Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***266***
Raspunsuri - Pagina 15
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
ana gaza mica inseala pe dei-dei???? dragastoasa de Dragos |
Tu, Simona, cum o banuiesti pe Gaza mica de asa ceva?! Dei-dei se bucura ca Gazulina isi face prieteni de sex opus, el nu e un barbat gelos si irational si e incantat ca aleasa lui are o viata sociala! Pupam cuscra si nora!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
pikka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Kea, eu zic ca nu are nimic pestele, numai sa fie tinut la rece. Eu i-am dat Evei de pe o zi pe alta. Eu am facut aseara o ciorba buuna de tot, si in timpul prepararii m-am tot gandit la mihaela, ca vroiam sa o intreb de ce trebuie fiert separat borsul inainte de a-l pune in ciorba. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Borsul se fierbe separat pt a se mai distruge din microbi, plus se pastreaza altfel gustul.
Anaan spune:
Zilele astea am de gand sa fac macar una dintre salatele recomandate de Olga; trebuie sa caut sfecla rosie, ca vad ca e un ingredient foarte important. H. a facut o data bors rusesc: era o ciorba cu sfecla rosie si carne de vita, mie mi-a placut mult, lui nu prea
Bianca, unde ai gasit filmul?
Fiu-meu danseaza: doi pasi la stanga, doi pasi la dreapta si o pirueta si-mi tot arunca cate-o privire, sa vada de e admirat...si se zice ca barbatii nu-s vanitosi...ba bine ca nu!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Buna dimineata!!! L-am dus pe David la gradi. Bineinteles ca aplans si de data asta, dar mi-a zis educatoare ca nu are rost sa stau caci se linisteste f repede. Am stat la usa si intr-adevar in 3 minute era liniste. Cred ca daca ramaneam incerca intr-una sa ma convinga sa mergem acasa. Voi ce parere aveti? Trebuia sa raman?
Chato din pacate nu am poze cu tatal meu, decat pe patul de spital,cu o luna inainte de moarte. Am inteles ca a fost un barbat inalt si tare frumos. Asa imi zice toata lumea care l-a cunoscut.
Anaan si eu tot in Transnistria m-am nascut. Probabil ca o sa-mi fac si eu curaj intr-o zi si o sa-i contactez, desi baiatul am vazut ca este in SUA. Mare lucru Facebook-ul asta
Olga, mamica lui David iepurasul
Bianca2503 spune:
Anaan, e pe torente filmul. Incerc sa il pun pe transfer acum sa vad daca merge si te anunt.
alina.n spune:
Neata,
vad ca vb de filme despre ce film e vorba?
Merci de sfaturi, eu i-am dat aseara si ceva pt durere dar ii trecuse durerea si avea chef de joaca asta dupa ce toata ziua nu dormise,abia la 1 am culcat-o. Azi am trezit-o la 8 si incerc sa o culc de pranz la 12 sa vedem ce va fi diseara....
Olga zi si mie programul lui david de acum se trezesre la 8 si la cat doarme de pranz cate ore? seara la cat adoarme?
Pup
mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 23+ cu Rares Alexandru
Ilinca_M. spune:
Iuhu!!
Mai, am visat forumu'!! Multa lume, dar nu-mi amintesc decat ultimele secventze: Anaan si Adrissimo se plimbau prin fatza blocului meu, coborasem si eu si ele ziceau ca se plimba singure, ca fetele si ca-si cauta profesor de franceza!! Si io le-am promis ca vorbesc cu unul din fostii mei colegi de liceu, ca ei is toba de franceza! Altele nu-mi amintesc decat ca Anaan era personajul principal si avea nu stiu ce salon decorat de ea de-l admira tot boboru'!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Asha...Monnvas, super retzeta cu praz, azi o fac!! Maslinele alea...intregi sau fara sambure?
Olishka, am notat retzeta de salata; oricand aveti ceva retzeta faina fara carne, va rog sa ma loviti cu ea neaparat, le colectionez, ca mereu sunt in pana de idei cu mancatu'! Sfecla rosie n-am gatit niciodata, tre sa fie interesant...
Chato, ce m-ai distrat cu proletara aia...io-i rupeam betzigasele alea de picioare de proletara, mama ei de "bona ucigasha"
Kea, Anamariame, voi sunteti ca maica-mea, ea plange de sare camasha de pe ea cand se loveste Sophiphi; bine ca Sophiphi nu s-a lovit rau niciodata, dar atunci (unica) oara cand s-a rostogolit din pat plangeau amandoua de nu stiam ce sa mai fac...
Revin la Olishka: eu sunt super curioasa de saa familiei tale, cred ca e super palpitant; am incercat eu sa prind firul, cu fratele preot si sora blondina etc dar nu-mi iese socoteala, nu stiu care ce fel de frate ti-e, care-i ordinea "aparitiei"...Dar cei gasiti pe facebook de crezi ca ti-s frati, tot asa frumosi sunt? Vezi ca daca nu-s frumosi-frumosi, nu ti-s frati!;))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
olishka spune:
Anaan ciorba cu sfecla rosie este ciorba copilariei mele O ador, dar n-am mai mancat una de fff mult timp. Sunt curioasa daca o sa-ti placa salata.
Alina pe david in ultima vreme l-am trezit pe la 8.30. In jur de 12 adoarme la gradinita si doarme cam 1,2,3 ore. Seara se culca pe la 8,9, 10, depinde cat a dormit la pranz. Oricum eu sunt f multumita fata de programul pe care l-a avut inainte de se culca pe la 1. Daca adormea la 12 eram multumiti cu totii.
Olga, mamica lui David iepurasul
Bianca2503 spune:
Cica filmul e fost transferat. E pe mailul comun link. Nu are subtitrare. Adica nu are subtitrare in lb romana, dar are in engleza.