Prietene la bine si la greu - 65

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Iuhuuuuuu, dana, super vesti!

krelia
, fain bilantul albastrelului.

ali,
cum sa te uitam? N-am uitat-o nici pe mitzi, pe care o rugam sa mai bage nasucul pe-aici, si multe alte fete care stau pitite.

Apropo, cand se intoarce Dozz? Ca mi-e dor de postarile ei.

MAi, la noi e clar ca a fost astazi...ziua cea-mai-cea. A mancat Timi 240-250 ml de legume. Si cred ca mai deschidea gurita daca as mai fi avut sa-i dau, dar mno...cum nu sunt obisnuita sa pape atat....de unde??
POate inspira pe cineva (cum ma mai inspir si eu din ce gatiti voi ): conopida+broccoli+cascaval fara sare+galbenus+doua lingurite smantana.
Sunt super-happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Asa, deci...am venit in casa inghetata ca o piftie...daaaar, tot m-am oprit la colt sa iau niste veverite , in cinstea lu' Cuscri

So, din zi in zi se va lasa cu cate o cinste de bebei mergaciosi, nu?...Felicitari, dragilor!!!....ce trece vremea, mai fetelor .....anul trecut pe vremea asta ne ducem ba pe la vreun ultim control, unele abia asteptau sa scape de pozitia "stat pe stanga" si sa poata dormi din nou pe burta (btw, eu si acum imi pun o pernuta sub burta, ca altfel nu pot dormi )....ba erau deja mamici si aveau deja intrebari....si tot asa

Saru'mana pt aprecierile despre bilant.....una peste alta, pe langa dezvoltarea lui in tot acest timp, eu sunt tare multumita mai ales de faptul ca nu mi-a fost bolnavior deloc pana acum...

Lyl, Doamne ajuta cu testul ala...sa iasa toate bine!

Cuscri, asa ii voi spune, parol!

Flo...da, smecher nevoie mare

Lavi, incearca sa te linistesti si vor fi toate asa cum trebuie, bine? Si, daca Raluci nu te lasa sa o tragi de urechi...nu-i bai...s-o gasi vreuna dintre noi dispusa ....daca asta duce la lipsa greturilor..

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lavi, nu stiu cum, necum, cand vii pe forum dupa nunta, sa te prezinti cu pozele-n dinti! s-a-nteles? pup pe burtica

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Smara, maine se intoarce Dozz in tara.
Bunicii se descurca bine cu micuta Ana, care papa lapticul muls cu atata sarg si lasat de mami cu lingurita insa ... doarme noaptea fara trezire

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

lyly, ce fain ca se descurca bunicii cu Ana si mai ales...ce fain ca doarme toata noaptea!!!! [emoticoncareviseazacuochiideschisi]

ehe...pai daca-i asa, atunci tre sa plec si eu vreo saptaluna pe undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Smara, mersic !
Super meniu a avut Timi, azi. Noi inca suntem pe meniu cu supe ....cred ca de saptamana viitoare o sa-i mai alternez si niscaiva solide....ca parca din supele astea nu-si ia totusi, toate cele necesare...

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Va invit la un cocktail sa dormiti bine la noapte!! hai

Dj Raluci, treci la platane!!

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lyly Hac! Cine mai doarme dupa o bauta de asta?DJ Raluci cred ca doarme de mult, eu mai am de pus la congelat bunataturile aduse de la Romanica, respectiv niste patrunjel, cartofi dulci si sfecla si la nani. Noapte buna si multumesc inca o data pentru commenturi Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

feteloooor dormiti deja??

poz(n)e

Mergi la inceput

Andre, noroc cu tine, ca e mai devreme cu o ora la voi...ca altfel ramaneau nebaute

poz(n)e

Mergi la inceput