Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
andra_s spune:
Andira bine ai revenit, sper sa treaca problemele de sanatate ale pisicutei mici, imi pare rau ca treceti prin asta
Ella uite fata trag de ochi ca sa pun niste poze
in seara asta cineva doarme satisfacut, ca doar asta-i singurul scop, "rating" cat mai mare pe forum
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andira spune:
Ella - sa mor ca n-am sughitat! Si ia zi, de ce te-ai gandit atat la mine? Daca ma si stiai, imi faceam niscai ganduri, la ce imaginatie ai, dar asa....
Promit ca raspund maine tuturor (va multumesc mult, m-am simtit tare bine ca m-ati primit asa frumos inapoi, va pe toate), dar am mai intrat doar pt asta:
Ella - uita-te aici http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/ , vezi ca tipa face n feluri de aluaturi. Vezi sa dai si scroll in stanga, are n retete si acolo, eu le-am descoperit dupa vreo 2 luni de utilizare intensa .
Masina ta de paine nu a venit si cu retete?
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
GabyHila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Nu ma provocati ca incep sa dezvolt subiectul de ce am zis ca m bine stateam la pensiune. Nici nu ne intalnisem si vroiam sa ne intorceam ( numai felul cum a vb cu noi si indiferenta) dar am venit atatia km si-am stat. De ce oare ne-a chemat daca sunt fost asa de indiferenti? Am încarcat cateva poze. Dar oare m aveti dispozitia sa le vedeti? ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Atata de tare ma indoiesc ca lipsa de bun simt e la Oanka!! de ce ai stat daca nu ai fost bine primita?? ba pardon ai stat chiar mult mai mult decat ai planificat nu?
andra_s spune:
citat din mesajul lui Ioanact Nu ma provocati ca incep sa dezvolt subiectul de ce am zis ca m bine stateam la pensiune. Nici nu ne intalnisem si vroiam sa ne intorceam ( numai felul cum a vb cu noi si indiferenta) dar am venit atatia km si-am stat. De ce oare ne-a chemat daca sunt fost asa de indiferenti? ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
tu, dar v-a tinut legati de n-ati mai plecat o saptamana
Stefanna spune:
Uite ca a reusit sa ma scoata cineva din barlogul meu... IOANACT!!!!!!!!!!! E de-a dreptul dureros ceea ce ai facut.Ma intreb de ce ai fost la pelerinajul acesta?! Sau ai considerat ca trebuie sa incepi lista de pacate noi care sa fie iertate la plerinajul de anul viitor?Multumirile pe care i le aduci acum Oanei sint ca sa nu spui ca nu ai zis si tu ceva, daca ai mers pana acolo incat ai putut sa ii raspunzi Ellei ca era mai bine la pensiune.E problema ta ca nu te-ai simtit ok.... nu te mai duci la anu, dar nu faci afirmatii despre casa fetei in public.(si mai cred ca ai avut optiunea de a parasi casa Oanei de cand nu ti-au picat bine musafirii ei... ca banuiesc ca Oana nu v-a tinut legati acolo)Si nu e prima data cand comentezi despre oameni care te primesc in casa.Clar esti f sensibila... si daca te stii asa pretentioasa de ce nu alegi de la inceput varianta care nu te pune in contact cu altii.
In rest fetelor dragi, ma delectez in fiecare zi cu puii vostri, care is adorabili.
Stanucel, nu plange.Cerul nu poate fi negru o vesnicie....crede-ma ca stiu ce vb, desi am norii cat de la cer la pamant,
Va pupic
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
ellanik spune:
Saru'mana si Miria si Andira.Ma uit,zau.Miria loveste-ma ca abia astept.Pana una alta mor dupa painea cu faina de secara.Cat despre retete...are masina un CD plin dar e mai bine sa stii de la om direct...plus ca ma dau si eu interesanta,na!Va tzuc!!!
Andra fata tu ce faci?Cine e satisfacut?Care efaza cu rattingul ca m-ai pierdut.
Ioanact zau ca nu as fi stat nicio secunda intr-o casa de oameni care s-ar fi purtat indiferenti cu mine.Nu se pune vorba de 10 zile.Inseamna ca esti sm.daca nu stii ce inseamna intreaba-ma!!!PLus ca poti sa ne povestesti si noua ca sa stim sa o ocolim pe Oanka.Dar cred ca deja ea e fripta cu musafirii asa ca nu mai pot merge la ea.uff!mi-ai stricat toate visele zau!!!sI-MI DOREAM ASA DE TARE SA O CUNOSC!!!!Mi se pare o scumpa!!!
oanka i-auzi tu fata ce se spune in targ.ca esti scartzara si ca esti indiferenta.care va sa zica ai jucat teatru cuu mine cand am vb ,ai????Ce ti-e si cu oamenii astia!!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
miria_cristina spune:
IOANA - De ce nu povestesti frumos tot ce stii, ca tot vezi ca stim si noi cate ceva? Hai, clarifica tu situatia!
Rebiana27 spune:
OANA (Iacovitaaaaaaa), de ce dormi bre??
STEFANNA mii de
Mami de doua minuni: Luca si Mara
andra_s spune:
citat din mesajul lui ellanik Andra fata tu ce faci?Cine e satisfacut?Care efaza cu rattingul ca m-ai pierdut. Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
cum tu care e treaba cu "ratingul", pai cine vroia sa fie pomenit aici pe forum minut de minut, ora de ora, cine s-a suparat ca n-am urat LMA la frati, parinti, unchi si tot asa ... cine isi lua jucariile ca nu i se raspunde , hm uite cum se indeplinesc unele dorintele, ce mai conteaza circumstantele