Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Oana, multumesc ca mi-ai trimis parola Cristina30, ti-am trimis parola acum, sper sa o primesti. Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina |
multumesc pt parola, sorry pentru scris mic, doarme ingrid in brate la mine.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
nibi_niki spune:
Urez si eu sarbatoritilor de zilele astea La multe lunite sa cresteti mari si sanatosi.Un pupic mare lui ginerica
Andira,bine ai revenit.Cum a fost in Canada?Imi pare rau ca e Iris bolnavioara.
Roxi imi pare rau ca a fost maraici Silvana.Sper ca nu e de rau cu analizele.Despre cele de tiroida e vb?
Andra..sa iti traiasca baiatul o mie de ani..vazut pozici cu el...un scump
Rebiana,bravoo.Nu stiu cum faci fata si cu 2 copii si cu facultate si cu servici.Uite un din partea mea si un camion de
V a servesc si cu o bucatica de tort ca e ziua mamei mele azi.
Ma duc ca tre sa vina musafirii de acum..Facem ceva restrans..doar familia.
andra_s spune:
Roxana imi pare rau ca analizele nu-s ok ... dar banuiesc ca untratament adecvat te scapa de probleme
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
nibi_niki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
Niki e traficanta de porci? Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
.
poate cineva sa imi trimita si mie parola.Mersi
andra_s spune:
citat din mesajul lui CoriMami http://www.youtube.com/watch?v=TSX1OJ4K2Pc pun si eu un filmulet cu Eliza, pt cand aveti timp. Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina |
ce scumpa este, ce frumos spune ma-ma
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
rmkristine spune:
Miria pot sa dau nurofen doar pt muci? Sunt disperata, e vb de fi-mea dupa o bronsita vindecata si 3 zile de gradinita! Simt ca innebunesc! Merci si scuze de off topic! Nu pot s-o sun azi pe dr!
Ramy77 spune:
citat din mesajul lui CoriMami http://www.youtube.com/watch?v=TSX1OJ4K2Pc pun si eu un filmulet cu Eliza, pt cand aveti timp. Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina |
Ce dulce e cand spune mama
A mea inca nu spune mama, mai scapa cate un tatasi baba la greu...sa inteleg ca eu oi fi baba?
Ramy77 spune:
citat din mesajul lui andra_s Niki e traficanta de porci? Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Ramy77 spune:
NIKI, La multi ani! si multa sanatate mamei tale.
ROXI, imi pare rau ca nu ti-a iesit bine analiza, dar zic si eu ca celelalte fete, daca e nevoie, cu un tratament bun...totul va fi ok.
andira spune:
citat din mesajul lui rmkristine Miria pot sa dau nurofen doar pt muci? Sunt disperata, e vb de fi-mea dupa o bronsita vindecata si 3 zile de gradinita! Simt ca innebunesc! Merci si scuze de off topic! Nu pot s-o sun azi pe dr! Marina de Cristian Patrick (8.04.2010) si Bianca Maria (15.09.2005) |
Marina - mie dr mi-a zis doar la temperatura sa-i dau Nurofen.
Ser fiziologic plus suflat nasul nu merge? Si ale mele sunt la fel, sa stii, mucioase, insa fara altceva, eu zic inca mersi ca e doar atat.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)