Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Kokorinusha eu imi fac clexanne exact cum scrie pe prospect.Mi le face sotul dar cand e el plecat le fac si singura.
Cred ca dupa cezariana mi le voi face si eu in alta parte...

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 6 zile

letzy,mie imi este cel mai comod in picior,eu orikum mi le fac singura tot timpul,nu mi-ar fi mai comod in alta parte

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana esti o dulce cu tot cu posesivitatea ta!

Eu de exp., as vrea sa am diferenta intre copii de 2 ani, deci la un an al fetitei sa ne apucam sa-l concepem pe al 2-lea ....
Deci te anunt ca asa, cam peste un an si ceva vreau sa fiu iar graviduta

Bine, asta e ceea ce vreau eu acum, ca pana peste un an cine stie ce o sa mai vreau ....

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Bravegirl, la Sebastian, cand desfaceam pampersul, nu il scoteam direct ci i-l mai lasam cam juma de minut peste puti, ca sa faca pipi in el.

Iar la scosul din baie, la fel, ii puneam repede peste puta un pampers ca sa il pot sterge in rest fara sa fiu udata de "tasnitoare".

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 7 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Fetelor de Mairis si bebelusele ei nu stim nimic? Parca nastea tot la Euroclinic, MSymo o fi stiind ceva?

Elfica, sfaturi o sa tot primesti, la un moment dat nici macar n-o sa te mai chinui sa raspunzi, "ignore" este cea mai buna metoda.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 7 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

produc capitol nou

38+

Mergi la inceput

CAPITOL NOU 137

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor
abia acum am terminat de recuperat, aveti un ritm de scris ....de nu mai fac fata cu cititul

MSymo si Mairis felicitari pentru nastere! Sa va traiasca bebelinele si sa fie mancacioase si fara colici!

Roxana_ioana bine ai venit in odiseea noastra!

alexa ma bucur pt tine si pt andreea, in sf vine acasica la ea unde e mult mai bine decat la spital

crisuletzu stai cuminte, ca prea te-ai muncit lunile astea si bebelina mai are de stat in burtica cateva saptamani

ana numai tu puteai sa pleci singura pana la TM.... Ma bucur ca esti multumita de spital si de conditiile de acolo! De-acum profita la maxim de faptul ca esti ingrijita si ca stai linistita in conditii decente, pt ca dupa ce vine bebe david, gata cu linistea!!!

crissis eu nu stiu cum sa ma rog de ele sa mai stea macar o luna in burtica si tu nu stii ce sa mai faci sa iasa.... nu vrei sa inversam locurile....?

nu mai stiu cui vroiam sa-i mai scriu
revin cand imi aduc aminte

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana, miruna. bineinteles ca vom ramane prietene dupa ce nastem...abia astept sa creasca bebelina mare, sa ma urc in masina sa vin la Bucuresti sa ne vedem......Vorbeam aseara cu ana si am tras concluzia ca la noi in odisee am fost numai fete de treaba, fara fite..am stiut sa ne respectam una pe cealalta, iar asta este cel mai important....

beatrice si eu imi simt sanii uscati, de fat sfarcurile....

criss, imi pare rau pt catelul tau...pooate,totusi, se intoarce...

ana,super..deci maine vine domnul iubi...il internezi cu tine??? pupicii

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela2233

neata
intram si noi repede acum si poate un pic mai pe seara, ca azi avem zi agitata, trebuie sa merg cu domnisoara la dr pt control endocrinologic, am fost duminica cu ea la urgente si m-a luat un dobitoc de dr ca e prea slaba, de parca toti copii sunt la fel, are 10 kg la 1 an si 10 luni, cred si eu ca e mai slaba decat ar trebui 12 kg, da ce sa-i fac ca nu sta nici cand mananca, mereu avem scandal la masa

crisis si alina1984 pentru a grabi nasterea, cu toate ca nu e indicat sa te grabesti, ulei de ricin cam 2 linguri si aprox in 12 ore incepe travaliul

AMR 3 SAPT

36+ sapt mihai david
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Scuze pt off topic, Ela2233, aceeasi problema cu mancarea o am si eu cu fetita mea de 1 an si 5 luni. E un adevarat stres pt mine ora ei de masa, daca as lasa dupa ea nu ar manca nimic...chiar nu pot sa inteleg cum de nu ii este foame. Tu ii dai ceva vitamine? As incerca si varianta asta desi la un an avea analizele ok.

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Fetelor, v-am dus dorul! Stiu ca nu eram eu foarte activa pe forum, insa macar aveam timp sa va citesc. In ultimele 3 zile nu prea am apucat, sa citesc decat franturi. Am intrat sa va salut doar, poate am mai tarziu timp sa va citesc (dupa serviciu).

Va pe toate

30+ viitoare mami de

Mergi la inceput