Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

OMG!!!Olgule, Radu incredibil, mah... imi pare tare rau, dar incearca sa vezi numai partea buna, ca e intreg! oa sa fie bine, imi imaginez cat e de socant ai grija mare de tine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Va multumesc mult de tot! Eu parca incep sa ma mai adun, dar lui Radu i-a scazut deja nivelul adrenalinei, il dor toate cele, psihic nu e foarte bine, cum ar putea fi, cand a vazut moartea cu ochii? Trecem noi si peste asta, nu se poate altfel. Va si multam inca o data pentru gandurile bune si pentru sustinere .

Stela, super, ma bucur ca a trecut! Gata, o sa te faci bine, o sa fii atenta si o sa urmaresti uratenia si nu o sa ajungi ca tanti din spital .

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Doamneee lume, ce-aveti ?
Stela tin pumnii sa fie buna analiza si sa te linistesti !
Olga, Radu tineti-va bine, vine Alexandru cel Mare si trebuie sa fiti in forma ...Doamnee
Tonic , Naty sanatate
Simo da un semn, sunteti bine?
Nicol sanatate multa si numai bucurii! La multi ani, fata draga!

PS Clau, sa nu crezi ca sunt psihopata, azi noapte din greseala am apasat pe tastele telefonului si cred ca te-am apelat! Abia dimineata am vazut Mii de scuze

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mimo,draga suntem bine!Adica,se putea si mai rau...Siluan este ff agitat,are mancarimi care nu il lasa sa doarma-daca era mai mare isi smulgea parul din cap,asa se trage de par,de urechi,se freaca mereu la nas,ochi si cand prinde piele isi lasa urme,are presiune deoarece iar i s-a meteorizat burtica dar suntem obisnuiti cu astea.Mi s-au terminat 2 medicamente,am luat echivalentul romanesti dar vad ca nu dau rezultate..si daca ar dormi noaptea.Asa obosita nu am fost in viata mea,ma rog noaptea sa se faca dimineata .Dar,peste toate astea,bine ca nu avem altceva mai rau.
David este tare ocupat cu scoala,pianul,a fost selectat in Cor,si mai nou face meditatii la germana-am un fix!Samuel nazdravan,fara stare,zici ca e pus mereu la incarcat-copilul asta nu oboseste niciodatasi da din gura mereu!Scumpii mamei!
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salut din casa "noua".

Olgule, m-am cutremurat! Si toate ca toate, dar s-a incretit carnea pe mine cand am citit cum a intrat pe usa ! Hai, aduna-te, sigur este greu, dar trebuie. Trebuie, da?

Am smotruit si duminica, si ieri, dar mai ales azi... vai de capul meu... si de maini, si de mijloc... si de picioare... si mai am! Si maine e ca si luni... numai ca saptamana asta are 3 zile.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Mimo,draga suntem bine!Adica,se putea si mai rau...Siluan este ff agitat,are mancarimi care nu il lasa sa doarma-daca era mai mare isi smulgea parul din cap,asa se trage de par,de urechi,se freaca mereu la nas,ochi si cand prinde piele isi lasa urme,are presiune deoarece iar i s-a meteorizat burtica dar suntem obisnuiti cu astea.Mi s-au terminat 2 medicamente,am luat echivalentul romanesti dar vad ca nu dau rezultate..si daca ar dormi noaptea.Asa obosita nu am fost in viata mea,ma rog noaptea sa se faca dimineata .Dar,peste toate astea,bine ca nu avem altceva mai rau.
David este tare ocupat cu scoala,pianul,a fost selectat in Cor,si mai nou face meditatii la germana-am un fix!Samuel nazdravan,fara stare,zici ca e pus mereu la incarcat-copilul asta nu oboseste niciodatasi da din gura mereu!Scumpii mamei!
Va pe toate

mami de David, Sam si Siluan

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

O Doamne, mai e putin si trece! Tu cum esti? Analizele tale cum sunt?George si-a revenit? Cum e Siluan cu virusul ala? Dar cu dezvoltarea, in general?
Felicitari lui David pentru toate si Sam sa care in continuare ca face "mucichi"

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simo...noroc cu Mimo ca a intrebat de tine, ca asa as fi vrut zilele astea sa te intreb ce fcai,cand erai pe mess, dar nu am indraznit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo ! Mai aveti putintel, rezistati!!!

Eu il astept pe Radu sa vina de la urgenta. Horror, horror! El e lovit la cap, dar nu e medic de garda neurolog, nici neurochirurg, nici neurodeniciunfel ( ne avertizase Tuchi, de altfel ), ca nu exista. Asa ca maine revine la control, dupa ce a semnat ca refuza internarea, desi nu sunt paturi unde sa fie internat si i-au oferit generos un scaun pe care sa sada pana dimineata. Il astepta pe medicul de garda acum, sa isi dea omul ala verdictul dupa ce ii vede radiografia si ecografia si sa isi ia concediul medical. Maine e o noua zi...

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Olgutz, , bine ca R. e bine, sanatos...la fel cum i-am zis lui Clau, asta conteaza! Stai linistita acum, e acasa si e bine.

Naty, sanatate multa! offff, multi am auzit ca i-a lovit viroza asta.

Stelutz, stiu ca Piafen este mai tare decat Algocalmin.

Simo . Putere mami, putere...Ti-am scris aseara pe mess, dar era foarte tarziu deja.

Nico, bine ai ajuns "acasa" ! sa va simtiti minunat acolo! apor la treaba!

sovi, cum te mai simti? cum esti?

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

458

Mergi la inceput