Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Smecheria este: cu picioarele pe pereti,
reteta: 0 lingurita/3xzi Branca Ursului
1 vitamina E/zi
3 kg optimism/zi
si multi -ici de la mine

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

gaby multumesc frumos
de 3 ani ma ''chinui'' sa am si eu un bebe... ma mandresc cu una bucata sot care detine doar 8 mil din care doar 16% dau binisor din coada... asta chiar dupa ce a luat fel de fel de tratamente naturiste si dupa o operatie de varicocel... in ianuarie 2010 am facut o inseminare (fara rezultat+) intre timp mi s-a descoperit si mie un polip endometrial care l-am scos luna asta, acum astept sa imi vina ''monstruatia'' sambata ca pe 1 noiembrie (z10) sa pot sa merg la medic sa vad in ce stadiu e endometrul meu si foliculul ca la ovulatie sa fac o a doua inseminare
de mai bine de un an ma monitorizez cu ajutorul temperaturii bazale si a testelor de ovulatie, ovulez din z12 pana in z15 luna de luna, anul trecut in noiembrie am facut si HSG iar trompele sunt ok...
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

wawwwwww fetelor hai sa mai incercam si retzeta lui Roxy, poate poate ... multzumim
walkiria mai da-mi si mie sa te ajut, daca ai mult de lucru , si-asa ma plictisesc

angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

interesanta reteta roxy, multumim ralu eu cred ca e mult prea devreme sa-ti fie rau, asta in cazul in care nu iei nici un tratament ang, gaby vreau si eu la cafeluta cu voi; walkira unde e ma liniste aici, unde?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

plictiseala? nahh....
ce ma plictiseste pe mine este discursul sefului, ieri am avut o sedinta de motivare si acum cica trebuie sa muncim serios.
nerama e bine ca faci monitorizari si poate ca de data asta e cu noroc,vezi ca aici la noi aveam gradul de pozitivare a testelor mare
avem teste cu II pe care le trimtem la fete dupa o anumita perioada, in semn de apreciere a fidelitatii lor (dar sa nu mai zici la nimeni, ca se umple aici si nu o sa facem fata cu livrarile

eu azi am asa de munca, nici nu am mancat inca si plus ca am ceva curs deseara de la 8 la 10, o nebuneala, ce mai !

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

am un pont pentru fetele cu uter retrovers (si eu il am tot asa): cica dupa ''iubareala'' sa stati pe burta cu o perinitza sub bazin, astfel incat fundul sa fie in sus... cica ii ajuta pe aia mici sa inainteze bine

LE: gaby poate imi trimiteti si mie un test din ala ''defect'' care are || pe la mijlocul lui noiembrie, mi-ar prinde tare bine dupa inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

pana acum n-am incercat-o pe-asta cu picioarele pe pereti, dar la urmatoarea ovulatie o sa fac numai acrobatii....doar doar s-o prinde si de mine un bebita.

Nerama , iti urez mult succes la a doua inseminare, suntem alaturi de tine si incercam sa te incurajam cum putem. Uite niste de la mine de incurajare. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti reuseasca!

Ehehe Angi, am multa treaba si niciun chef, nu mai spun ca mi-e o foaaame de mooor...si doar ce-am mancat pe la 12.
Tu in ce zi mai esti?....scuze daca ai mai scris, dar am fost cu un ochi la laptopul meu, cu unul la calculatorul de la munca cand a citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluCris

fetele, am si eu o intrebare, sper sa ma puteti lamuri
daca am ovulat alaltaieri, adica pe 19, e posibil sa am deja ceva simptome gen intepaturi in sani si stari de rau, sau sunt eu cu capu'?

nu este de la sarcina,probabil o ovulatie mai violenta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@
ralu eu cred ca e mult prea devreme sa-ti fie rau, asta in cazul in care nu iei nici un tratament
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

mda,merci de confirmare andra
ce sa zic? am un mare dar de a imi provoca singura simptome

Mergi la inceput

walkiria sarut-mana de primire
sa ne ajute Doamne-Doamne pe toate sa ne vedem cel mai mare vis implimit

apropo: stiti ceva despre visele cu soricei?

Mergi la inceput