Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

DANYELANA, felicitari pentru primul dintisor!
Noi inca il mai asteptam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

AYANNA am avut un soc ascultandu-l pe bietul ursulet cantand ceva stil manele!Si ce versuri elevate! Nu pot sa cred!

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Dap...la noi totul e posibil...din pacate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

DANYELANA, felicitari pentru primul dintisor!
Noi inca il mai asteptam.....

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

SUBSCRIU!

...dupa ce astept 60 de secunde, of-course!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ayanna si sotul tau tot pe 20? Ce dragut, o sa tin minte.

Danyelana felicitari pt primuls coltisor!

Si daca tot a venit vorba....cati dintre pufosi nu au inca niciun dinte, ca noi?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Noi nu avem inca dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua fetele si de la noi.Nici nu stiu cu ce sa incep ca am tot incercat sa tin ritmul cu voi dar nu am reusit.Va ca ultima discutie este despre statu cu bb sg.Off la cap asta nu stiu ce sa zic e fff greu ,eu o stiu pe pielea mea ca stau 24 din 24 numai cu ea,ca ploua,ca e ger,vant sau mai stiu eu ce treb sa o atarn de gatu meu si sa plec cu ea nici macar 2 min nu am cu cine o lasa,daca mai tineti minte pana pe la vreo 3 luni ale ei eu nici macar nu mai stiam ce e aia baie in cada.Eu de f multe ori o las in patut ca sa-mi pot face cat de cat treaba,pe jos o las cat sunt eu in preajma ei ca altfel e jale,noi inca nu avem caldura si am dat drumu la Ac si asta merge doar in camere si nu o pot lasa sa vina dupa mine pana in bucatarie pt ca e f rece si sa stea pe gresie dupa mine...asa ca atunci cand sunt iesita din camere sta in patut,plange urla dar apoi isi revine.Si eu am tipat de cateva ori la ea dar ce sa fac?stai non stop cu ea ,nu am nici macar sotu pe care sa-mi descarc nervii seara,dar asta e merg mai departe.Trimit si revin ca d-soara e catarata pe canapea si tot vocifereaza.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

O sa incerc sa ma uit si eu la poze,m-am apucat sa fac curatenie generala si mai am pe ici colea cate un pic,usor,usor pana la craciun termin eu.
Azi am avut o f mare problema deci HELP.A papat dim ou si apoi niste orez fiert cu legume ca de o sapt suntem cam stricate la stomac din cauza dintisorului ,care ,apropo aseara a iesit,dar sa revin la problema.Pe la 11 a papat 120 ml LP.si pe la ora 12.30 am ieist pe balcon sa intind niste rufe,ea cum nu sta de fel locului dupa mancare direct prin casa umbla sau se ridica in patut si danseaza sau se leagana asa si azi,aud din balcon galagie si zarva mare cand intru ea voma in jet,nu va spun cum a facut salteluta de la patut .Acum o fi fost din cauza zdruncinaturii ei?o fi avut ceva mucisori in gat,desi in fiecarea seara scot cu batista bb?ea isi mai si baga degetelel in gurita din cauza dintilor ,sa-si fi provocat sg voma?Temperatura nu are,e f vesela,vioaie ca de obicei.Incerc sa raman calma.

Mergi la inceput

IMi cer scuze tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat.O sa incerc sa tin pasu pe cat posibil,desi cam greu cu zgubi meu care nu mai sta deloc cuminte,in schimb ma bucur ca face nani noapteade la ora 19-19.30 pana dim pe la 9-9.30 cu o trezire pe la 6 pt niste LP.
Alexutzza,Crid D felicitari pt mutare.
Dastefa ma bucur ca ai vesti bune despre Miruna
LML sarbatoritilor de azi
Lorex ca ai intrebat de mine si Luciei pt ca va mai dat vesti despre mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ayanna si sotul tau tot pe 20? Ce dragut, o sa tin minte.

Danyelana felicitari pt primuls coltisor!

Si daca tot a venit vorba....cati dintre pufosi nu au inca niciun dinte, ca noi?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Zgubi are 9 luni si o zi si nici un dintisor!!! Nush daca sa ma bucur sau nu...oricum roade tot ce prinde, maraieli si mofturici la greu...speram sa ne iasa si noua o data ca doar n-o sa ramanem asa 'babuzte' forever, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

O sa incerc sa ma uit si eu la poze,m-am apucat sa fac curatenie generala si mai am pe ici colea cate un pic,usor,usor pana la craciun termin eu.
Azi am avut o f mare problema deci HELP.A papat dim ou si apoi niste orez fiert cu legume ca de o sapt suntem cam stricate la stomac din cauza dintisorului ,care ,apropo aseara a iesit,dar sa revin la problema.Pe la 11 a papat 120 ml LP.si pe la ora 12.30 am ieist pe balcon sa intind niste rufe,ea cum nu sta de fel locului dupa mancare direct prin casa umbla sau se ridica in patut si danseaza sau se leagana asa si azi,aud din balcon galagie si zarva mare cand intru ea voma in jet,nu va spun cum a facut salteluta de la patut .Acum o fi fost din cauza zdruncinaturii ei?o fi avut ceva mucisori in gat,desi in fiecarea seara scot cu batista bb?ea isi mai si baga degetelel in gurita din cauza dintilor ,sa-si fi provocat sg voma?Temperatura nu are,e f vesela,vioaie ca de obicei.Incerc sa raman calma.

Sa stii ca si eu am surprins-o pe zgubi de cateva ori cu degetele pe gat si mai gata sa vomite...dar acum nush ce sa zic. Vezi cum se prezinta in continuare...poate nu e nici un motiv de ingrijorare.
Va

Mergi la inceput