Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu_bu spune:
lapte praf mananca nan ai prieste...la inceput se constipa de la nan si am luat humana....apoi am trecut pe nan si e ok cu asta.....dar ai dau si lapte de de vaca de la cutie....nu am o marca anume...napolact,milli,fulga,zuzu....si nu are nici o problema...doar la masa de seara papa nan....si doarme toata noaptea.....acum nu stiu ai dau ce mancam si noi..atunci cand se poate.....lapte de vacuta la cutie....si de atunci a inceput sa doarma bine.....desi ma gandesc si la dinti ca au iesit 2 si s-a mai linistit....dr a zis sa-i dam orice mancare dar ca si cum ar fii de regim(neprajit,nu porc,fasole uscata,varza)in rest cam ai dau...si daca fac o ciorbita si eu legumele le calesc putin nu le prajesc ai dau si ai place mai mult asa...la noi a functionat....nu inseamna ca la fel e pentru toti
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ayanna_xem
SUBSCRIU si eu...Felicitari!!!!!!!! |
FELICITARI!!!
de Yannis
haircut spune:
Aveti un spor la scris....mama, mama....bravo, vorbaretelor
Am mai inceput si ieri un mesaj, n-am apucat sa-l termin, nu l-am mai trimis, acum nu mai e de actualitate
Doarme Maia un pic, asa ca sper sa apuc sa trimit macar asta.
Maia doarme in patutul ei, in camera ei. Asta de cand a inceput sa aiba numai 2 mese noaptea(ca nu eram in stare inainte, cand papa ca jijel)Asta a fost undeva intre 5-6 luni. Am pus-o in patut, noi in pat in aceeasi camera, initial. A fost putin mai agitata vreo 2 nopti, dar fara plansete si crize la care nu cred ca as fi rezistat. Totul a decurs foarte ok.
Nu adoarme singura, stam unul din noi, de obicei tati, si o tinem de manuta, ea e cu zuza si maraie pana adoarme.
Peste zi o cam tin in patul mare din camera ei. Azi am adormit-o in patut ca de vreo 2 zile are numai reprize foarte scurte de somn, oriunde as pune-o, asa ca macar sa stiu ca-i in siguranta, sa n-o mai verific la 2 min ca sare peste pernele cu care o baricadez de obicei in patul mare. Cand se trezeste pleaca direct in explorari
DECENUELA, un dr cu experienta iti spune daca copilul poate avea rahitism, dupa semnele clinice. Le gasesti pe net, doar ca trebuie integrate si nu luate mot-a-mot.Si daca gasesti 1-2 nu inseamna ca gata, e rahitism. La Maia dr Stanciu mi-a zis clar ca n-are nevoie de calciu pe cand dr de familie ma bambarda cu calciu de fiecare data, cu asa o siguranta de sine ca pana la urma i-am facut analize sa stiu ca nu-s dusa cu pluta si nu tin copilul fara ceva necesar.Concluzia, daca vrei o parere avizata, la Stanciu cu Jijelul
Ratusca, ce mai faceti? Cum mai papa Andrei?Tu cum te simti?
Ayanna, nu-ti faca pb daca Zgubi papa bine san si ia vigantolul. LM are o concentratie optima de calciu-fosfor asa incat se fixeaza foarte bine calciul din el. Nu e pb ca nu primeste altceva lactat. Am admirat si eu pozele e superba puiuta de Ion Creanga
hehe, ce de poze dulci in albumul nostruRaul mesterind la cabluri, C zambaretul, Stefanel la munte, Maria Dalia(bine ati venit!!!) o dulcica, Teo de Lucia cu caciulita frumoasa, Diana la plimbare niste dulci toti....
gata, s-a trezit sefa, a dormit o ora in patut, e o treaba
Alexutzza, ce dulce tre sa fi fost Yannis
Dastefa, m-am bucurat tare sa citesc vesti bune despre Miru....bravo voua! E tare buna ideea cu jucariile, o s-o folosesc si eu
Danyelana, felicitati de dintisor, la mai multi
Nu stiu ce voiam sa mai zic...
Ma duc sa-i dau sa pape.
mami de fetita mica
Lillo spune:
Felicitari Bubu mic!!!!!!!
Fetele eu sunt cu capul, stiu, dar nu pot sa ma fac ca nu aud...Ieri am iesit cu piticul la plimbare si ma intalnesc cu o cunostinta si ma intreaba cat are bb. 9 luni face peste cateva zile, raspund eu....Vai, dar e mare de varsta, e el f. mic de statura.. Asa o fi? Are 73 de cm, 8800g si 45 perimetrul cranian. Voua vi se pare mic? Mie mi se pare un copil normal. Pufuletii vostrii cat sunt de lungi?
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatzaaaa haideti la o fierbinte mama mama cat ati scris in ultimele 2 zile ma duc sa vad daca gasesc vreun rezumat ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Neatza si de la noi
Merci de cafea, cam am nevoie ca m-a trezit Picu de la 6.30
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
lorex spune:
Bravo RAUL!!!
LArisel, ce mai fac fetele? Au mai facut pasi?
Si noi exersam in fiecare zi o pun sa faca cativa pashi sustinuta.E cam stangace dar va ajungem noi din urma! Bobitza lu' mama draga!
Ieri mi-am omorat timpul facand ordine in directoarele cu pozele ei.Le-am pus pe luni!
Ce drag mi-a fost sa va citesc azi cum povestiti despre ce mai fac shtrengarii vostri!
Si bobitza ma cauta si ma strange de dupa gat mai ales cand ii e somn, si ma scarpina cu mana la ceafa,
Ne-am luat bona
Nu full time, o s-o chem o data de doua ori pe saptamana.Cert e ca are lipici dom'e.E prima persoana straina la care bobitza zambeste, sta in brate la ea fara sa se intinda dupa mine.Aproape ca sunt geloasa.E tanara si a fost bona unei prietene.Face si curat si mancare.Super super!
Livia,
ma bucur ca ai iesit din depresie!
Eu iaurtul i-l dau amestecat cu biscuiti pisati sau cereale.
Onitza,
Eu iti recomand din toata inima LP Lactana.Insa e cam scump dar face banii.Cam 45 de lei cutia la farmaciile Dona cu card de reducere pt copii pe care ti-l face pe loc.E cel mai bun pret la ei.
Cu adormitul singurel in pat...de ce vrei musai sa-l dezveti acum cat mai suge?
Eu n-as recurge niciodata la metode stil lasa-l sa planga.Il poate traumatiza, ramane cu pitici.Eu sunt convinsa de asta...
Bobitza doarme inca cu mine in pat si nici nu ma gandesc inca s-o dezvat!
Ana,
sorry daca nu-ti place de M.Anthony.Dar am zis ca doar in una din poze.In aia in care se uita in sus asa si-i ies carliontii pe dupa ureche.Acolo mi s-a parut Si cu ochii mari asa...
dolce far niente, huh? Ai citit Eat, pray, love?
Si mie mi-a dat bobitza la capuri in gura iar sanii...
nici nu mai spun, mi-i framanta ca pe aluat!
Citeam ieri in MAMA SI COPILUL si ma amuzam ca cica la 8 luni UNII copii pot incepe sa mearga de-a bushilea..Deci fiecare cu evolutia lui si e absolut normal sa nu mearga pana la varsta asta. Apreciez mult mamele relaxate si care nu se streseaza ca strumfii nu merg inca de-a busilea!
Ce-am mai citit interesant:
- jocurile agitate si excesul de impresii inainte de nani de seara pot da tulburari de somn;
- inainte de 11-12 luni incaltamintea nu este necesara si nici utila;
- de la 8 luni se poate da albush de ou sub forma de zdrentze in supe dar ca nu aduc nici un aport sugarului.Numai galbenushul este un element nustritiv esential la aceasta varsta;
- branza d evaci intrata in traditia culinara a sugarului la noi in tara nu este absolut necesara...
danyelana spune:
citat din mesajul lui bubu_bu ieri printul din zamunda a facut singurel 5,6 pasi singurel....tati se juca cu el si eu eram in bucatarie faceam papa si m-a auzit ca vb cu o prietena si a venit catre usa de la bucatarie singur...a inlemnit tasu...eu am ratat momentuldar isi da el drumul in 2 saptamani maxim si atunci distractie |
Felicitari!
Charles Baudelaire
lorex spune:
citat din mesajul lui Lillo Felicitari Bubu mic!!!!!!! Fetele eu sunt cu capul, stiu, dar nu pot sa ma fac ca nu aud...Ieri am iesit cu piticul la plimbare si ma intalnesc cu o cunostinta si ma intreaba cat are bb. 9 luni face peste cateva zile, raspund eu....Vai, dar e mare de varsta, e el f. mic de statura.. Asa o fi? Are 73 de cm, 8800g si 45 perimetrul cranian. Voua vi se pare mic? Mie mi se pare un copil normal. Pufuletii vostrii cat sunt de lungi? |
Chiar ca esti cu capul!
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Chiar ca esti cu capul! |
m-am uitat in Mama si Copilul si tre sa aiba max 9 kg la 9 luni. Ca s anu mai zic ca e chiar inaltutz.I s-a parut persoanei respective...ori nu se pricepe!
danyelana spune:
citat din mesajul lui bubu_bu mama tot face misto si zice ca de craciun cadou primeste role de cablu rosu alb albastru verde si nasii au zis tot asa ca ori cabluri ori prelungitoare |
Are dreptate
Charles Baudelaire