Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Flori, explica-i ca nu-l doare deloc, sta cu ochii inchisi si nu-l doare nimic. Doar simte ceva ca o piscatura de tantar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata la toata lumea!
Hai poftiti la micul nostru festin, somnoroase mici ce sunteti!

N-am mai avut somn de pe la 5 asa ca am pregatit gososi, papanasi, clatitute, croissante, dar bineinteles si cate o cana, doua trei de cafeluta cu lapte, capuccino, ciocolata calda si chiar ceai!

Sa aveti o zi minunata!

Irina ~ 29+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Carmen ai si tu dreptate ca bb cunoaste dupa ce se naste cel mai bine vocea mamei, precum si mirosul, dar nu e de neglijat nici vocea tatalui (sau a persoanelor ce au petrecut in timpul sarcinii mult timp cu mama).
Am vazut caz real la finutul meu care inca de la inceput (ma refer la primele saptamani - cand el vede in ceata oricum), reactiona diferit la vocea mamei si a tatalui.

Tunde... un scump Mario. M-a facut sa rad cu lacrimi! Tu ce i-ai raspuns?

BB meu sughite de zor zilnic. Ce haios mi se pare . Ma gandeam sa iau el pentru el o lingurita de zahar sau sa-mi tin respiratia, dar banuiesc ca nu merge!

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata

Irina..sunt treaza de la 7 si intrasem hotarata sa dau cafeaua de dim...dar m-ai luat
hai sa facem un pact..io dau cafeaua dimineata de acu incolo(fac cafea super buna) si tu servsti micul-dejun (te pricepi mai bine)..ha ? merge ?

Sa aveti o zi frumoasa, cu 18grade cum ne mintea Busu acu.

Ps...sa se consemneze ca am semnat lista de dim..adica sunt acasa si sunt cuminte

Simo 29 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata si de la mine burtici
si multumim pt ospat Irinukaa, cate bunatati....
sa aveti o zi frumoasa si usoara

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Neata Simo!
Batem palma - tu faci cafelutele, iar eu micul dejun!

Azi mergi la dr pentru concediu? Ai anuntat la munca banuiesc nu?
Cum mai "ti in frau" contractiile?

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Neata Lucia!

Revizuire de semnatura.
Asa spuse al meu sot ca nu arata bine Patric, ci Patrick, asa ca ne conformam!
Sper sa nu mi se mai razgandeasca de 10 ori!!!

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Azi merg pentru concediu..
Pfuu..la servici a fost nasol, s-au speriat toti, i-am luat pe nepregatite(adevarul ca si eu am fost luata pe sus), oricum, si-au dat seama ca a fost ceva urat de am luat decizia asta..au fost ok, m-au sustinut pana la urma, mi-au zis sa ma gandesc doar ce conteaza in perioada asta (io tot cred ca erau drogati)
acu pregatesc liste cu ce au de facut, ce a ramas neterminat sau de ce trebuie sa tina cont in fiecare luna, ca-s cam uituci...vreo 2 sapt le voi trimite zilnic cate o lista pe mail, pe urma sa se descurce..asta e
contractii am avut ieri la greu, una dupa alta, mai ales spre seara..plus o durere urata in zona buricului,nu stiu de la ce sau ce inseammna.
dimineata trecusera toate..acu sa vedem cum o fi azi

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Neata Lucia

Daaa..chiar observasem faza cu numele Irina..ba cu ''ck'' ba simplu, si am tot zis sa te intreb da nu am mai apucat.

Azi am implinit 30 sapt

sau ..azi am implinit 30 sapt..

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Irinukaa si mie imi place mai mult cum arata Patrick
Shines si pe mine ma mai doare asa langa buric, nush dc....tot timpul zic sa imi notez sa intreb dr si cand ajung parca nu mai stiu nimic,....imi aduc aminte dupa aia..

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput