Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

alexa ce vesti bune!! maine o sa fiti impreuna , acasica, ce fericire

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ioana??????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am adus eu ..vrea cineva ???

si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am adus eu ..vrea cineva ???

si 36+ cu

Wow Doura ce matinala esti!!!

Ma duc sa produc cafeaua si revin!

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vasari, te-am torturat cu intrebarile despre wrap... mai am una : cum pot purta iarna copilul in wrap?

Eu nu ma aventurez sa cumpar si alte modele, desi stii ca imi placea slingul, pentru ca am probleme urate la coloana in urma a doua accidente. Pe Emanuel nu am putut sa il plimb nici in marsupiu, si la vremea respectiva aveam doar un accident .

In alta ordine de idei, daca ar fi dupa mine as cumpara toate produsele Hoppediz... imi place la nebunie paturica din polar pentru scaunul auto

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Felicitari Simo, sper sa ajungi repede acasa cu Diana.

Vin si eu cu o veste buna. Nu stiu daca v-a scris sora mea azi, maine va veni acasa uriasa mea Andreea Lavinia la fix 3 saptamani si 2 kg. Abia o asteapta toata familia. Si inca o veste, azi i-am dat san. Am zis ca nu are putere sa traga, dar tragea mititica de ii curgea laptele pe langa gurita. Maine pe vremea asta mami se va iubi cu printesa ei. Va pup si va astept cu vesti bune.

Mami de ANDREEA LAVINIA - 19 zile

FELICITARI,ALEXAAA!!!si la cat mai mult lapte sa faca bebe andreea falcutze si sa fie zambareata ca mami a ei!!!

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana-ioana spune:

Buna dimineata si de la noi, va invitam la o cafeluta cu mult lapte.
Am ajuns si eu la servici si imi beau si eu cafeluta alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana-ioana spune:

Ce enervant e internetul asta, merge cind are chef.

Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimi,
Alexa, felicitari pt bebelusa mancacioasa Imi imaginez bucuria intregii familii si mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la momentul in care vei ajunge acasa cu micuta
Ana, felicitari pt condusul singurica pana la Tm si "sejur" placut in spital. Sper sa pleci curand cu bebe David sanatos, mancacios si tu in al noulea cer.
Eu am dormit binisor azi-noapte, insa dimineata ne-am trezit la 7:40 (tati a trebuit sa ajunga la serviciu la 9, deci a dus piticul la gradi putin mai devreme) si mi-e atat de somn...dar nu pot dormi, am incercat si nu am reusit. Am aceeasi stare de ieri si parca mi s-a facut pofta de salata Cesar
Offf, m-am saturat de contractii, am atat de multe zilnic, incat daca ma apuca travaluiul ma voi prinde f greu . Nu stiu ce sa fac, m-as duce la piata sa-mi cumpar legume, dar mi-e lene sa ma imbrac, aranjez, sa plec cu masina (desi nu stau departe de piata, nu pot merge pana acolo) pt o statie. Astazi ma duc la curs si cred ca este ultimul la care mai ajung, nu mai am forta necesara, ma dau batuta
Gata cu vaicareala, ca ne face rau! Sa avem o zi minunata, fara nasteri premature, fara dureri, contractii sau alte neplaceri

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Buna, fetelor,

Ieri am fost si noi la consult - don'soara are 2,5 kg si sta dreapta, cu piciorusele in jos . Nu stiu daca mai are de gand sa se intoarca . Vom vedea.

MSymo, sa iti traiasca fetitza si recuperare rapida!

O zi buna tuturor!

Va pup pe toate, fete curajoase!
34+

Mergi la inceput