bebe de 5 luni refuza sa mai doarma

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Si e bine cu 3 tzitzi?
Aseara si azi a fost mai ok, dar de pe la 5 iar nu m-am mai inteles cu ea. I-am dat si cu gel de dinti si tzitzi si tot ce stiam. Sa vedem cum va fi dupa baie. Fug sa o spal. Tineti-mi pumnii!

Ioana, mami de Patricia

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

De fapt, wrapul e recomandat pentru linistirea lui bebe, dar vuvuzela noastra nu prea il agreeaza. Diseara o sa testam: ce poate sa faca mai mult decat sa planga?

Ioana, mami de Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Pai nici matza noastra nu l agreea, o tot puneam zilnic cate zece minute, asa, ca sa nu uit eu cum se impacheteaza. Dar din disperare ca urla l-am incercat si... surpriza... a mers excelent. Aseara l-am spalat, ca mergem la o nunta la care suntem nasi, si il vroiam curat si calcat peste rochia de gala , si aseara au fost niste plansete l lora de culcare...

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Mai, ce pisicuta ai si tu! Intai nu-l vrea si apoi nu vrea sa-l mai lase :). Distractie placuta diseara!

Ioana, mami de Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

al meu, care are 4 luni jumate face asa daca e prea obosit, nu-l mai impac cu nimic decat foarte greu... din cauza asta fac tot posibilul ca ziua sa doarma suficient (stiu ca unele mamici zic ca tin copilul treaz in ideea de a dormi mai bine noaptea, dar e fals. cel putin asta e constatarea mea pe cei 2 copii proprii).

ce merge cel mai bine este respectarea ritualului, o baita mai calduta (mai ales ca acum s-a mai racorit afara si cred ca simte nevoia de caldura mai mult), apoi un pic de dragaleala pe lumina mica, pus la san si de regula adoarme daca nu-l perturba altceva (de cele mai multe ori, frate-su de 3 ani ...).

si vezi sa nu-i fie frig, e posibil sa simta un disconfort si din cauza asta sa protesteze. la noi nu e asa cald in casa, patutul lui e destul de rece si nu-i mai place acolo, asa ca il culc, cu rata mult mai mare de succes, cu mine in pat - unde pot eu sa-l incalzesc cu corpul meu).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Draga Vivela,

Tocmai ca sa nu ajunga sa fie prea obosita si sa intre in starea aia de maraiala in care nu ma inteleg cu ea incerc sa o pun la nani cat de repede vad ca da semne de oboseala. Este valabil si ziua si noaptea. Ziua as vrea eu sa mai doarma, dar nu vrea ea: 3 reprize, maxim 4 de cate 40-45 de minute.

Inca nu are un program: se trezeste cand la 7 cand la 8 cand la 8.30 dimineata. Singura contranta e baitza de seara. De asemenea, cu caldura nu e problema (dar nici invers, sa o coc, ca se agita imediat). E copil fool-proof , doar ca acu' mama nu stie sa descifreze problema. Culmea, i-am dat cu Calgel si vad ca e mai ok, desi nici urma de dintisori sau de gingii umflate.

Pediatra a zis ca nu justifica nimic aceste crize si daca vor continua sa ii facem analize pentru infectie urinara... Asteptam sa vedem cum se mai desfasoara ostilitatile...

Ioana, mami de Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

He, he, am fost la nunta, si bine-inteles ca am stat la masa "prezidentiala" in rochie de seara si infasurata in wrap. Cred ca am fost senzatia zilei.
Infectie urinara? hmm, ciudat, si de ce o supara numai seara, nu si in timpul zilei?

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata!...

Si eu am patit cu Albert ca imi dormea foarte putin inca de la 3 luni; si niciodata nu a dormit ca ceilalti bebelusi, dar atata timp cat crestea ok mi s-a spus sa nu ma ingrijorez; si acum nu are nici o clipa astampar.
Iar la Miruna am patit ceva in acelasi gen a fost o perioada destul de mare in care inainte de a adormi urla cat o tineau plamani, plangea de obosita; la noi a functionat ca mami sa stea langa ea si sa o tina de manuta; sa se joace in parul ei cu muzica de adormit...
Succes si rabdare..

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

@pisi-pis: Cred si eu ca a fost in centrul atentiei!

@mirella76: problema nu este ca nu doarme suficient, asa cum credeai ca este cazul lui Albert, ci ca are aceste crize desi evident este obosita si practic refuza sa doarma. Peste zi sa zic ca nu este problematic, desi nu mi se pare normal totusi, dar nu se justifica noaptea acelasi comportament, mai ales ca peste zi oboseste (plimbat, gimnastica, jucat intens)...

Ioana, mami de Patricia

Mergi la inceput