Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetele am si eu o nedumerire de cand sunt gravida nu am mai facut baie sa stau in cada ,decat dus.
este adevarat ca e mai bn sa faci dus?
mie imi place sa stau in cada sa ma balacesc dar unii zic cai mai bn sa fac dus
cum este??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mirela, imi place patutul. E la fel de frumos si in realitate? Ma refer mai ales la textura lemnului. In poza pare de foarte buna calitate.
Mara, si eu trebuie sa strang bani ca mi s-a pus pata pe Stokke. Am fost sambata trecuta la un "test drive" de carucioare prin magazine si acesta mi-a placut de departe cel mai mult. Si i-a placut si sotului, care nu agreea nimic!

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Laura, poti sa faci baie, dar apa sa fie calda, nu fierbinte. Eu umplu cada apoi masor temperatura apei cu un termometru. Sa nu depaseasca 38 grade! Nu stau atat de mult ca inainte pentru ca se raceste repede.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Aditza si noi am avut gramada de lucrusoare de spalat/ calcat. Dar am un sot scump si dulce si s-a ocupat el de partea cu calcatul. Eu doar le-am sortat si le-am pus in dulap. Asa ca te cred,,,

djLaura cred ca poti face si baie, dar ideea ar fi sa nu fie apa fierbinte, ca aia face rau.
La mare sau la piscina cum e? Si nu e contraindicat.
Noi nu mai avem cada, doar cabina de dus, ca altfel eu sigur as face...

Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

va multumesc de raspunsuri
cert este ca mie imi place sa stau 1 ora in cada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor ma bucur ca va place patutul
mada inca n am deschis pachetul, ca am stat pana mai acum cu mainile prin gogonele si gogosari
cred ca maine il desfac

tre sa dau comanda de saltea si am gasit pe site ul lui mititel o super oferta la cadite cu termometru la 30 lei

+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ce fac fetele?
Acum am intrat, merg sa citesc din urma!
Eu am o stare urata, simt ca ma ia o raceala.Am o usoara durere si jena in gat, si vocea un pic in schimbare. Eu iau deja un gr vitamina C pe zi, o fi oare indicat sa mai pap si lamaie sau ceai cu multa lamaie???Stiu ca avem voie in sarcina paracetamol simplu, dar parca nu as incepe asa la primul simptom cu medicamente.

In rest toate bune si frumoase. Ma asteapta un week solicitant, merg la tara, unde facem parastas pt bunicii mei, sper sa fie vremea frumoasa!
Noaptea ma bat cu insomniile provocate de maini amortite, dar mai prind si reprize de somn.
Maine voi sta acasa, nu merg la serv, asa ca sper sa fiu mai activa pe forum!

Va
pe toate, fara exceptie, revin dupa ce termin de citit!

FVL heterozigot, 25 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

am intrat si noi sa va salutam

am schimbat prefixul ieri, 30 de sapt, am intrat in sapt 31. Marti am fost la cursul de puericultura si am vizitat si maternitatea (Euroclinic), daca vrea cineva detalii in special intrebati-ma va rog.

Azi am achizitionat si eu primele lucruri pt bebe: patutul si salteaua si sunt .

Mirela am vazut ca ai intrebat la alt topic de Haiduc(sper ca nu gresesc), dc e intre Craciun si sf Ion; eu am DPN pe 26 dec. si mi-a zis ca nu va fi mai mult ca sigur. Nu ti-am rapsuns acolo ca asteptam sa vad dc raspund si alte fete, daca stiu ele ceva mai sigur.
Si eu as vrea sa aflu cand anume intru in concediu..tot trag speranta ca daca nu intra f devreme, vine si bebe cu cateva zile inainte apuc sa nasc cu el.

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

zumzu, asta e
auzisem ca nu ia nasteri de sarbatori, dar ma gandeam ca poate poate anul asta sta si el in tara

+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Obosesc atat de repedeee; am fost azi sa fac niste analize si dupa patut (in 2 locuri doar) si sunt epuizata, cand urcam pe munte cate 10 ore ma mai simteam asa, si nici macar nu am mers pe jos.. doar cu mijloace de trnasport. Aveam in program sa ajung si la gimnastica dar mi-a fost imposibil

trebuie sa termin cat mai repede cu achizitiile care presupun umblat ca mai incolo..

nu stiu ce se intampla de asa multi baietei, am vazut si la ursuletii de dec la fel, toti colegii/colegele mele de liceu baietei..

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput