Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Junebride spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Fetelor, imi cer scuze ca dau buzna!
Am gasit la un magazin de fabrica sold la pantaloni de gravida si am luat 2 perechi in plus. Le vand cu 20 ron bucata plus transport prin posta romana 7 ron. Sunt marimea M, dar imi vin si mie perfect, desi eu de obicei port L. Sunt mai mari, mai largi, din raiat, grosuti deci. Daca sunteti interesate, astept mesaj pe PM; am facut si poze cu ei pe mine.
Multumesc si inca odata: scuzele de rigoare. Pupici si sarcini usoare sa aveti.

Mami de Maria (20.10.2009) si... acum FERICITA
Album poze

Salutare tuturor!!

Pe mine m-ar interesa pantalonii, ti-am scris mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

bb_yasmi, eu sunt pe aici, ma tot chinui sa-mi amintesc titlurile unor carti (nastere, cresterea copilului) salvate pe laptopu' lui barbat'miu, sper sa nu le fi sters. Cartile respective le-am descarcat de pe scribd punct com.

miki1979, la al meu nu prea ii place cand ajung in zona...ma misc repede...si fara sapun.

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 19+

pai nici vlad nu ma mai lasa, cand era mic nu riposta insa acum e alta treaba..insa i-am explicat ca trebuie sa spalam si acolo cand il spal la fundulet la chiuveta si ma mai lasa..se uita si el foarte atent si ii spun ca o sa se spele singur cand creste mai mare.. daca riposteaza il las in pace, nu insist ca nu vreau sa prinda teama..

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Placinta cu mere ?? cine doreste ?
Nu e gata inca, e in cuptor dar miroase toata casa numai a scortisoara si lamaie si vanilie si ..... abia astept sa o scot si sa se raceasca sa tai din ea sa mananc

Deci buna ziua

Multumesc tuturor fetelor de sustinere si cuvinetele frumoase si de incurajare Abia astept sa imi tin puiul in brate desi cateodata ma simt neputiicioasa , o sa invat , normal ca mi-e un pic frica acum, e ceva necunoscut, primul bebe... dar instinctul ala de mama de care vorbeste toata lumea o sa ma indrume ce si cum sa fac sa fie bine pentru bebe

E frig rau aici, dimineata la 9 cand am coborat in bucatarie cand m-am uitat pe geam in gradina si era bruma, tot alb peste tot , inghetat, frig frig ... bbrrrr ... am dat drumul la centrala, desi fusese on 3 ore dimineata de la 4 la 7 , la 9 casa era rece ... brrrrr .. si acum e frig desi e soare, azi noapte cica au fost -2 grade, cam prea devreme pentru temperaturi de astea, dar ce sa ii faci, a venit friguld e la Polul Nord ca tot suntem aproape, curand poate vad si ursi polari in gradina

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumphy pick me pick me pick me pt placinta :))

eu ma apuc de curantenie zdravana in casa, cu spalat de geamuri si frecat de gresie si faianta...sa vedem cate zile o sa ma intind :( ma gandeam sa platesc o femeie sa ma ajute cu chestiile astea mai grele dar la cum sunt lucrurile in ziua de azi nici nu stii pe cine bagi in casa...si nici n am pe cineva sa imi recomande

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Am scos placinta de la cuptor si am taiat un coltisor sa se raceasca sa mananc mi s-a topit in gura super mi-a iesit de data asta

Deci scrish, lasa curatenia si fa-ti valiza pentru London Da-o`ncolo de treaba, lasa treaba ca doar nu vine acum Craciunul, doar duminica viitoare Halloweenu`(pe 31 oct. ) ...bu hu hu Hai sa vii ca am cumparat bomboane pentru copilasi cand or veni sa ma sperie

Ma doare burta asta de vreo 2 sapt, dar eu ca nesimtita nu vreau sa bag in seama sa nu ma gandesc mereu, dar ma mai ia asa cateodata ..ppffff nici pe bebe nu l-am mai simtit decat atunci o data intr-o luna seara, a trecut o sapt si jumate si nimic ..ori sunt eu nesimtita si el se misca si eu nu bag de seama??

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy asa a facut si micul meu printz. A miscat si apoi pauza , dar acum e voios, asa ca mai ai putintica rabdare.

Arunca si tu o placintica si la mine, ca si eu am dat!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Andreea, acu` vii si ceri cand am terminat-o ?

Glumesc, am mancat cateva patratele si sunt plina, restu` ii las sotului
Pentru cand vii tu fac alta ca sigur al meu o termina, nu ii trebuie mancare deloc daca are dulce, las` ca si asa nu i-am facut nimic pentru cina ... mi-a fost lene am muncit prea mult la placinta si am spus pass

Deci asa cu bebe , e mai puturos ...sper sa fie un bebe cuminte si sa doarma mult si neclintit ca tat-su , ca al meu are o alarma de trezeste tot cartierul si el inca doarme nu stiu frate cum reuseste ca eu parca aud alarma aia inca de dinainte de a incepe sa urle si eu trebuie sa il imping afara din pat si sa opreasca alarma
Astept cu nerabdare sa il simt pe bebe iar, cand o vrea el sa dea un semn... dar burta oare de la ce ma doare de vreo 2 sapt? Ma gandesc sa imi fac o programare ceva , mai de urgenta asa ca altfel medicul de familie te vede dupa o sapt si sa ii spun ca ma doare una alta si sa ma trimita sa fac un scan ceva sa vad ce se intampla... dar ma gandesc ca nu mai e mult pana pe 10 nov si o sa vad atunci la eco morfo de 20 sapt ce si cum face bebe pe acolo ??!!? Sa mai astept sau sa bag maine dimineata o urgenta ceva la nenea doftoru ?

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Fa-ti o programare, pentru ca pana pe 10 noiembrie mai sunt cam 3 sapt. Crezi ca vei rezista??? Eu zic ca nu, asa ca mai bine te duci si te linistesti. E f probrabil sa te doare si pentru ca bebe se mareste, isi face si el loc, o mai trage de una de alta

Roxy te asteptam cu vesti de la dr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

astazi am observat pe tricou o pata micuta umeda in dreptul sanului...

mami x2 , de printesica si printisor s 22

E colostru acea mica pata?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Nu poate lipsi omu nitel ca v-ati si pus sa vorbiti vrute si nevrute. Informatii care mai de care.... Hmmm

Cu ce sa incep eu acum? Na ca nu stiu...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput