Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)
Raspunsuri - Pagina 9
danaint spune:
Neata fetelor!!
Azi raportez o premiera: m-am culcat in dormitor, m-am trezit pe canapea in sufragerie, nu imi amintesc cand am facut schimbarea
Lidia, vai prin cate ai trecut!! Bine ca e bebe bine acum, si de abia astept sa vad poze cu el!
Ana, singura pana la TM? Curajoasa mami de David ce esti, ai grija de tine in spital!
Alexa, ma bucur sa aud ca micuta va veni acasa! Trebuie sa fii foarte bucuroasa!
Eu am azi programare la epilat, si dupa ce a povestit Lidia imi e tare frica
s37 Lucas Petru
beatrice75 spune:
Ce face Symo? Mai, este normal sa nu aiba lapte asa de repede ca saracul trupul nostru, daca nu se produce o nastere naturala, de unde sa stie el ca fost scos copilul?Mai dureaza, pana proceseaza si el.....
36+
37 ecografic
bb_alinus spune:
Fetelor pe mine nu ma atrage deloc ideea de wrap ( sper sa nu ma catalogati la babaciuni care au mereu ceva de comentat ), iar a avea bebe in carucior pt mine e cel mai ok mod de a fi independenta. In primul rand pot sa merg la cumparaturi si sa umplu partea de jos a carutului, imi sprijin toate gentile, plasutele pe maner, etc. E practic ca bebe sa ramana in carucior cat descarc eu cumparaturile si le pun in masina. Apoi Amalia mea dormea cel mai bine in el, cat ne plimbam, asa ca alea erau momentele mele de relax. Chiar cand i-am schimbat landoul in carut obisnuit tot bine dormea, cu orele.....Nu mai spun ca aici la fiecare colt de strada, dar ABSOLUT la fiecare exista acea bordura speciala pt carucioare/ bagaje ca sa nu urci/ cobori bordura.
Sincer nu vad ce lucruri practice poti sa faci avand un bebe suspendat pe tine. Ok inteleg ideea de apropiere, si de contact permanent al bebelui, insa altceva practic nu prea vad.
Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
anya2010 spune:
Neata fetili! Nici o nastere in direct? nimic?
Danait am aceeasi problema cu epilatul dar tocmai am vb cu tipa de la cosmetica si a zis ca schimba ceara cand vin eu deci voi fi prima care o foloseste
De cand vroiam sa va intreb o chestie..la mine cand se misca bebe mai tare face un zgomot de parca ii pocnesc oasele..la voi se aude asa ceva?
Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
bb_alinus spune:
Anya cum sa-i pocneasca oasele lui bebe? Poate ale tale, eu mai am senzatia asta, ca mi se misca oasele in mine, si cred ca asta e drumul pe care si-l croieste bebe sa iasa
Stii ca avem acelasi DPN, 6 nov!
Chiar asa poate avem norocul de inca o nastere in direct!
Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_alinus Anya cum sa-i pocneasca oasele lui bebe? Poate ale tale, eu mai am senzatia asta, ca mi se misca oasele in mine, si cred ca asta e drumul pe care si-l croieste bebe sa iasa Stii ca avem acelasi DPN, 6 nov! Chiar asa poate avem norocul de inca o nastere in direct! Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi. Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas. |
Deci se aude din burta cand se misca el, de parca imi pocnesc eu degetele de la maini..a auzit si sotul de cateva ori deci nu mi se pare mie..o fi lichidul amniotic..
Da avem acelasi DPN, ne luam la intrecere sa vedem care naste prima?
Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
kamik spune:
maine ma duc si eu la dr meu cu biletul de externare si sa vedem ce parere are bebelul meu daca iese sau mai sta....
31+ TudoL
ela2233 spune:
neata
intram si noi repede acum si poate un pic mai pe seara, ca azi avem zi agitata, trebuie sa merg cu domnisoara la dr pt control endocrinologic, am fost duminica cu ea la urgente si m-a luat un dobitoc de dr ca e prea slaba, de parca toti copii sunt la fel, are 10 kg la 1 an si 10 luni, cred si eu ca e mai slaba decat ar trebui 12 kg, da ce sa-i fac ca nu sta nici cand mananca, mereu avem scandal la masa
crisis si alina1984 pentru a grabi nasterea, cu toate ca nu e indicat sa te grabesti, ulei de ricin cam 2 linguri si aprox in 12 ore incepe travaliul
AMR 3 SAPT
36+ sapt mihai david
+ andreea raisa (16.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"
http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png
alinushca spune:
Alexa, ma bucur f f f f tare ca vine printesica acasa si ca este deja o campioana la tzatzica viteza!
Alina, intr-adevar vesti bune! Iti tin pumnii stransi sa iasa exact asa cum iti doresti!
Symo si Mairis, felicitari pentru nastere! Recuperare rapida va doresc si bebei papaciosi!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 37