Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
E colostru acea mica pata????? ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+ |
yep

pana acum iesea doar daca strangeam,.....acum se pare ca incepe sa iasa singurel....yupiii
mami x2 , de printesica
si printisor
s 22
scrish spune:
catank poate nu ti ai dat seama ca inca snt micuti! eu tastez cu o mana si cu cealalta ma joc cu bebe :))))
s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank mandreeac aha, deci nu maninci sarat. Eu de ex nu pun la mincare deloc... Eu asa o prefer... brinzeturi sarate de nici un fel, ...etc O fi asa cum spui tu, ... dar ai reusit sa-ti ca#351;culezi caloriile pe zi consumate asa cum iti sugera si bb_yasmi? Eu respect acest lucru si imi iese... Nu maninc mai mult decit consum. Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+ |
Nu le-am calculat, dar am un site , sa intru acum sa vad ce spune si el, sa imi calculeze el ca eu nu stiu cat au toate cele pe care le-am mancat. Bravo tie, eu nu am calculat in viata mea asa ceva , intrucat nu am avut nevoie niciodata, nu puneam pe mine si asta era.

Tu sportiva fiind, le ai cu acestea, eu nu prea, dar voi invata.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui scrish misca bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeee s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat |

Bravo, ma bucur!

Andreea B.
cu o minune
catank spune:
Eu am fost sa-mi elimin o alunita de pe sin(papilom viral -mamelon sting). Si dr mi-a recomnadat sa revin peste o luna cind va fi bb mai mare, pentru fotovolatilizare cu laser cu CO2, cu anestezie locala cu crema EMLA. Stie cineva despre ce vb? Argumente pro si contra??? O fi bine, o fi rau? Trebuie sa-mi sun si dr ginecolog sa aflu parerea lui, sau nu?!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
16+
bb_yasmi spune:
andreea daca vrei iti trimit un PM cu link cu un site super-super. mie mi se pare cel mai bun si are multee calculatoare, inclusiv nr necesare de calorii in sarcina in functie de varsta/greutate/activitate.
mami x2 , de printesica
si printisor
s 22
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui scrish misca bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeee s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat |
bravooo!!! felicitari!!!

mami x2 , de printesica
si printisor
s 22
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea daca vrei iti trimit un PM cu link cu un site super-super. mie mi se pare cel mai bun si are multee calculatoare, inclusiv nr necesare de calorii in sarcina in functie de varsta/greutate/activitate. mami x2 , de printesica si printisor s 22 |
Da trimite-mi, daca nu cumva e cel cu slabute, pe care l-ai mai postat??

Andreea B.
cu o minune
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui strumphitza Andreea, acu` vii si ceri cand am terminat-o ? ![]() Glumesc, am mancat cateva patratele si sunt plina, restu` ii las sotului Pentru cand vii tu fac alta ca sigur al meu o termina, nu ii trebuie mancare deloc daca are dulce, las` ca si asa nu i-am facut nimic pentru cina am muncit prea mult la placinta si am spus pass Deci asa cu bebe , e mai puturos ...sper sa fie un bebe cuminte si sa doarma mult si neclintit ca tat-su nu stiu frate cum reuseste ca eu parca aud alarma aia inca de dinainte de a incepe sa urle si eu trebuie sa il imping afara din pat si sa opreasca alarma ![]() ![]() Astept cu nerabdare sa il simt pe bebe iar, cand o vrea el sa dea un semn... dar burta oare de la ce ma doare de vreo 2 sapt? Ma gandesc sa imi fac o programare ceva , mai de urgenta asa ca altfel medicul de familie te vede dupa o sapt si sa ii spun ca ma doare una alta si sa ma trimita sa fac un scan ceva sa vad ce se intampla... dar ma gandesc ca nu mai e mult pana pe 10 nov si o sa vad atunci la eco morfo de 20 sapt ce si cum face bebe pe acolo ??!!? Sa mai astept sau sa bag maine dimineata o urgenta ceva la nenea doftoru ? ![]() BB on board!!! 17+ |
strumphy, cum te doare ?
mami de Vlad 09.04.2009 si
20+ cu

am muncit prea mult la placinta si am spus pass
...sper sa fie un bebe cuminte si sa doarma mult si neclintit ca tat-su