Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 19
tonic spune:
Cu intarziere:
LA MULTI ANI, NICOL! sa ai parte numai de bucurii. 

Kya
niste pupici speciali, sa nu mai fii tristuca. Vrei sa dormi pe covor? Asa face Luk daca e suparat si intr-o seara ii dadea si Antoniei perna de dormit pe jos, ca se lovise si plangea. Vezi poate o sti el ceva si merge solutia. 
In rest toate sunt ca vremea de afara. In ultima luna au murit f multe persoane in jurul meu si m-a cam marcat situatia dar incerc sa depasesc momentul si sa ma gandesc la lucruri mai placute.
O zi cat mai buna tuturor.
Stelutz ne gandim la tine, sa fie toate bune. 
Kya spune:
Tonic
Diseara ma culc pe jos ![]()
Ai dreptate cu sportul, ma remonteaza si pe mine de fiecare data, dar nu am pic de timp pentru asa ceva. Cat despre floricica din gradina lui Zoze
e in plan, dar deocamdata se lasa asteptat...
Ma tot gandesc ce o face Stela... oare a intrat in op deja?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Stela, hai ca mai tarziu o sa fii gata scapata , te relaxezi, te linistesti si te odihnesti putin. Sunt alaturi de tine.
Asteptam vesti bune.

Eu n-am dormit nici noaptea trecuta, Rebi se enerva in somn ca are nasucul infundat si se activa din 20 in 20 de minute. Asa ca si azi sunt zombi la servici.
Lyvy, saracuta Iris, asta-i mai trebuia acum, 2 maselute deodata!

Olgutz, ce putin mai e pana la venirea Alexandrului!

ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,DUMITRELOR/DUMITRILOR

sa cante muzica in cinstea randunoiului meu Dumitru
,a tatalui meu care implineste 50 si...ani 

serviti ,va rog!!!

sa aveti o zi minunata!!!
tonicutz
te inteleg ,eu am patit-o in luna iulie-august..greu ,f greu sa treci peste asemenea momente mai ales cand este vorba de persoane dragi..chiar acum am vorbit cu verisoara lui C,cea careia i-a decedat sotul in acel accident cu motocicleta
azi implineste 33 de ani iar pe 6 oct sotul ei ar fi implinit 34 de ani..viata e atat de crunta dar trebuie sa mergem inainte cu bune si cu rele,chiar daca ne doare sufletul
mi se rupe sufletul de ea dar nu pot sa o ajut decat cu o vorba buna si cu untlefon din cand in cand
sa o imbarbatez ca trebuie sa fie puternica pentru cei 2 pitici care o asteapta acasa
ramo_cata spune:
mstela
ma gandesc la tine
si o sa fie bine
olgudeja ma apuca emotiile
abia astept sa-l vad pe Alex
pupici Scubiutei
Kya spune:
Jack si Betty sarbatoresc 50 de ani de casatorie.
- Betty, ma intrebam, m-ai inselat vreodata?
- Oh Jack, dar de ce imi pui o asemenea intrebare tocmai acum? Nu vrei sa afli raspunsul...
- Ba da, Betty, chiar vreau sa stiu. Te rog.
- Bine, fie. Da, de 3 ori.
- Trei? Si cand s-au intamplat?
- Pai iti aduci aminte cand aveai 35 de ani si voiai neaparat sa-ti incepi propria afacere si nici o banca nu-ti dadea un imprumut? Iti aduci aminte cum intr-o zi chiar presedintele bancii a venit la noi acasa si a semnat hartiile pentru imprumut, fara a pune nici o intrebare?
- Oh, Betty, ai facut-o pentru mine! Te respect acum mai mult ca niciodata! Si numarul 2?
- Pai, iti aduci aminte ca la ultimul infarct aveai nevoie de o operatie si chirurgul nu vroia sa se atinga de tine? Iti aduci aminte cum profesorul Bakey a venit aici ca sa te opereze personal si apoi ti-ai revenit?
- Nu pot sa cred! Betty, ai facut tu asta pentru mine, ca sa-mi salvezi viata? Nu exista o alta sotie ca tine. Asta imi dovedeste ca ma iubesti foarte mult. Iti sunt recunoscator. Si numarul 3?
- Pai, iti amintesti ca acum cativa ani, cand vroiai neaparat sa fii presedintele clubului de golf aveai nevoie de inca 17 voturi?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Jack si Betty sarbatoresc 50 de ani de casatorie. - Betty, ma intrebam, m-ai inselat vreodata? - Oh Jack, dar de ce imi pui o asemenea intrebare tocmai acum? Nu vrei sa afli raspunsul... - Ba da, Betty, chiar vreau sa stiu. Te rog. - Bine, fie. Da, de 3 ori. - Trei? Si cand s-au intamplat? - Pai iti aduci aminte cand aveai 35 de ani si voiai neaparat sa-ti incepi propria afacere si nici o banca nu-ti dadea un imprumut? Iti aduci aminte cum intr-o zi chiar presedintele bancii a venit la noi acasa si a semnat hartiile pentru imprumut, fara a pune nici o intrebare? - Oh, Betty, ai facut-o pentru mine! Te respect acum mai mult ca niciodata! Si numarul 2? - Pai, iti aduci aminte ca la ultimul infarct aveai nevoie de o operatie si chirurgul nu vroia sa se atinga de tine? Iti aduci aminte cum profesorul Bakey a venit aici ca sa te opereze personal si apoi ti-ai revenit? - Nu pot sa cred! Betty, ai facut tu asta pentru mine, ca sa-mi salvezi viata? Nu exista o alta sotie ca tine. Asta imi dovedeste ca ma iubesti foarte mult. Iti sunt recunoscator. Si numarul 3? - Pai, iti amintesti ca acum cativa ani, cand vroiai neaparat sa fii presedintele clubului de golf aveai nevoie de inca 17 voturi? Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

zozela spune:

Pauza de toate cele!
Eheei,floricica precum cea din gradina mea,va doresc eu tuturor
,Ralucai in mod absolut special
La multi ani,tuturor celor care poarta numele Sf.Dumitru! La multi ani,tatic al Ramonei!
Stela,curaaj!!

Olga,s-a facut!! Dau si blondul si mandra!
Pentru restul,te sun,ca de-ti scriu mi-e teama ca-ti transmit si mai multe emotii..decat ai tu deja![]()

Catalina
Livi,sanatate multa lui Iris!
Eu nu stiu ce se intampla,odata cu venirea tamnei..E astenie sau..ce-i asta,pe craca?! Sper sa nu fie vina mea-ca atat de tare m-ati sustinut(

),incat sper sa nu va fi trasferat voua depresia mea postnatala![]()
Eu sunt ca o floricica,desi ar trebui sa fiu obosita si deprimata,caci palatul meu e mizerabil,gaina sade fiarta pe jumatate in oala,iar aragazul e stins,eu sunt constipata(
) si se pare ca o afecteaza si pe mandruta,dar eu..nimic!Nicio jena!
Ori sunt nesimtita,ori am luat-o asa de tare pe aratura,incat nu-mi mai pasa.Ori..ma drogheaza Dan cu etnobotanice,ca nu m-ar mai mira nimic

Merg sa hranesc uriasul(a se citi Mihai)!Va pup!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya P.S. De astazi oficial, toate fustele de la costum care imi veneau acum jumatate de an, pica la propriu de pe mine. Nu se mai pot purta! In ritmul asta Mimo trebuie sa-mi cumpar o salopeta pt ski marimea XS! ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
pai hai sa le dai mai departe...