Prietene la bine si la greu - 65
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neatza,
gata, luat sange, dus sumar urina, bubu a plans nitelus eu deloc
dau de baut azi e ziua soacrei mele dragi
mariaandrei - da scaunul se poate pune si invers, il mai schimbam sa nu se plictiseasca
Sper ca toti puiutii sa se faca bine sa-si zerbeze prima aniversare cu veselie si mai ales sanatosi
Lavi- mare rugaminte cand ai tu timp, sa pui poze cu ce ai primit, stim cadourile doar ambalate
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariaandreai/mariaandreai.jpg)
mariaandreai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot ola chiar vroiam sa dau de tine. te rog, recomada-mi si mie un pediatru bun. |
Ai PM
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](bubumica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
lylyana... l-am vazut pe Alex ce mai plimba la catel cu masinuta
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Incerc sa-mi fac curaj...
Ce face fetele?
Gabitza, ma bucur sa citesc ca gemelasii dau semne de revenire la programul consacrat, sper ca Dragos sa fie iar de gasca
Ionela, esti zuuper truuupper, arati tare misto! Ce face Mihnea, tot cu dor de tati e?
Stephy, mamica dulcica, cred ca e buna tactica cu dintologul..2 iepuri odata!
Many, sorry pt nesomn, eu de vreo 3 zile incerc sa-i fac printului un program de somn la 12 si la 16. Si doarme 1-2 ore, ceea ce pt mine e parfum..asta pt ca de cateva seri il lua un somn de vreo 2h tocmai pe la 18..si apoi sa te tii dupa el sa mai adoarma
. In timp ce el doarme am timp sa fac ceva la minut de papi pt noi, papica lui, cuart..de ex ieri am dat de 3 ori cu aspiratorul
Lavi, more easy to say than done, try torelax, maine e your big day si trebuie sa fii in forma, sunt sigura ca si greturile vor fi mai soft, si Rares mai bine. Te pupic, ai sa fii o FRUMOASA!
Licuriciu, off, Rechinasa e maraita si tu nedormita, spune aici ce de doare, varsa-ti naduful si ai sa vezi cum prinzi puteri
Dana, way to gooo, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si ca David da semne de recuperare
Monis, esti fresh boboc? Ai reusit sa pui geana pe geana azi-noapte? Santi cum mai e?
Lyly, , tot asa de asediata esti de Alex? Nu sta o clipa locului
Cory, ...inteleg ca Andrei a petrecut fara doar si poate,
mamica obosita..sper sa nu se aplice faza cu luna plina
Petrecere frumoasa!
Andre, ca si Raluci, esti teribila, va ador pt toata bunatatea de care dati dovada! Sincer...mie imi e putin dor de buni
Cosminik, eu dizolv oscilo in apa, trag cu seringa si ii dau in gurita
Mamiandrei, mamica ecologista..daca ar fi mai multi ca tineee
Magda, sper ca diseara sa nu se repete operatiunea de azi-noapte
Ramo, vorba feteor, un brat de flori, nu stiu cum iti mai sta capul si la asa ceva, sper din inima sa ii dati de cap problemei cu care va confruntati, si Soricelul Greuceanu' sa redevina vesel si sanatos!
Raluci, ai fost tare cu "Bubu a plans nitel, eu nu"
Problema mea: nu stiu ce sa ma fac cu tzitzi, in sensul ca sanii mei sunt mai tot timpul moi, asta de vreo 2-3 saptamani, Matei suge ziua mai mult asa..de alint, intrerupt de 243 ori. SUge dimi si seara la culcare mai bine. Peste noapte, in serile bune se trezestede 2 ori..o data ii dau putina apa si adoarme relativ repede, si spre dimineata ii dau san, ca ma gandesc ca i-o fi si fomita. Credeti ca usor-usor se duce lapticul meu??
In rest Matei e super..ne jucam mult impreuna, stie sa arunce mingea spre mine, aproape a invatat procedeul de a se da singur jos din pat, alearga spre baie cum vede ca ma indrept spre ea, poate-poate ajunge si el la timp sa mai traga de te miri ce, ieri a mancat pastrav si a marait toata masa de placere, e tare lipicios, sare la oricine in brate, face niste grimase care ma termina da ras, mananca bucatele, trage de canuta cu apa cand ii e sate si o prinde prin preajma, sare peste mine si tati si rade cand ne vede cum ne pupacim, scotoceste peeeste tooot..e un scump
. Incerc sa ma bucur de toate momentele cat mai pot, pana voi reveni la serviciu.
Trimit acum ca vreau sa ii pregatesc ceva de papi u all!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura - andreea/laura - andreea.jpg)
laura - andreea spune:
Buna dimineata desi nu prea a fost buna!
Ca sa nu lipsesc si eu din valea plangerii, mi-e frica sa nu fi facut otita de la raceala asta. Dimineata sa-i cu planseste la greu si pus manutza la urechiuse, am sunat-o pe doctora si a zis sa-i dau nurofen si sa-i pun picaturi in nas. In zece minute i-a trecut plansul, acu sa vedem ce va fi la noapte. Sper doar sa nu fie otita si sa ajungem la antibiotic. Culmea e ca am fost ieri la doctor si s-a uitat in urechi si a zis ca ar fi ok. Insa la cat e de ametita pediatra asta....
Apropos de eritem, nu prea mai stiu ce sa cred. Zice pediatra ca s-ar putea sa aiba ciuperci in stomac si ca de fiecare data cand face caca se irita. Solutia ar fi o dezinfectie (Sanierung pe nemteste) cu o solutie care contine nistatina si o gramada de balarii. Sincer, nu cred ca ma bag la asa ceva pentru ca tratamentul dureaza doua saptamani, i se administreaza in fiecare zi de patru ori si daca scapa nu are imunitate pe viitor. Ca sa nu mai zic ce e in solutia aia, conservanti la greu, sucroza si alte nebunii.
Am vazut ca petrini aia ar fi printre cele mai bune insa practic este acelasi antibiotic ca si in asta de o folosesc eu (in petrini este stamicina si in Multilind nistatina). Am citit ca de fapt este acelasi antibiotic. Daca stie cineva altceva, va rog!
Dana, zici ca-i mai bine cu noua crema?
Trimit si mai revin. Scuze pt poliloghia cu vaicareala
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
am ramas datoare cu ceva de baut pt casa noua... sa curga "lichide" multe de care vreti voi...caci ne-am mutat (finaly)... si suntem cu casa vraiste, dar incercam incet incet sa le punem la locul lor...
am citit din urma tot, dar pe fuga...vreau sa pup mamicile nedormite si fulgusorii bolnaviori...plus un mare group hug
Sabi e tare incantata, misuna toata casa...asta ziua, ca noaptea urla, da' urla frate...a iesit dintisorul nr 3 si stau sa sparga alti 3 ...eu spun ca asta ar fi motivul pt urlete si nesomn...in fine, vom vedea.
fetele si ne auzim mai tarziu
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro![]() am ramas datoare cu ceva de baut pt casa noua... sa curga "lichide" multe ![]() am citit din urma tot, dar pe fuga...vreau sa pup mamicile nedormite si fulgusorii bolnaviori...plus un mare group hug ![]() Sabi e tare incantata, misuna toata casa...asta ziua, ca noaptea urla, da' urla frate...a iesit dintisorul nr 3 si stau sa sparga alti 3 ![]() ![]() Anca, mamica fericita de ![]() |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pupam Sabinuta cu multi dinti
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Incerc sa-mi fac curaj... Problema mea: nu stiu ce sa ma fac cu tzitzi, in sensul ca sanii mei sunt mai tot timpul moi, asta de vreo 2-3 saptamani, Matei suge ziua mai mult asa..de alint, intrerupt de 243 ori. SUge dimi si seara la culcare mai bine. Peste noapte, in serile bune se trezestede 2 ori..o data ii dau putina apa si adoarme relativ repede, si spre dimineata ii dau san, ca ma gandesc ca i-o fi si fomita. Credeti ca usor-usor se duce lapticul meu?? ![]() In rest Matei e super..ne jucam mult impreuna, stie sa arunce mingea spre mine, aproape a invatat procedeul de a se da singur jos din pat, alearga spre baie cum vede ca ma indrept spre ea, poate-poate ajunge si el la timp sa mai traga de te miri ce, ieri a mancat pastrav si a marait toata masa de placere ![]() ![]() |
eu zic ca nu se duce laptele, scade doar cantitatea ca de e normal, puii papa din ce in ce mai multe solide, asa ca fii pe pace
![](floare.gif)
pupam mateiu jucacios
![](olala.gif)
Laura - sper sa fie bine puiul sa nu fi facut otita
![](pupic.gif)
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
![](copilas.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Ralu_seby si eu ma plangeam pe aici de aceeasi situatie, nu mai am sanii bat de multa vreme, dar vad ca Vlad are laptic cand vrea si cat vrea. Problema este ca vrea din ce in ce mai rar.
mami de Vlad (29.10.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Many te inteleg perfect am trecut si noi prin asta...acum e mult mai bine. Eu te sfatuiesc sa nu-l mai lasi sa doarma dimineata asa mult... ca pe la 12-1 sa ii se faca somn..iar dupa somn sa-l obosesti un pic mai mult ca atunci cand i se face somn iar sa nu se mai trezeasca peste 40 min... cu chef de joaca. Iti mai recomand sa fii langa elcand se va trezi dupa repriza aia mica de somn(ca in primele zile se va trezi din reflex mai mult) si sa il adormi imediat. La noi a functionat asa..sper sa functioneze si la voi si peste o saptamana sa te aud ca e mai bine.
Ramox si sa se faca soricelul bine
Ancuta sa stapaniti cu drag casuta..sa traiti numai clipe minunate in ea. Sabinuta sa nu mai fie maraita..si sa iasa dintii usor.
Va pe toate..si fug la Andra ca ma solicita
Mami fericita de strumfita