Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

astazi am observat pe tricou o pata micuta umeda in dreptul sanului...

mami x2 , de printesica si printisor s 22

E colostru acea mica pata?????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

yep
pana acum iesea doar daca strangeam,.....acum se pare ca incepe sa iasa singurel....yupiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

catank poate nu ti ai dat seama ca inca snt micuti! eu tastez cu o mana si cu cealalta ma joc cu bebe :))))

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

mandreeac aha, deci nu maninci sarat. Eu de ex nu pun la mincare deloc... Eu asa o prefer... brinzeturi sarate de nici un fel, ...etc O fi asa cum spui tu, ... dar ai reusit sa-ti ca#351;culezi caloriile pe zi consumate asa cum iti sugera si bb_yasmi?
Eu respect acest lucru si imi iese... Nu maninc mai mult decit consum.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Nu le-am calculat, dar am un site , sa intru acum sa vad ce spune si el, sa imi calculeze el ca eu nu stiu cat au toate cele pe care le-am mancat. Bravo tie, eu nu am calculat in viata mea asa ceva , intrucat nu am avut nevoie niciodata, nu puneam pe mine si asta era. Tu sportiva fiind, le ai cu acestea, eu nu prea, dar voi invata.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

misca bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bravo, ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Eu am fost sa-mi elimin o alunita de pe sin(papilom viral -mamelon sting). Si dr mi-a recomnadat sa revin peste o luna cind va fi bb mai mare, pentru fotovolatilizare cu laser cu CO2, cu anestezie locala cu crema EMLA. Stie cineva despre ce vb? Argumente pro si contra??? O fi bine, o fi rau? Trebuie sa-mi sun si dr ginecolog sa aflu parerea lui, sau nu?!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

andreea daca vrei iti trimit un PM cu link cu un site super-super. mie mi se pare cel mai bun si are multee calculatoare, inclusiv nr necesare de calorii in sarcina in functie de varsta/greutate/activitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

misca bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bravooo!!! felicitari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea daca vrei iti trimit un PM cu link cu un site super-super. mie mi se pare cel mai bun si are multee calculatoare, inclusiv nr necesare de calorii in sarcina in functie de varsta/greutate/activitate.

Da trimite-mi, daca nu cumva e cel cu slabute, pe care l-ai mai postat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Andreea, acu` vii si ceri cand am terminat-o ?

Glumesc, am mancat cateva patratele si sunt plina, restu` ii las sotului
Pentru cand vii tu fac alta ca sigur al meu o termina, nu ii trebuie mancare deloc daca are dulce, las` ca si asa nu i-am facut nimic pentru cina ... mi-a fost lene am muncit prea mult la placinta si am spus pass

Deci asa cu bebe , e mai puturos ...sper sa fie un bebe cuminte si sa doarma mult si neclintit ca tat-su , ca al meu are o alarma de trezeste tot cartierul si el inca doarme nu stiu frate cum reuseste ca eu parca aud alarma aia inca de dinainte de a incepe sa urle si eu trebuie sa il imping afara din pat si sa opreasca alarma
Astept cu nerabdare sa il simt pe bebe iar, cand o vrea el sa dea un semn... dar burta oare de la ce ma doare de vreo 2 sapt? Ma gandesc sa imi fac o programare ceva , mai de urgenta asa ca altfel medicul de familie te vede dupa o sapt si sa ii spun ca ma doare una alta si sa ma trimita sa fac un scan ceva sa vad ce se intampla... dar ma gandesc ca nu mai e mult pana pe 10 nov si o sa vad atunci la eco morfo de 20 sapt ce si cum face bebe pe acolo ??!!? Sa mai astept sau sa bag maine dimineata o urgenta ceva la nenea doftoru ?

BB on board!!! 17+

strumphy, cum te doare ?

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput