Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
aleesicoo spune:
ola gagici
marylenac, cred ca a vb cu Karina ca si ea de la 00.30 pana la 01.30 a vbapoi s a culcat si a dormit pana la 10.00
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
yoyoyo spune:
deci nu suntem unicat la lipsa vaccinu de la 4 luni :(
azi am incercat niste chiftelutze de cascaval da am dat kicks , a puscat cascavalul si dadea pe dinafara , deci cine are o reteta reusita si poate sa shareuiasca aici o rog frumos sa o posteze, ce am incercat eu nu iesii , e o combinatie cu cartofi fierti , ou si verdeata :( nereusita am vrut sa fac platou rece sa sarbatorim 5 ani de la casatorie ! sa vad cum o scald !
yoyoyo spune:
Ioana5255, ce biscuiti ai comandat si de pe ce site comanzi , eu am gasit la farmacia Donna la pretul aprox 30 ron, biscuiti pisati Plasmon fara gluten au si varianta biscuiti intregi nepisati , i pun cind i dau fructele ( mar, para) si i plac mult , dar am avut surpriza ca la un moment dat nu aveau !http: //www.farmaciastejara.ro/alimentatie-sugari-si-copii-mici-biscuiti-c-48_252_469.html?osCsid=4vio03ifqbjo899e6cgqfpji73
Alinutzaa spune:
Hai ca am vazut acum intrebarea lui yoyoyo si mi-am adus aminte.
Eu la Tudor comandam lapte, biscuiti, cereale si diverse alte chestiuni de pe babypoint.ro
La ei am gasit laptele Humana HA muuult mai ieftin decat in farmacii. Imi aduc aminte ca de la ei il cumparam cam cu 50 ron si in farmacii era 75-78 ron. Plus ca luam tot felul de biscuiti si cereale.
Iar tipa era super draguta si prompta la toate intrebarile mele. Atunci nu avea descrierea la toate produsele si o innebuneam de cap ca vroiam sa stiu daca biscuitii nu stiu care au gluten, zahar, sare etc.
theophillina spune:
Yoyoyo, felicitari si la cat mai multi ani de casnicie!
Eu fac bulete de cascaval dupa o reteta greceasca, adica:
•1/2 ceasca cascaval ras
•4 oua
•1/2 ceasca faina
•1 lingurita praf de copt
•putin patrunjel
•sare, piper
•unt pentru prajit
Bat bine ouale si adaug faina amestecata cu praful de copt. Apoi adaug toate celelalte ingrediente si amestec bine, bine. Fac niste bilute cam cat o nuca (cu mana uda tot timpul) si apoi le prajesc in unt la foc mic. Apoi de indata ce le scot, le pun pe servete de hartie sa mai absoarba din grasime.
Pofta buna!
Sunt f usor de facut si mie mi-au iesit mereu. Sper sa-ti iasa si tie sa mai dregi busuiocul.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
Alinutzaa spune:
theo
Suna tare bine. Maine prestez!
yoyoyo felicitari si la multi multi ani fericiti impreuna
oanarus spune:
Buna fetelor!Multumim de urari!
Eu va citesc mai din umbra asa....Se pare ca tot mai multi bebei si-au schimbat obiceiurile sde somn, si Mihai face la fel.Adoarme tot in jur de ora 21:30-22 dar pe la 24 se trezeste freh cu chef de povesti cu diverse jucari si mai adoarme abia pe la 1,1:30 si apoi iar se mai trezeste pe la 3-4!Si mie mi-e dor de lunile in care dormea toata noaptea!
Yoyoyo, multi ani fericiti impreuna! Si noi facem vaccinul de 4 luni abia sapt viitoare din motiv de bcg facut tarziu!
Am avut si noi o iritatie de la scutec pe piciorus cu care ne-am luptat vreo 3 zile si pe care am trata-o intr-un final cu albastru de metil si ceai de musetel si evident schimbarea marcii de scutec(pampers).Am comandat si eu scutece textile in disperare de cauza insa mie mi se par mult prea mari si groase pt funduletul lui,asa ca am renuntat la idee si acum folosim scutece de la wikies si e mult mai ok!
Diversificarea o vom incepe peste aprox 1 luna, inca nu am nici o schema,urmeaza sa mai citesc sa ma mai informez!
theophillina spune:
Alinutzza, succes, sa ne zici cum ti-au iesit.
Marylena, si tu.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
yoyoyo spune:
O, multumesc Theo, acu stiu unde am dat gres, am cam pus vreo juma de kil de cascaval si la fel de cartofi fierti,un pic de piept de pui fiert , de suntem o familie mare! si am vrut cantitati industriale, da da is bune si buletele io am vrut ceva sa fie mai consistent in interior (mai carnos) , am degustat la un chef si
mi-am facut reteta in cap da numai fac de astea iau retete de-a gata !
casacavalul era de la tara, la facut mama soacra!