Va rog din suflet ajutati-ma!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui iuly4love
Doamne nu stiu ce sa ma mai fac sunt disperata vreau sa fac si un bebe,angajata nu sunt n-am bani sa merg la psiholog ca m-as duce,vreau sa discut cu cineva.

Tu stii ce inseamna sa faci un bebe?
Nu ma refer la procesul procreeii in sine,ci la ce presupune 9 luni de sarcina plus procvesul nasterii in sine!

Gindeste-te daca esti pregatita psihic pentru asa ceva!

Imi pare tare rau dar genul asta de mesaje,de gindire, nu le intzeleg si pace!

Da,da...sunt rea ,stiu!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Fata asta are o problema, si inca una serioasa!!!
hai sa ne abtinem de la rautati si ironii

Iuly...evitand ginecologul si implicit situatia ce-ti creeaza frica(controlul in sine)dai ^forta^fobiei!!
Esti femeie, pe la ginecolog trebuie sa treci, nu ai incotro.

mindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ramaneti on topic va rog.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykaa spune:

Am citit si eu postarea ta si cred ca ar trebui sa iti faci o lista de priorotati. Nu cred ca poti trece printr-o sarcina in acest moment. O sarcina te consuma foarte mult si fizic si psihic. Incearca sa discuti cu sotul tau.Chiar nu cunosti pe nimeni care sa iti recomande un ginecolog calumea?!? E adevarat ca se gasesc greu, dar stii vorba aia 'speranta moare ultima'. Mult noroc si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuly4love

Va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns caut o clinica specializata de ginecologie sau un medic bun care sa te inteleaga caci eu am avut un fel de trauma acum cativa ani,eram virgina si efectiv am fost dezvirginata pe masa de ginecologie de o nebuna de doctorita nu pot sa ma mai duc la orisicine am incercat sa merg la o alta doctorita ginecolog dar degeaba n-am putut sa fac testul papanicolau si am niste dureri mari de ovare racesc foarte repede si sunt foarte sensibila Doamne nu stiu ce sa ma mai fac sunt disperata vreau sa fac si un bebe,angajata nu sunt n-am bani sa merg la psiholog ca m-as duce,vreau sa discut cu cinevava rog ajutati-ma mi-e atat de frica am trecut prin prea multe in viata asta nu vreau sa ma plang dar pur si simplu nu mai pot timpul trece si nu am facut nimic,am un sot iubitor dar mi-a zis ca ii e frica sa ma mai duca la dr ca data trecuta s-a speriat.

iuliana,

in primul rand gandeste-te foarte bine inainte de a lua decizia de a deveni mama; spui ca angajata nu esti, bani nu ai, cu ce o sa cresti acest copilas ? e posibil nici sa nu te incadrezi pentru a beneficia de indemnizatia de CIC, va descurcati doar cu salariul sotului tau ? plus ca, pe parcursul sarcinii, vei avea nevoie de bani pentru plata analizelor, ecografiilor si a altor investigatii necesare, nu toate sunt gratuite sau compensate; vei avea nevoie poate si de suplimente pre-natale, cu ce le cumperi ? apoi, la nastere, ai bani pentru medic, asistente, moasa si ce-o mai fi ? dupa sosirea bebelusului acasa, ai bani sa-i asiguri strictul necesar ? va mai ajuta cineva sau traiti doar dintr-un salariu ? aveti casa voastra, stati cu chirie sau impreuna cu parintii/socrii ? are cine sa te ajute in primele luni dupa nastere ?

in al doilea rand trebuie sa incerci sa treci peste trauma suferita, nu este vina ta ca ti s-a intamplat asa ceva.
vad ca esti din ploiesti, iti pot recomanda o doctorita foarte draguta din mizil, se numeste lupu georgeta, in mizil are cabinet particular, la stat lucreaza la maternitatea din buzau. daca reusesti sa te programezi la cabinetul din mizil si ai banii pentru consultatie si investigatii, ii povestesti frumos d-nei dr care este problema ta si sunt sigura ca va fi intelegatoare si se va purta cu maxima blandete si tact, atat in timpul consultatiei, cat si a recoltarii problelor pentru PAP si analiza secretiei.

neaparat trebuie sa-ti rezolvi problemele medicale, pentru ca lasate netratate se pot agrava, sau chiar nu vei putea ramane insarcinata vreodata, sau iti pot afecta sarcina daca reusesti sa ramai insarcinata.

stai si tu si gandeste-te calm, la rece : nu ar fi mai bine sa-ti faci controlul si analizele, sa faci un tratament daca este cazul si sa stai linistita decat sa te chinui mereu cu dureri, raceli si frica de medic ? daca ai o problema medicala, sa stii ca nu dispare de la sine sau cu leacuri babesti, neaparat trebuie sa mergi la medic, doamne-fereste sa nu fie ceva care se poate agrava in timp si iti poate rapi sansa de a deveni mamica !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

sincer,eu cred k exista o rezolvare simpla!atata timp cat iti vei dori un copilas mai mult decat orice pe lumea asta,vei trece peste toate traumele trecutului,peste toata frica resimtita atatia ani,te vei trata corespunzator si Dumnezeu te va ajuta sa ai si copilasul mult dorit

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput