Ma doare sufletul dar nu mai pot...
Raspunsuri - Pagina 5
Kahyla spune:
Cel mai rau este ca m-a schimbat si pe mine in timp ce s-a schimbat el sau si-a aratat adevarata fata...
am impresia ca sunt singura care se agita, se imbolnaveste, pentru ca el pare sa fie in elementul lui cand ne certam pentru ca eu ma consum, nu dorm noaptea si el peste 5 minute este ok si vrea sa ma ia in brate...nu pot sa explic de ce face asa...
Kahyla spune:
aaa...si gelozia...ca ma uit dupa unul si dupa altul, ca de ce am facut 10 minute pana nu stiu unde cand trebuia sa fac 5 minute (ca si cum as putea sa fac ceva cu vreunul in 5 minute)...
sau a fost o faza cand eram in taxi, suparata, si el ma intreba de ce rad cu taximetristul...(vorbeam la telefon cu el)
in fine, am facut totul pe dos in ultima vreme si in final acum cateva zile i-am spus ca merit respect, am nevoie de timp sa ma vindec iar el cica o sa regreti tu pentru ca o sa-ti dai seama ca ai gresit ca faci pe inabordabila...nici macar nu-i pasa de ce imi provoaca cred...foarte aiurea...
Natasa spune:
Eu tot sper ca atunci cind o femeie povesteste cum se lasa umilita/batuta/injurata o data, de doua, de sute de ori sa nu fie adevarat. Ce mecanism absurd leaga victima de asemenea brute nenorocite??? Kahyla nici macar nu e maritata cu specimenul si dupa ce enumera umilintele la care e supusa, zimbeste duios la amintirea unor vremuri apuse cind nenorocitul doar juca tetaru pentru a o prinde in cursa. Daca dintr-un mariaj in care exista si copii, probleme cu casa si cu banii inteleg de ce e greu de iesit, din povestea Kahylei nu inteleg nimic.
Daca miine te ia unul pe strada si-ti spune toate porcariile de ti le spune "iubitul" tau, ii spargi capul? fugi? te duci la politie? sau esti dispusa sa-l iei acasa, sa-l iubesti si sa faci copii cu el??? Ce ai, ti-e frica de singuratate, ti-e frica ca nu mai gasesti mitocani asa tandri in prima faza??? Daca peste citiva ani (nu multi) o sa intri pe vreun forum si o sa povestesti cum ai sperat tu sa se schimbe bruta dar intre timp te bate si-ti altoieste si copiii, cine crezi ca va fi de vina??? Doar tu!
Kahyla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Eu tot sper ca atunci cind o femeie povesteste cum se lasa umilita/batuta/injurata o data, de doua, de sute de ori sa nu fie adevarat. Ce mecanism absurd leaga victima de asemenea brute nenorocite??? Kahyla nici macar nu e maritata cu specimenul si dupa ce enumera umilintele la care e supusa, zimbeste duios la amintirea unor vremuri apuse cind nenorocitul doar juca tetaru pentru a o prinde in cursa. Daca dintr-un mariaj in care exista si copii, probleme cu casa si cu banii inteleg de ce e greu de iesit, din povestea Kahylei nu inteleg nimic. Daca miine te ia unul pe strada si-ti spune toate porcariile de ti le spune "iubitul" tau, ii spargi capul? fugi? te duci la politie? sau esti dispusa sa-l iei acasa, sa-l iubesti si sa faci copii cu el??? Ce ai, ti-e frica de singuratate, ti-e frica ca nu mai gasesti mitocani asa tandri in prima faza??? Daca peste citiva ani (nu multi) o sa intri pe vreun forum si o sa povestesti cum ai sperat tu sa se schimbe bruta dar intre timp te bate si-ti altoieste si copiii, cine crezi ca va fi de vina??? Doar tu! |
Cred ca ai pus punctul pe i...cam dur dar ai dreptate...
nu vorbesc cu duiosie de cum era candva, ci cu regret, cu un mare regret in suflet, am fost cu el aproape 4 ani si de un an se poarta asa.. dupa cum am spus sunt despartita de cateva zile tocmai pentru ca am incercat sa uit trecutul si sa vad viitorul: copii mei si eu langa el...si mi-a fost teama, mai ales ca el nu recunoaste ca are o problema...ci doar eu sunt nebuna.
In momentul in care m-am gandit ca, copilul meu va trece prin asa ceva m-am ingrozit...eu poate as suporta dar lui i-as fura sansa la o viata frumoasa.si eu stiu prin ce am trecut in copilarie din cauza unor tensiuni...si da, atunci as fi raspunzatoare pentru ca am vazut semnele si nu m-am oprit.
Nu m-a batut niciodata deloc, nici cu o palma...dar nu bag mana in foc ca nu ar fi in stare...de fapt cred ca in timp ar face si asta.
Kahyla spune:
si m-am invinovatit mult timp pentru ceea ce-mi face, pentru ca nu sunt chiar cea mai calma persoana...si mi-am gasit milioane de defecte pentru ceea ce-mi face...mi-a bagat in cap o gramada de chestii pe care le-am crezut...
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Eu tot sper ca atunci cind o femeie povesteste cum se lasa umilita/batuta/injurata o data, de doua, de sute de ori sa nu fie adevarat. Ce mecanism absurd leaga victima de asemenea brute nenorocite??? Kahyla nici macar nu e maritata cu specimenul si dupa ce enumera umilintele la care e supusa, zimbeste duios la amintirea unor vremuri apuse cind nenorocitul doar juca tetaru pentru a o prinde in cursa. Daca dintr-un mariaj in care exista si copii, probleme cu casa si cu banii inteleg de ce e greu de iesit, din povestea Kahylei nu inteleg nimic. Daca miine te ia unul pe strada si-ti spune toate porcariile de ti le spune "iubitul" tau, ii spargi capul? fugi? te duci la politie? sau esti dispusa sa-l iei acasa, sa-l iubesti si sa faci copii cu el??? Ce ai, ti-e frica de singuratate, ti-e frica ca nu mai gasesti mitocani asa tandri in prima faza??? Daca peste citiva ani (nu multi) o sa intri pe vreun forum si o sa povestesti cum ai sperat tu sa se schimbe bruta dar intre timp te bate si-ti altoieste si copiii, cine crezi ca va fi de vina??? Doar tu! |
N-as fi putut sa zic mai bine!
Kahyla, nu te uita inapoi! Doar inainte! Iti doresc numai bine! Doamne ajuta! Te imbratisez!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
Kahyla spune:
Multumesc pentru sfaturi...acum cred ca am devenit si mai constienta de faptul ca nu sunt eu de vina, el este anormal si ca merit sa fiu respectata si iubita...
Este mult prea insensibil si lipsit de empatie iar eu...eu sunt total opusul. si ar trebui toata viata sa traiesc dupa toanele lui...acum e nervos, ma jigneste, e indiferent, nu ma asculta, peste 5 minute vrea sa ma ia in brate si sa-mi spuna vorbe frumoase...as trai intr-un rollercoaster care m-ar termina psihic.si la un moment dat ar spune: vezi ti-am spus eu ca esti nebuna.
Cred si ca m-ar insela daca nu a facut-o pana acum pentru ca este extrem de gelos degeaba...si de obicei hotului de hot ii este frica.
Suferinta dupa aceasta relatie pentru ca eu il iubesc sau cel putin iubesc imaginea lui pe care mi-am facut-o in cap e echivalenta cu statul in relatie, sau mai putin sfasietoare.
De aceasta data, nu mai intorc capul sa privesc in urma si sa traiesc intr-o fericire falsa.
Intr-adevar sufar dar pot sa o iau ca pe o lectie de viata.
stockholm spune:
Kahyla rel mea a inceput la fel acelasi pattern s a sfarsit insa mult mai urat; regret ca atunci nu am primit nici un sfat bun de nicaieri nici o mana de ajutor ;ba din contra eram si incurajat stai cu el ramai ca se rezolva am stat si mia m distrus o parte din viata m am facut din om neom; acum cu ajutorul unui om deosebit m am carpit cat de cat ; de vindecat never ever
uneori cand ma pocnesc depresiile ma gandesc ca daca as fii murit atunci ar fi fost mai simplu asa tarai un hoit plin de resentimente ura furie umilinta frustrare cosmaruri nesiiguranta si o sa l tarai toata viata
te rog mult Kahlya nu face acceasi greseala ca mine nu te trezii cand deja e prea tarziu , nu lasa un monstru sa ti distruga sufletul
tu ai o sansa ai langa tine oamnei care te ajuta te sprijina si fetle de aici de pe forum te au jautat mult ia aminte si incearca sa faci ce ti spuiun ele
multa bafta iti urez
alexa1986 spune:
Hei ce se intampla cu tine??Stiu ca atunci cand iubim toti suntem surzi, muti si orbi, si mai stiu ca cuvintele sunt de prisos atunci cand iubim, la sfaturi suntem cei mai buni dar la pus in practica nu prea avem succes, daca nu o sa ii pui capat acum odata si odata tot o sa se termine si atunci poate se va termina mai rau decat daca ii spui stop acum, cand nu va leaga nimic.Te pup si ai grija de tine pentru ca tu esti singura care trebuie sa se gandeasca serios la deciziile pe care trebuie sa le ia, noi nu putem decat sa te sustinem indiferent de alegerea ta.
D-zeu ne iubeste!!!
emilia.m spune:
stockholm... imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Nu iti stiu povestea dar as vrea sa te pot ajuta. incearca sa te ridici, sa uiti ce-a fost. Nu te gandi ca ai sa tarai dupa tine un hoit de resentimente ci ca esti o persoana deosebita, ca sufletul tau este al unei femei care a fost chinuita si acum este puternica si ca in cele din urma s-a rupt din situatia groaznica in care era si acum este mai bine si va fi din ce in ce mai bine.
Kahyla... stiu cum e sa ti se reproseze prostii imense petrecute cu ani in urma. Asa facea si nebunul care m-a terorizat pe mine fix in perioada in care dadeam BAC-ul si Admiterea la Facultate. Aveam 7 zile proaste si 3 minute bune. Imi reprosa ca inaintea lui mai existasera alti barbati in viata mea si ca avusesem sentimente de afectiune si pentru altii care nu erau nici pe sfert asa buni ca el (in imaginatia lui). Imi mai reprosa si ca odata (pe la inceputul relatiei) am fost amandoi la o terasa si la masa de langa noi era unul care se tot uita la mine si ca, in loc sa ma uit doar in alta parte m-am uitat si in directia respectivului de vreo doua ori - asta dupa ce "iubitul" imi atrasese atentia - evident cu un fals-amuzament - ca sunt privita. Pentru ca ma deranja privirea insistenta atintita asupra mea, i-am aruncat si eu omului vreo doua priviri incruntate pe care "nebunul" caruia ii ziceam "iubit" le-a interpretat ulterior (nu imediat ci vreun an mai tarziu ca fiind priviri suave si pline de dorinta si sub-intelesuri la adresa unui necunoscut. La un moment dat m-am enervat si l-am intrebat de ce nu s-a ridicat sa plece chiar atunci daca i s-a parut ca ma intereseaza un alt barbat si a zis o tampenie cat casa si anume ca a ramas ca a incercat sa-mi arate ce barbat deosebit e el si sa ma aduca pe calea cea buna!! Ya... right!
Ulterior, cand deja eu aveam de 3-4 ani o alta relatie serioasa (urmatoarea dupa el), m-am intalnit la un restaurant cu un prieten comun si era si el prin preajma. S-a purtat foarte normal, mai ales ca a vazut ca ma descurc mult mai bine decat el, ca nu mai locuiam cu parintii, ca imi cumparasem masina, ca aveam un job bun, ca incepusem o noua facultate in timp ce el locuia tot cu tatal lui, tot n-avea job, nu reusise sa treaca de anul 3 de facultate si traia de azi pe maine.
Ceva timp dupa acel eveniment m-a abordat pe messenger sa ma intrebe daca n-as vrea sa ne intalnim in secret (ca avea si el o alta relatie) sa mai retraim momentele fabuloase pe care le aveam in dormitor (fabuloase din punctul lui de vedere). I-am zis ca n-am cuvinte sa descriu cata scarba imi face si n-am de gand sa ma cobor la a-i raspunde macar un cuvant in plus si l-am trecut pe ignore-list. Duca-se invartindu-se!
Asa faina-i viata de cand nu-l mai am in preajma...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.