Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

hmmm Real in Bucuresti nu stiu unde este.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Chiar in Afi Palace Cotroceni este un Real.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Yasmi ai pm.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ma scuzati, eu am lipsit ca am fost sa imi fac manichiura, ca tot am terminat treaba si stau degeaba pe fund acum

Andreea , multumesc ...cred ca o sa ma duc maine sau luni la doctor.

catank, multumesc si tie de aprecieri, cat despre placinta de dovleac la mine in familie nu se mananca deloc, nici bunicii nu faceau, nici mama nu a facut niciodata, eu am gustat odata de la cinva si mai mai am vomitat La mine se fac poale`n brau, placinte 1000% moldovenesti...cu branza, urda, mac, nuca, varza

Miki, ma doare asa ca la ciclu dar o durere constanta, in ambele parti si parca niste crampe de mi se strang toate pe acolo, alea am presupus eu ca-s contractii , dar de ce mereu si continuu de 2 sapt ? Ma gandesc ca are legatura cu tot ceea ce se modifica pe dinauntru si mai ales ca mie burta mi-a cam explodat in ultima saptamana? Dar bebe de ce nu misca de o sapt jumate?? chiar asa puturos sa fie ?

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi este foarte adevarat ce graiesti. Insa am botezat 2 copii si le-am luat ce le-as fi luat la copii mei.... deci am o slabiciune pentru ei. Acum ca e a mea...iti dai seama cum fac cind vad cite ceva . Multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt exagerata, am simtul echilibrului, si stiu sa ma opresc atunci cind balanta inclina invers.... deci..pina una alta sper ca nu am luat-o razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

ma scuzati, eu am lipsit ca am fost sa imi fac manichiura, ca tot am terminat treaba si stau degeaba pe fund acum

Andreea , multumesc ...cred ca o sa ma duc maine sau luni la doctor.

catank, multumesc si tie de aprecieri, cat despre placinta de dovleac la mine in familie nu se mananca deloc, nici bunicii nu faceau, nici mama nu a facut niciodata, eu am gustat odata de la cinva si mai mai am vomitat La mine se fac poale`n brau, placinte 1000% moldovenesti...cu branza, urda, mac, nuca, varza

Miki, ma doare asa ca la ciclu dar o durere constanta, in ambele parti si parca niste crampe de mi se strang toate pe acolo, alea am presupus eu ca-s contractii , dar de ce mereu si continuu de 2 sapt ? Ma gandesc ca are legatura cu tot ceea ce se modifica pe dinauntru si mai ales ca mie burta mi-a cam explodat in ultima saptamana? Dar bebe de ce nu misca de o sapt jumate?? chiar asa puturos sa fie ?

BB on board!!! 17+

durerea ca la ciclu parca nu e normala..nici contractiile dureroase..asa ca ar fi bine sa mergi, macar pt linistea ta..
eu am avut doar dureri de oase ( probabil se mareste bazinul, isi face bbe loc), si un fel de intepaturi/taieturi asa pe jos..am presupus aceeasi cauza..dar uite acum de vreo 2 saptamani de cand a inceput sarcina sa se ridice nu mai am nici un fel de dureri..si inca mai ridic greutati, 15 kg bucata de baiat

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Azi am patit-o. Eram si eu la o salata la pranz si m-au chemat d ela cresa ca Matei are febra, tuseste rau, sa vin sa-l iau...Nici n-am mai anuntat directoarea ca era intr-o sedinta. Apoi am fost prin doctori cu el pana la ora 5...SI toate astea din cauza dritei care mi-a dat doar 3 zile medical...nesimtita, gata, am facut rost de niste numere, sper sa reusesc s-o schimb...Tot in blocurile portocalii, unde mi-ai recomandat tu Miki Am si numele dat de tine, trebuie sa-mi fac timp sa ajung pe acolo..
Scriu f pe fuga, dar sa va spun repede cum a fost la noi cu nasterea si decalotatul.
Pe primul l-am decalotat eu, dar n-am facut treaba buna, la 7 luni am ajuns cu el la Grigore AL si mi l-au decalotat...Nu va inchipuiti ce avea acolo, numai pungulite cu puroi alb..S-a recuperat repede, in 2 zile nu mai avea nimic. La Matei nu m-am mai chinuit, l-am dus direct la un an si mi l-au decalotat ei. A fost ok.
Ideea e ca uneori poate sa se ajunga la infectie dc nu sunt decalotati la timp. E unul dintre subiectele controversate oricum, pareri impartite si dispute aprige
Cu nasterea...cu epidurala e ca o plimbare prin parc, nasterea e frumoasa, poti sa te bucuri de-a dreptul de ea...fara epidurala e mai greu, in sensul ca exista momentul ala in care ai da orice sa iti faca cezariana, sa opreasca cumva durerea aia...Dar trece repede si important e sa respiri si sa te consumi tipand (cum am facut eu) oricum diferenta dintre nasterea cu si fara epi e maaaare... Si la cea cu epi am nascut in 6 ore, iar fara epi in 2 ore, deci ca timp a fost mult mai bine..
Sora-mea a facut cezariana si va spun sincer, orice durere de epiziotomie sau de hemoroizi nu se compara cu durerea si neputinta de-a te ridica din pat cind copilul iti plange...te darama psihic sa vezi ca tu insati esti neajutorata... si puiul tau plange, ii e foame, vrea langa tine...
Deci fete dragi - natural cu epidurala...desigur unde se poate, nu sunt absurda
Felicitas, am primit si eu pe mail acele informatii. F. util de stiut.
Roxy, ce-ai facut la eco?
Catank, nu stiu ce sa-ti spun...mai bine intrebi ginecologul... tare. SI mie-mi place la nebunie cioco alba.

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy da, cunosc, desigur....si acesta reteta. Dar placinta de dovleac trebuie facut intr-un anumit fel sa nu-ti creeze astfel de stari. Aici in zona i-am invatat pe toti sa manince placinta cu dovleav, castraveti cu miere...si da...placinta me apreferata si a tuturor placinta cu varza murata!!! Superba!!! Na ca mie pofta de aia.... oare oi fi gravida?! Cred ca ma alint ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

miki multumesc frumos, o sa incerc maine dimineata sa sun pentru o programare de urgenta ca numai asa te primeste in aceeasi zi, daca nu spui ca e urgent te programeaza peste o sapt
nah ca acum am la ce ma gandi noaptea asta sa nu dorm, asta mai imi lipsea ca si asa azi noapte am dormit de-am rupt, adica mai nimic

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumfi de multe ori am avut si eu dureri ca la ciclu dar nu tineau in continuu cateva zile, doar asa cate o zi. si dureri de ovare ff mari am avut la inceput, si dureri de oase de la fofo , inclusiv azi am avut.

andreea merg sa il citesc.

catank

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Catank esti grozava. M-ai omorat ce tot mananci tu acolo, nu am mancat niciodata! In schimb imi e pofta de placinta cu carne acum.

Simo imi pare tare rau sa aud ce s-a intamplat cu Matei. Foarte bine ca o schimbi! Ce frumos vb despre nastere, ca o plimbare prin parc. Esti minunata

Mergi la inceput