Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

s a racit cafa???
simo deja 30s???

iri ce somn, ca m au durut mainile ceva de speriat
imi vine sa le tai

o zi buna fetelor

+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irinuka cate pregatiri, aoleuuuuuuuuuu, arunca si la Sibiu

Shines, Irinukaa waw....ati schimbat prefixul, sa va fie de bine

Maimutzica imi pare rau...uff...stiu cum e

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata! Mai este cafea si pentru puturosi?
Mirele, noi cred ca ne luam de mana (daca putem) ca si pe mine ma dor si imi amortesc tare rau noaptea.
fetele!
Sa avem o zi buna toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata si la mine burtici
Shines, Irinukaa felicitari ptr schimbarea de prefix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi
Eu-s pe aici de la 8 caut cursa pt tir la sotior...am teme de facut pana vine..stau pe bursa transport

Irinuka/Shines;multam pentru tratatie...si multi inainte pentru schimbare de prefixadica vreo 10 saptamani

Irinuka'I-am zis lui Mario ca trebuie sa fie mai jos un pik ..pe undeva ..poate nici nu se mai vede...iti dai seama cam cum si-a inchipuit El..interventia...

Tunde burtica de 22 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!

Irinuka, multe bunatati ai tu acolo de dimineata, doar ca eu nu suport dulcele pe stomacul gol. Eu prefer o paine prajita cu unt, cu ceva carnita plus o cana de lapte. Mai apoi cornurile dulci si celelalte.

Tunde, ce dulci sunt copilasii cu inteligenta lor! Sa-ti traiasca, ai un copil f destept. Abia astept sa vb si a mea si sa-mi puna fel de fel de intrebari....O trimit la taica-su ca el e cu detaliile.

Eu am papat ieri o salata de fasole, super buna si bineinteles ca m-am infratit cu baia ast-noapte. Stiam ca asa se va intampla, dar ce bune au fost!!

In rest, bine. Mai am o luna si intru in prenatal. Nici eu nu vb cu bebele...dar am vazut un filmulet si stiu ca el aude tot si-mi recunoaste deja vocea.

Cam atat de la serv, va las, poate mai intru si diseara. O zi frumoasa va doresc!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mersi fetelor pentru urari dar eu de-abia luni implinesc 30S ! Sunt binevenite oricum, asemeni la toate!

Acum ca nu mai e "grija" mea partea cu cafelele o sa incerc sa introduc un meniu mai satios sa fie toata lumea multumita!

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

gata!
Mi-am facut datoria de operator transport

Azi ma pun la leneveala+dupamasa am o zii de nastere la o prietena.Ieri am f si la coafor..m-am vopsit sa nu ma incurce cu Mos Craciun..caci aveam niste plete albe...ce sa faci?trece timpul

Ce bine e cand nu trebuie sa faci mancare...fara barbat in casa..ne intewlegem cu Mario..gasim ceva usor de preparat tot timpul..spaghete,sandwich prajit etc...mai avem ciorbita de cartof de ieri...e suficient..

Dar e bine si cu dom director...deja ne e dor de El..nu prea a fost plecat in ultima vreme si sa stiti ca am tras cate un plans cu Mario cand a plecat luni seara...nu mi-a f la indemana...sa ramanem singuri..

Tunde burtica de 22 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mirela, simis, incercati cu magne b6, si eu incepusem la fel, cu amorteala, doar pe mana stanga, ca intrasem deja la 220; dar dupa magneziu e mai bine, o patesc rar de tot, banuiesc ca mai adorm si ca un tanc pe mana, ca pic lata noaptea.

tunde, rezista, ca se intoarce 'musiu'; al meu e plecat pana in feb, cred ca nastem toate pana atunci , o sa vina doar de craciun si inca de vreo 3-4 ori cate un week-end. L-am mutat pe frate-meu cu mine si tare bine mi-a prins aseara cand imi dadeam duhul...

pana una alta, sper sa fim sanatoase toate, sa ne putem ingriji singurele, ca la sfatuiala ne tinem de urat pe site

rox 23 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

apropo de vb cu bebe, io vb cu ea dimineata si seara, o mai intreb ce face , ii zic ca creasca mare si pufoasa ca noi ramasesem in urma cu cresterea vreo 4 zile si am recuperat cuminti

oricum, cred ca io una cand o sa stau singurica acasa dupa ce intru in prenatal (de-abia astept!!), macar ca o sa-mi fie urat si tot o sa vb cu bebelina mai des; promit ca si cu voi o sa vb mai des

rox 23 +

think pink

Mergi la inceput