare???) AI mei parinti stau relativ aproape (cind ne vom muta vom sta casa langa casa), dar inca lucreaza. Mama spera sa iasa la pensie la 1 dec...sapt viitoare nu poate sa ma ajute cu Matei, vad eu cum fac, ma ajuta DUmnezeu...si daca n-o fi sa fie, cind ma intorc din CIC si gata, n-are sens sa ma consum acum pt asta...Sa vad si cum ajung la eco...ca daca Matei e cum e si n-am cu cine sa-l las...apoi mai pup eu programare peste maxim o sapt-doua??
koko, Matei a racit pe pe fond alergic, acum cred ca deja s-a suprainfectat...s-a combinat si cu conjunctivita, tuse seaca si stranuturi aproape non-stop ..bietul de el a facut si febra musculara la burtica. Ii dau erdomed, salbutamol, aerosoli, aerius si imunobaby. Aseara am inceput cu antib pt ca sunt disperata deja de ce nu se amelioreaza..

nu stiu cum de-am patit-o asa rau..

Mergi la inceput

Felicitari fetelor pt luna a sasea. Wow! E ceva...
Mai am si eu o saptamana si 2 zile pana la acest moment

Mergi la inceput