Nov-dec2010 - FELICITARI ANYMONA (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alexxia, acum am vazut ce bebelina grasuna ai. Felicitari! Nu tu ai avut probleme ca nu luase in greutate? Sau ma tradeaza neuronul...

Pissi, nu ai aruncat cu ceva dupa domnisoara? In primul rand sa stii ca nu este universal valabil ca manechinele iau in greutate mai putin. Apoi datul jos depinde foarte mult de calitatea kilogramelor. 3-4 sunt bebele, apoi este lichidul, poate mai retii si ceva apa, ramai cu un tot de kg care, daca sunt cauzate de dulciuri, prajeli, grasimi si alte minuni le vei da jos cu usurinta. Depinde sigur si de organism si de stilul de viata etc. dar nu stiu cum isi permite sa iti spuna asa ceva. Ca fapt divers are copii? Eu cred ca o mama mai greu face astfel de remarci...

Cat despre kilogramele puse, nu ma consider manechin am 1.75 si 50 kg, deci sunt in limitele normale. La prima sarcina am luat peste 22 kg si acum am 17 kg in plus. Am prietene mai plinute care au luat 10-13 kg, deci mult mai putin.

M-am revoltat de parca m-a atacat personal . Sunt insa asa satula de domnisoarele acestea de la saloane, experte in orice

Beatrice, de Craciun astept poze cu bradul. Eu ii dedic zeci de poze. Am un album cu poze cu brazii de Craciun, asa dusa sunt... iar Emanuel este fan *poza de familie* in fata bradului, din aceea de mori de ras cand stau toti impaiati...nu stiu unde a vazut dar ii place sa facem.

Madalina, e circulara simpla. Tie ce ti-a spus dr? La mine ar trebui sa ajunga cordonul, dar mor de frica oricum. Pana nu ill vad ca e bine nu ma linistesc... sper sa nu nasc noaptea, sa fie aia treji cum trebuie, sa vada ce fac

Madanic, mie nici Emanuel nu reuseau sa imi scrie corect... ce sa mai zic de Edward. Foarte frumoase numele alese.

Ela, atata timp cat fata e sanatoasa eu zic sa nu iti faci griji si nici sa nu o indopi cu vitamine.Eu cred ca fiecare copil are ritmul lui de crestere si atata timp cat sunt excluse alte cauze, trebuie lasat sa se dezvolte normal. Eu am fost schelet de la 3 pana la 12 ani. Au bagat in mine vitamine cu pumnul, m-au dus la nu stiu cati medici. Pur si simplu nu imi era foame, mancam putin si ma zbenguiam mult. La 13 ani an ajuns la normalitate, brusc, in cateva luni, ramanand foarte slaba oricum, dar fara aspect bolnavicios.

Mairis, felicitari si asteptam pozici cu bebelinele!!!

Sper ca nu am uitat nimic...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

felicitari proaspetelor mamicute!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna seara si de la noi ..

ANYMONA felicitari! Sa creasca bebe mare si sanatos si mancacios.
EvaF ai dreptate, nu e cazul sa ma stresez, voi avea lapte chiar daca nu am nici un semn.

Se vaitau burticile de sfaturi primite si necerute. Se mai intampla.. eu incerc sa glumesc cand aud si retin ce mi se pare potrivit. Oricum, indiferent de ce sfaturi vom primi (chiar si de la doctori pediatri) noi vom simti ce e mai bine pentru copilul nostru si vom actiona in consecinta.

Felicitari fetelor care au fost azi la eco. Vom avea si noi un control miercuri pe 27, dar mai este pana atunci.

Beatrice noi nu vom avea pe nimeni sa ne ajute (nu ca nu s-ar fi oferit, dar vrem sa fim noi doi si cu bebe la inceput). O sa ne descurcam sunt sigura de asta.

mirunam nu are rost sa te consumi de acum. se naste f bine cu circulara. Se naste si cu dubla circulara; e drept, putini medici se inhama la asa ceva...Mie sincer imi place doctorul tau ca nu a zis are circulara... gata, faci cezariana.

Felicitari Irina pentru bebeline
Lidia am vazut pozele pe picassa...
Ce bebe grasun si dragut

M-am lungit... am scris cat nu am scris de cand am intrat in odisee .. Daca m-ati amenintat cu "excluderea", m-am sesizat...na

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sugubina stiu exact ce simti. Cand am avut sarcina cu gemeni oprita in evolutie m-am dus la spital sa-mi faca chiuretajul si una ca aceea ma intreaba "Si tu ai venit sa scapi de colet?".... Imi venea sa o strang de gat mai ales la cat venin aveam in mine. Vorbiti-i despre voi si probleme voastre..... sa se simta "bine"
Ma bucur ca puficele sunt bine. Sper sa ajungi cu ele la minim 38 de saptamani si minim 3 kg/bucata.

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Fetelor, multumesc mult de incurajari. Serios, ma enerveaza asa tare toate maimutzele care isi dau cu parerea.
Mirunam - sigur ca dra nu are copii, nu-i asa?
Lidia - ursuletzul tau e superb. E un frumos si un perfect. Sa iti traiasca si sa te bucuri de el.

30+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana-ioana spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bine ati venit ursuletilor.

Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Heidy, ma bucur ca a fost buna *amenintarea*... ati revenit tu, Ela si Alina (care a fost activa pe la inceputuri)... ar trebui sa facem amenintari lunare

Sunset, foarte tare nenea!!! O bata nu aveai la indemana ? La mine e altfel...

*Oh, ce aveti fetita?*
*Nu, baiat.*
*Ce pacat, nu aveti pereche. Asta e se mai intampla. Era mai frumos sa aveti pereche.*
*Nu vreau pereche, vreau trei baieti*
*Vai da de ce, fetele stau cu mamele baietii nu sunt mamosi. Cand cresc uita de mame*

...si asta e momentul in care scot fata acra si spun ca depinde si cum au fost crescuti...

Mooor cand aud astea cu fete si baieti. Primul e must have sa fie baiat. Daca ai fata e nenorocire. Al doilea e must have sa fie fata, sa aiba cine sa te consoleze la batranete, sa impletesti codite etc. Orice derapaj din schema e nefericit.

AMR 3 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

faza asta cu "sa aveti pereche" ma scoate si pe mine din sarite...de parca 2 fete sau 2 baieti nu tot copiii nostri sunt...

oameni fara minte...nu au ce vorbi si fac conversatie..

iara nu se doarme in barlog....ceva interesant de vazut la TV ?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

iara nu se doarme in barlog....ceva interesant de vazut la TV ?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

nu prea cred...eu mai ascult la Mircea Badea asa pe fundal ....daca in alte seri ma chinuim sa adorm de data asta vreau sa vad cat rezist macar sa ma pun si eu inpat si sa adorm din picaj ...ce dor o sa-mi fie mie de timpul asta liber

Doamne ai grija si de noi 35+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Heidy, ma bucur ca a fost buna *amenintarea*... ati revenit tu, Ela si Alina (care a fost activa pe la inceputuri)... ar trebui sa facem amenintari lunare

Sunset, foarte tare nenea!!! O bata nu aveai la indemana ? La mine e altfel...

*Oh, ce aveti fetita?*
*Nu, baiat.*
*Ce pacat, nu aveti pereche. Asta e se mai intampla. Era mai frumos sa aveti pereche.*
*Nu vreau pereche, vreau trei baieti*
*Vai da de ce, fetele stau cu mamele baietii nu sunt mamosi. Cand cresc uita de mame*

...si asta e momentul in care scot fata acra si spun ca depinde si cum au fost crescuti...

Mooor cand aud astea cu fete si baieti. Primul e must have sa fie baiat. Daca ai fata e nenorocire. Al doilea e must have sa fie fata, sa aiba cine sa te consoleze la batranete, sa impletesti codite etc. Orice derapaj din schema e nefericit.

AMR 3 SAPTAMANI...

Eu sunt de accord, ca uneori numai asa ma mobilizez.
In ceea ce priveste fetita/ baiat e amuzant la noi in familie ca ai mei au avut parte numai de fete (mama are 2 fete, bunica tot 2 fete...) si acum sunt fericiti ca au nepot deh.. In partea sotului.. numai baieti si exista deja un nepotel.. era timpul pt o nepotica.. Dar, cel mai bun raspuns a fost al sotului meu cand a fost intrebat ce vrea.. vrea baiat nu-i asa??? Si el a zis: " Fetita, baiat e al meu si e mai important sa fie sanatos" . M-am topit de dragul lui atunci .
Ce conteaza ce zic altii? Trebuie sa zica si ei ceva, iar unii nu stiu ce e aceea politetea.

Sugubina sanatate multa si sa stea fetitele cuminti la caldurica. Cat despre fata aceea .. fiecare alege in viata pt el si traieste cu alegerile facute.

Iar ma intind..
Merg sa ma patucinizez

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput