Fluturasi de martie-aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stiti cumca cei mai grosi ciorapi-dres cu banda de cati deni sunt??? exista cu mai mult de 40 deni si negru mat? ati avut, de la ce firma?

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Acum am citit ca ai zis cu banda. Nu stiu despre aceia. Iertare, e ora tarzie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

scriu de pe telefon. Pana in prezent m-a vazut doar o moasa care a preluat cazul si de 2 ore stau pe masa si astept un doctor! care cica au nu stiu ce urgente la sala de nasteri si sunt foarte busy. Nu stiu cat mai stau aici dar o sa va spun mai multe cand ajung acasa, care o sa fie foarte tarziu ora ro. Va pup. Speram ca totul va fi ok

BB on board!!! 17+

Offf, mai Strumfule, sunt criminali astia din Anglia, pe cuvantul meu de onoare. Cred ca nici la noi nu astepti chiar atat de mult in caz de urgenta. Eu iti tin pumnii si sper ca maine sa citesc cele mai bune vesti.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da andreea cu banda. asa normali stiu ca sunt ca am.

strumf, intra oricat de tarziu si ne lasa de veste.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

buna fetelor!! ce faceti??
eu nu-s bine deloc..astazi iar am inceput sa am simtome de infectie urinara...nu stiu ce sa ma fac!!!!!!!!!! luni ar trebui sa ma duc sa fac analize iar,asa mi-a spus dr..dupa ce termin zinnat-ul sa stau 5-6 zile si sa ma duc sa repet analizele,dar eu simt deja ca nu-i ok....l-am trimit pe ubi la un asa-zis plafar si de acolo i-au dat suc de merisor si ceai de urzici,dar acum am citit pe net ca ne este indicat in sarcina...de fapt ca marea majoritate a ceaiurilor diuretice nu-s ok in sarcina... ce sa fac???????? ca nu vreau iar antibiotic

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

uite ca n-am putut sa ma abtin si trebuie sa raspund sucul de merisor trebuie sa fie ok ca si urinalul e tot pe baza de merisor si e permis in sarcina..eu cu el am scapat de durerile de rinichi+mers des la toaleta..

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!

BbYasmi felicitari pentru intrarea intr-o noua luna.Ce repede trece timpul!Ti-am admirat si eu rochita,foarte frumoasa...iar tu arati foarte bine!

Alina....bun venit in trimestrul 2,cica de acum incolo "se ridica ceata"si vin saptamani grozave de sarcina!

Strumphy..sa vii cu vesti bune de la d-nul dr....daca te incalzeste cu ceva iti spun ca si la noi e la fel,urgentele sunt pe culori..si daca(din fericire)nu esti cod rosu...stai cu orele si asteptiun control!
Eu am avut o durere foarte mare cand am facut prima ecografie,ca m-a apasat cam tare cu aparatul in stanga jos,s-a uitat ingrijorat si nedumerit ca nu stia ce s-aintamplat nea dr. dupa care mi-a studiat toate maruntaiele si mi-a zis ca am colita si intestinul a ripostat.Oricum durerea m-a tinut cateva zile!
Saptamana viitoare ma duc la morfologica,ii amintesc eu de data asta sa fie mai finut cu maruntaiele mele.

Sotul si Giulia dorm...si eu pana la 12 din parti somn!Giulia de fapt doarme si tuseste ca are o tona de mucisori si nu a stat deloc la aspirat!

Si a inceput si bebelinul sau bebelina sa miste mai cu forta,ca pana acum abia ma gadila!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Strumfi inca n-ai ajuns???
Asteptam vesti

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Georgyiuly vazut pozici foarte frumoase burtica frumoasa
Ai o fetita frumoasa, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Yasmi bine ai intrat in cea de-a 6-a luna

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am ajuns

vedeti cat e ceasul

mama lor de doctori ...daca stiam nici nu ma mai duceam deloc decat sa stau 6 ore sa astept sa se uite cineva la mine

in concluzie ca nu mai am chef sa scriu mai mult decat atata, cica e bine si durerile mele se datoreaza largirii muschilor si ridicarii uterului ???? Really ???????!!!

gata , ma duc in pat sa dorm ca mi-e somn de mor ...

noapte buna burtici

PS: Multumesc la toate pentru incurajare

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Mama lor de doctori
Important este ca totul e bine ecografie nu ti-au facut??
Chiar nu inteleg in ce stare trebuie sa ajungi la ei ca sa se uite la tine??
Am plecat si eu la
Noapte buna si somn pufos

fericita 21+ cu

Mergi la inceput