Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi!
Pregatesc si eu motatele pt Miruna!
Hai cine se mai inscrie azi la surprize surprize?

La noi raportam o noapte linistita, deci cat de cat cu somn.

Heidy - eu comand de la Next ba mai mult, de cate ori am ocazia si sunt in Anglia nu plec pana nu dau un raid la magazinelel lor. Hainutele ( si pt cei mici dar si pt cei mari) sunt superbe, de calitate, trebuie doar sa alegi bine masura. Din pacate, desi sunt cu ochii pe net acum sa mai comand ceva, nu stiu de ce fix masura fii-mii nu e in stoc .Am ochit cateva modele din colectia noua....dar nu gasesc masurile!
Rochitele de botez sunt o bijuterie, imi plac la nebunie si cred ca de acolo voi lua rochita bebelinei ( plus accesoriile).
In plus, cand nu am fost multumita de vreun produs ( de ex o pereche de cizmulite au fost prea mici) le-am pus la loc in pachet si l-am returnat. In nici 3 zile aveam banii inapoi in cont!

Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

FELICITARI, ANYMONA !!! BINE AI VENIT ROBERT ALEXANDRU !!!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burtici!!!

In primul rand, felicitari anymona,sanatate multa la bebe

miruna,pai ce faci?? scot motatele sau nu???....asteptam vesti!!

danait, contractii nedureroase am avut si eu o multime aseara...deja ma speriasem...a trebuit sa iau 2 no-spa. acum vad ca n-au mai aparut asa multe,dar astept...daca nu trec bag artileria grea,gynipralul....pupicei

ana, deci si tu mai ai putin.....

Azi dam de baut...schimbam semnatura...am incheiat sapt 35 si intram in 36........nu pot sa cred ca am ajuns pana aici

deci,aveam atatea sa scriu si nu-mi mai aduc aminte, offf.....asa ceva nu se poate...

lidia, sa-ti traiasca minunea, este un frumos.

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata!!
Miruna, care mai e statusul?

Ratusca, eu vad ca deja am avut una si azi dimineata, si tocmai ce m-am trezit, tot nedureroasa, dar parca sunt din ce in ce mai sufocante Mie mi-a zis dra de marti sa nu mai iau no spa, ca sunt deja in luna a 9-a, sa lasam uterul in pace. Dar ieri am luat, ca aveam treaba in oras, si nu puteam sa las contractiile sa imi stea in cale PLus ca bebe e evident ca sufera in timpul astora nedureroase, incepe sa se agite, devine chiar violent Nu stiu ce sa fac, daca sa le suport cu stoicism, sau sa le mai dau cate un no-spa de calmare???? PLus, azi imi vin mesterii sa monteze un calorifer.... ar cam trebui sa fiu up & running, sa ii supraveghez

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata si de la noi!

Miruna Si eu cred ca bebe Iustin va fi scorpion totusi , de maine intra deja in lista scorpionilor Noi suntem aici pt galerie oricand!
Fetita mea are circulasa simpla de cordon, mi-au zis ca e stransa lejer, sa nu-mi fac probleme...dar o are de la sapt 28...se pare ca nu a reusit s-o desfaca de atunci...ce-i drept imi fac ceva griji, dar am incredere in dr mea, ca o sa manevreze situatia cu bine...

Ana Asadar, incepem saptamana noua cu nasterea lui bebe David, scoatem galeria de motzate si pt tine luni cel tarziu

Andreea Mai ai 6 zile si o s-o vezi pe bebelina! Trebuie sa fii plina de emotii! O sa fim aici pt incurajari si motzate!

Dana Imi pare rau de experienta cu epilatul...si eu ma duc maine si compar situatia cu tine, sper sa decurga totul ok! POate de la sarcina suntem mai sensibile si de aceea se simte mai rau fierbinteala! Da-te cu ulei de masline, poate se amelioreaza mai repede!

Lidia Ai un flacau voinic! Tare dulce si scump! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de un bebe sanatos!

Ratusca, Lorin si alte burtici care schimba azi semnatura Felicitari si sa dea Domnul ca bebeii sa stea la caldurica pana la termen, care e aproape!

Sugubina Ne bucuram ca ne dai vesti si ca totul decurge bine in spital! Speram ca Puficele sa stea acolo pana la 3 kg cel putin! Legat de persoana non grata de la voi din salon, nu zic sa o incurajati, dar nici de condamnat! Ea va trai toata viata cu alegerea facuta, cu constiinta incarcata, nu trebuie sa aruncate priviri judecatoare, caci cu siguranta isi va primi singura, la un moment dat, "judecata".

Eva Am inceput si eu regimul FARA SARE! Mi se pare cumplit, te admir cum ai reusit pana acum! Ma chinui sa-l tin ca sunt umflata de aproape o saptamana si nu mi-am mai revenit, nu reusesc sa ma incalt cu nimic...am slabit deja 1 kg, spune cantarul...dar picioarele si mainile sunt inca umflate...mai astept...

Nu mai stiu cine povestea de faza ca se uita lumea ca ne-am ingrasat ca gravide! Helllooou, e normal, nu luati in seama...asa am si eu diverse "prietene" care imi arunca cate o intepatura...ca vaai ce m-am transformat...si? Asta e, revin eu la loc, doar nu o sa fiu gravida toata viata! Bucurati-va de sarcina fetelor, ca e o minune de la Dzeu sa crestem in noi o fiinta, cu toate "inconvenientele fizice". Le depasim noi si ne revenim!

Heidy Tu ziceai ieri de laptic, ca nu-ti curge inca...nici la mine nu exista semne, doar cateva cojite la cateva zile, dar sunt sigura ca o sa avem laptic! Cum zicea Eva, fiecare mama face laptic pt bebele ei! Gandeste pozitiv si sunt sigura ca vei avea din plin!

M-am intins...evident ca sigur am uitat sa zic ceva, dar revin! Ma duc la masa, si un lapte cald!

Va pup si va doresc o zi minunata!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Raluca, , sanatate multa, impliniri si un bebe perfect si la termen!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

si sa nu uit!

Ralucaspm! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! Sa ai parte de nastere usoara, un bebe sanatos si necolicos!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

anymona 2 kg si 47 de centimetri suna intradevar f bine! multa sanatate si nu renunta in lupta pentru alaptare, o sa merite din plin cand va veti intoarce acasa.

miruna ai grija de tine te rog! stii perfect ca astia la municipal gasesc orice motivatie pentru cezariana. am auzit despre o preoteasa care nastea al 4-lea sau al 5-lea copil (deci l-ar fi nascut fara probleme si in timp ce dormea!!) si tot au reusit sa o taie... fii fata desteapta si cere o opinie separata

amelia si ioana aveti ceva vesti noi despre spital? eu mai aflu noutati saptamana viitoare si va tin la curent.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

So... am trecut de vizita cea mare. Chestii, treburi, discutii. Eu ascultam Stefan Hrusca, Balada celei fara de asemanare. Am si adormit, la un moment dat(inainte de vizita), pe Fostele iubiri... eram praf de somn, asta e gandul care ma cam macina, c-o sa fiu zombie rau dupa ce vine bebele, am probleme cu nesomnul, imi da starea de om ciufut.
Bun. Deci daca bebe nu vrea zilele astea, s-a decis luni dimineata pentru "za scoatere". Mi se face pielea de gaina. Asa ca eu v-am anuntat, galeria la bataie pentru luni! Cine mai doreste, cine mai pofteste??
Nu-mi vine sa cred... Doamneeee... ce-o sa mai bocesc zilele astea de emotie. Dupa mine urmeaza Andreea, ca nastere programata. Va zisei eu azi dimi, a inceput sezonul de nasteri in odiseea noastra!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana, luni aflu si eu cand nasc......eu deja sunt cuprinsa de emotii...

...te sun mai tarziu,pt ca nici nu m-am dat jos din pat

pe miruna am sunat o, dar nu raspunde..banuiesc ca este la dr....cand am vesti va anunt...

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput