Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 19
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Neatza si de la noi. Am intrat sa va facem cinste. Cand s-au dus doamne 9 luni? offf FAcem cinste cu tort; de data asta tort de mere, mai light asa, si tot ce va mai pofteste inimioara. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
LML Teo !!!
Merci mami de cinste
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Iti calculez pe grafic si ii spun maine varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
M-am uitat pe grafic. La greutate este pe medie, la inaltime si cirumferinta cap este cu un punct deasupra mediei pentru varsta de 9 luni. Deci este ok. 75 cm inseamna inaltime de 1 an si nu este departe.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Neatza si de la noi. Am intrat sa va facem cinste. Cand s-au dus doamne 9 luni? offf FAcem cinste cu tort; de data asta tort de mere, mai light asa, si tot ce va mai pofteste inimioara. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Sa va faceti mari!
varsta lui Tudor
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
SUBSCRIU Toti sunt superbi, si Cristi, si Daria, si Maria-Dalia, si...si toti pufi Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
multi pupici si de la mine pt pufuletii frumosi si mamicile lor
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
neata fetele,sarumana de cafea myky
LML teo
pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
tomaca spune:
Buna dimineata,
Am reusit sa recuperez in fuga. Ce repede se schimba pufuletii astia in cateva zile! Deja o iau din loc.
Noi nu ne stresam, este bun si premergatorul. Am inceput sa ne deplasam in 4 labute, dar mergem cu spatele. Si asa reusim si performanta sa ne dam jos din pat.
Cred ca mai are 2 dinti incisivii laterali jos. Dar mi-e greu sa-i studiez asa cum as vrea eu. Nu ma lasa, asa ca mai apelez la lanterna cateva secunde. Si cei de sus stau sa plezneasca.
Doar ca de la atatea bale, s-a iritat la gurita. I-am mai dat cu o crema de la mustela, au mai trecut, dar ieri erau destul de multe. Voua si s-a intamplat? Cu ce le-ati dat?
varsta lui Tudor
danyelana spune:
Am si eu o intrebare. Azi am hotarat sa-i dau ou si nu stiu cu ce sa-l combin. Cine imi da si mie o idee?
Charles Baudelaire
livia1980 spune:
[quote]citat din mesajul lui danyelana
Am si eu o intrebare. Azi am hotarat sa-i dau ou si nu stiu cu ce sa-l combin. Cine imi da si mie o idee?
Charles Baudelaire
[/quotEu ii dau ou fiert tare...il amestec in legumele fierte+putin unt iese delicios.....sau poti sa il dai seara(19) cu cartofior copt sau fiert+branzica blenduite....tot iese delicios...dar seara nu cred ca este indicat fiind ou si e proteina animala...sa nu-i supui ficatelul si rinichii pe noapte la efort mare...parerea mea!Eu il dau la amiaza in supica!
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
Lillo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
M-am uitat pe grafic. La greutate este pe medie, la inaltime si cirumferinta cap este cu un punct deasupra mediei pentru varsta de 9 luni. Deci este ok. 75 cm inseamna inaltime de 1 an si nu este departe. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Multumesc mult!
El e destul de delicat, poate de aia pare mai mic. Imbracat cu 1000 de haine doar fatza se vede, si aia e mititica, cu trasaturi fine.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui livia1980 [quote]citat din mesajul lui danyelana Am si eu o intrebare. Azi am hotarat sa-i dau ou si nu stiu cu ce sa-l combin. Cine imi da si mie o idee? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman [/quotEu ii dau ou fiert tare...il amestec in legumele fierte+putin unt iese delicios.....sau poti sa il dai seara(19) cu cartofior copt sau fiert+branzica blenduite....tot iese delicios...dar seara nu cred ca este indicat fiind ou si e proteina animala...sa nu-i supui ficatelul si rinichii pe noapte la efort mare...parerea mea!Eu il dau la amiaza in supica! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Nuuuuu...nu seara!!!!!!!!!!!!
Oul nu se papa seara!!!!!!!!!!!
Doar dimineata sau cel tarziu la pranz...e prea greu pentru ficat!!!