Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 9
mihatp spune:
pai cam este zoze
, dar vad ca generatiile atea "noi", ne iau pe nepregatite. ca la asta ma gandeam si eu... alta etapa de dezvoltare... ne cresc puii...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Unii cresc mai incetisor, asa :)).
Maine sunt singura cu ei, dus la scoala, gradi. Mers la curs. Luat de la gradi. Venit acasa. Trezit pui, dat mancare, mers la Stefan, luat de la scoala... Ma omoara drumurile. Mai bine imi cumparam cort si ne asezam pe langa scoala. Si asa ni s-a dus buhu ca natie ca suntem "cu cortu"... Apropo, au inceput sa apara prin metrou cersetori, va dati seama ce limba vorbesc: "Bitte, domnu patron. Brot, bitte, sa-mi iau si eu o paine...". Sincer, mi se face jena. Pana acum am vazut cred ca 6, diferiti. Si miros asa de urat!! Uf, problema nu e de la ei, ci de la cei care-i trimit. Ca-i trimit.
.
.
.
Dupa viroza asta urata la stomac, Stefan a slabit foarte tare. I se vad efectiv coastele! Niciodata nu a fost asa slab
! Si nici pofta de mancare nu are, nici nu stiu ce sa-i mai dau sa manance!
Sovi, tu ziceai de un produs naturist pt pofta de mancare?
Ma duc si eu la nani, somn usor tuturor. 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihatp spune:
haideti la
aburinda
sa-mi tineti pumnii, azi, ca ultima zi, inchei cu fast... conduc o masa rotunda la primarie cu vreo 50 de oameni. eu inca n-am terminat prezentarea ca ieri n-am avut chef
... da' acum e cutitul la os
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
ieri am vazut-o pe Ilinca. e bine, are 1 kil 200, e in grafic, nici prea mare, nici prea mica. sa ma vad la finalul calatoriei cu bine, sanatoase, ambele...
o sa-mi fie dor de medicu' nostru ca e tare simpatic
, rocker si rugbist, fix pe gustul familiei. am povestit si ieri o groaza )pe langa cele legate de sarcina), ne-a povestit cum a fost la Ozzy. si el foarte impresionat de prestatie.
relaxat, prietenos, calm, vreo 30 de min a examinat-o pe Ilinca cu noua "jucarie", si-a luat un eco performant si-n cabinetul personal, pana acum doar la clinica facea 3d, acum are si la el. asa ca i-a masurat din nou toate cele si a confirmat sexul.
imi da multa incredere.
na' ca l-am laudat destul
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mstela spune:
Neata...Multzam tare fetelor

,ajuta mult sa va stiu alaturi de mine...Trec eu si de asta,dar am o friiiik
...e mult,mult diferit de ceza,ca stare,desi operatie mult mai simpla,acolo ignori operatia gandindu-te cu mare dragoste,emotie si nerabdare la puiul "nou",devii "puternik" pt el,dar cand ma gandesc la fuckin'operatia asta aberanta ce nu-si avea locul, la anestezia gener si la Teutzul scump de acasa ce ma asteapta clipa de clipa,altele sunt sentimentele
..nush cum sa va explic sa fiu inteleasa,doar ca nu am DELOC chef si stare sa trec prin asta....dar,voi trece si voi scapa
...atat ma rog,sa nu recidiveze,si totusi sa nu am endometrioza,desi dr mi-a scris-o clar,...dat fiind nodulul aparut pe cicatrice,dereglarile menstr
..hai ca ma vait ca o curca plouata
...dar na,imi vaitam si eu sentimentele
...
Miha,bafta azi
!
Sanatate tuturor si o zi excelenta!
Vine w-e!

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tonic spune:
O zi buna tuturor!
Am auzit ca va fi soare, unde ne vedem in w-end?
Ca sambata suntem si noi toti acasa si putem sa ne plimbarim.
luny spune:
neatza!
zoze am vazut gimnastul, ce tare e
, si am tras cu ochiul in urma si am mai gasit 1-2 poze cu aria cafenia, are o moaca scumpa, s-o pap!
..eu sunt cam consemnata la domiciliu... e baiatul ala care izoleaza si intra si iese pe geam, cineva tre sa fie aici.. baietii vor iesi si ei azi in parc vreo ora ca e frumos.. poate vine mama dupa masa sa stea cu Mate si sa mergem si noi la machitz
ca nu mai avem mare lucru prin frigider
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
La multi ani Pucca!

Gecko esti tare cu nefacutele tale! superbe pozicile!
tu arati super bine, iar copilasii mi se pare ca seamana bine de tot!
Mimo si noi stim de Mo' Caciun.. mai ales de cand cu braduti/decoratiuni prin magazine.. si mai stim si de milk si cookies pt Mosu, cum e obiceiul pe aici..
Ramo si Andra pt refuz tot asa face, cere caca "iar la caca".. mai ales cand aveam crizele alea de ca va spuneam acum ceva vreme.. acum se pare ca s-a potolit, nu fie de deochi..
Zoze nu stim inca, dar speram la anul! imi vine sa-ti mananc Cafenia aia mica, care mi se pare ca se blonzeste.. iar Mihaita mi se pare asa mare si voinic!
Luny bine ati revenit acasa!
Daciana 
Lyvy
si sanatate, ca mai mult nu ma pricep!
Sovi sanatate si voua!
Miha noi stim alfabetul de multisor.. dar asta pt ca ea a fost interesata, si mereu ma intreba.. si a inceput de la un puzzle cu litere si cantecelul ABC song (sau Alphabet song - cum s-o chema), pe care mereu ma pune sa i-l cant, si mai nou canta si ea, cica
..
Stela bafta marti!
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,RALUCA!!!!

Andrei are teatru de papusi la gradi ,sunt curioasa ce o sa povesteasca![]()
D'ale lui Andrei:ieri a intrat in vestiarul d-nelor ingrijitoare/bucataresei si a surprins-o pe bucatareasa in sutien
cand a vazut-o cica a inceput sa rada si i-a zis ca si mami ale tzate
...s-a mai obisnuit doar ca tot mai plange dimineata...cand ne obinuim vine WE ,de luni o luma de la inceput
Andrei a avut o perioada cand a fost atras de litere,ma intreba din propria initiativa,am exersat doar pe o carte cu un scris mai mare..acum i-am cumparat un joc educativ,cu sabloane din plastic care se pot construi si au forme geometrice..a invatat care-i cetul=cercul,tiunghi/deptunghi=unghi amandoua
,patent=incurca patratul cu patentul
......nu l-am stresat cu chestiile astea doar ca i le-am zis eu o data si de atunci a tot intrebat "ce e ?ce e?" si le-a invatat..de numarat,numara singur pana la 6 apoi se incurca...
asa,o mica rugaminte..fratele meu isi cauta de munca...zona Craiova ,Slatina ssau Bucuresti...este proaspat absolvent de liceu ,fara experienta dar dornic de munca,nu-i lenes
,e istetz ,el a mai lucrat in Bucuresti ,in timpul vacantelor,2 veri la rand ,la un restaurant dar din pacate acolo nu mai fac angajari,a lucrat si in constructii
vara trecuta,deci e bun cam in orice domeniu din pacate nu poate sta acasa,s-a inscris la o faculatate dar trebuie sa si munceasca
....daca aveti cunostinte sau auziti pe cineva sau nu stiu, as fi interesata...a tot trimis CV-uri dar nah ,cam greu asa ca imi permit sa apelez si la voi...