La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Uka, este adorabila Carinuta cu hainutele ei moderne! Nu am mai vazut asa o fetita cocheta ca ea! Hai ca ma duc sa-mi fac o felie de paine cu unt si miere! Acuma serios, eu cred ca am ceva ca prea sunt dependenta de dulciuri. Nu exagerez, adica nu bag ciocolati la greu, dar simt nevoia de dulce, asta e clar. Mi-am facut analizele si cica sunt sanatoasa. Doar pe alea la cap nu mi le-am facut. ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE POZE NOI |
Daca doua saptamani nu vei manca deloc, garantez ca nu iti vor mai trebui niciodata. Dar deloc inseamna sa citesti multe etichete si la alimente normale, in care se baga zahar. E o dependenta.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
suede spune:
Si eu mananc dulciuri..
Am zile cand as bate pe cineva pentru un pic de dulce.Ciocolata nu mananc ca sa nu se agite domnul Mihnea...
Si mie mi-au iesit analizele ok...la cap n-am facut
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Uka, este adorabila Carinuta cu hainutele ei moderne! Nu am mai vazut asa o fetita cocheta ca ea! Hai ca ma duc sa-mi fac o felie de paine cu unt si miere! Acuma serios, eu cred ca am ceva ca prea sunt dependenta de dulciuri. Nu exagerez, adica nu bag ciocolati la greu, dar simt nevoia de dulce, asta e clar. Mi-am facut analizele si cica sunt sanatoasa. Doar pe alea la cap nu mi le-am facut. ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE POZE NOI |
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
raluk16 spune:
Maria, cum sa nu fie asa mama ta, cand sunt atatia medici pediatri care dau dulciuri copiilor lor? Zicea Dana o data ca nu se fac cursuri de nutritie la facultate, nici nu se dau informatii de prevenire a bolilor, ci doar terapii si medicatii.
Sabina multumesc mult!
Cecilia e musai sa ne mai dai detalii despre produsele testate azi! Da musai, sa stim ce sa nu cumparam . Ce tampenie, ma gandesc cati oameni sunt care fac un sacrificiu sa cumpere unele produse bio, nu le e usor, si de fapt sa fie si acelea infestate...
Proteinele vegetale cele mai bune se gasesc in nuci, seminte si fasolifere.
Cristina ti-am mai zis ca ai fost super simpatica azi? Eu pun pariu ca nu pentru papi ai vrut sa te muti la mine, ci sa fii mai aproape de prietenii tai de la Zalau, sa tot joci cruce toata ziua
. Oooo, ce mi-ar placea cu tine acasa!!! Esti harnica tare, dar acum imi dau seama... totusi mai bine nu
. Va vedea Relu ca exista mame frumoase dupa nastere, ca exista femei elegante (aici nu mai scriu dupa nastere, ca eu n-am fost niciodata
) si ingrijite...
suede spune:
Pentru sora mea :
O zi speciala,o zi frumoasa,o zi altfel decat toate celelalte,ziua in care puiul tau implineste minunata varsta de 1 anisor.
Va doresc sa aveti parte de o viata minunata alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI RADUCU!!!!
Sa o bucuri pe mami cu realizarile tale in viata si sa nu uiti ca ea traieste prin voi si pentru voi!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
cristina_ana spune:
Raluk, la dulciuri nu o sa pot renunta. Cel putin nu acum. Asa ca nu are sens sa imi propun lucruri de care stiu sigur-sigur ca nu o sa ma pot tine. Imi plac prea mult prajiturile si doar daca as fi doamne-fereste bolnava as renunta la ele. M-am uitat putin pe blogul lifestyle si am gasit retete interesante, oricum, altceva decat ce faceam eu pana acum.
Fetelor, eu va pup si va doresc noapte buna. Ma bag la nani ca nu mai tine!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Mihaela, nu m-a pasionat zaharul invertit. Nici nu stiam ce e. Cand il vedeam pe o eticheta puneam produsul la loc. De ce? Pentru ca in fond e zahar, uite, e zahar fiert cu apa. Ce rezolvam? Oricum face rau, oricum e un produs nenatural. Si atunci nu mai bine miere si fructe uscate? Mierea cred ca fiecare am putea-o gasi la un producator in care sa avem incredere ca nu da antibiotice.
Diamar stiu ca ai mai intrebat asta o data si n-am apucat sa raspund. Cum zice si Maria, majoritatea zaharului brun de pe piata e de fapt zahar alb vospit sau caramelizat. Dar chiar si cel autentic are cam aceleasi "proprietati" ca si zaharul alb... Daca zici ca David mananca prea mult dulce la bunici de ce vrei sa-i mai faci si tu? Da-i fructe
.
Luci ai fost geniala cu povestea de azi! Fetele au dreptate, trebuie sa reiei blogul, si ca o prima tema, sa strangi toate mesajele ce le-ai scris despre pui pe forum
.
Miha84 tocmai mi-am amintit ca e si ziua ta!!!
La multi ani!
Mami, te admir mult, sa fii sanatoasa si fericita! O zi minunata alaturi de familia ta frumoasa!
suede spune:
LA MULTI ANI MATTIA!!!
Sa ai mult noroc in viata si multa sanatate!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
cristina_ana spune:
Raluk, prietenii mei de la Zalau locuiesc de fapt in Bucuresti, la doi pasi de mine! Ne vedem f.f.f des si jucam cruce si bem vin si papam ce le gatesc eu in general. La Zalau mergem la parintii lor, in special de sarbatori, cand se face papa multa si buna si superingrasatoare!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Nu mai pot sta de somn si nu am reusit sa recuperez tot. Imediat voi ajunge la concluzia ca era mai usor cand nu se scria atata
.
Am citit doar de niste parinti super misto, care rad de pataniile puiului! Meli
Deci nu te-am nimerit cu Zalaul, Cristina! Am sperat sa fie un apropo si sa iti amintesti ca si de asta ti-ar fi mai bine aici