Albinutze de Mai-Iunie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ca tot venii vorba de fluturas..a se citi ce zicea nepoata-mea .."f-u-t-e-l-a-s-h" ..si la tramvai "da-dai" de unde si pana unde habar nu am

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

uite ca acum am vazut mititica,bine ca ai doftoricit-o la timp ca sa nu fie basicuta mai mare,timitem si noi un sa nu mai doara..carla asa a fost sa fie,probabil chiar daca erai la nici 10 cm de ea si tot s-ar fi intamplat..

ftelor..sa mor daca nu sunteti de coma

eu astept sa vad ce o sa inceapa sa parleasca fi-mea

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!

dar ce ziceti de "pulicane"= napolitane???

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

Eliza are si cartea cu "Punguta cu doi bani" mare si ilustrata fff frumos, i-am povestit-o si i-am spus ca baba-i cu gaina si mosu cu cocosu'...

... ma intalnescu cu vecina mea de vreo 80 de ani, si povestesc ceva cu ea, dupa care ne despartim. Eliza se uita intrebatoare la mine si ii spun: TANTI, la care ea: BABA BABA, de nu-i mai tacea gurita.

mami de ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminica

buna!

mami de ELIZA

LOL !

La Sabina la 1 an si 4 luni, artificiile erau o-fu-tu-tii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!

sori, si eu ar trebui sa ma apuc de sters usile, ca tare pupate sunt de matei. dar sa vezi usa de la intrare cum e, de la cati pupici da el catelului...

flobaby, mi-a plcut ce ai spus despre varsta. la asta nu ma gandisem..
eu i-am cumparat de curand un puzzle de lemn, colorat ff frumos si niste cuburi de construit, din plastic. e ff incantat de ele, dar si mai si atunci cand ii facem diverse contructii. a inceput sa se joace si cu masinutele. si cu grebluta din plstic, prin casa, cica imi perie covorul si dupa ce termina, spune mai-mai (adica e super fain ce a facut el ).
despre patut, nu stiu ce sa spun. noi dormim inca in tarc, nu stiu pana cand, mi-i teama sa-l las in patul mare, ca are prostul obicei de a se ridica in picioare in timpul noptii si de a se tranti pe unde apuca .

cris, votca-lemon e servita . eu servesc un martini.
mi-a placut meniul de ieri.
la noi matei il striga pe taica-su tata, dar daca nu e bagat in seama incepe cu ma, ma, dupa care trece la baaaaa. si se uita si urat la el, adica pe sub pleoape.

carla, ai perfecta dreptate. mi-am cam spalat creierii de cand nu am mai avut copil mic. dar cateodata am impresia ca mi-s spalati de tot, , ca parca m-as confrunta pt prima data cu un anumit lucru sau situatie. dar, reinvatam.
multumesc din suflet pt cuvintele frumoase.

ca tot vorbiti de pocit cuvintele. cand arina avea cam 2 anisori, bunica-sa ii lua cate un tutti frutti. stiti cum ii spunea?? tuti f-u-t-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

cris, flobaby, carla, beca, ma distrez cand citesc ce pot spune copiii astia... si le spun atat de inocent...

cosminica, ai fost tare!!!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

sunte-ti belea. M-ati amuzat teribil. Abia astept sa-l aud si eu pe al meu spunand asa, sunt totusi simpatici

Am si uitat ce vroiam sa mai spun.
Nu ma mai lasa Razvan, iesim afara (runda a 2-a) si revin mai pe seara

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata. la mine ploua, ploua, ploua.
cris, mi-e drag sa-i am pe amandoi acasa chiar daca e nebuneala uneori. acum sunt linistiti amandoi, unu se uita la desene si unu se joaca.
pupam gasca!

Mergi la inceput

cosminica

Citat:
buna!

e nemaiponemit si cred ca pe babuta de 80 ani a lasat-o masca

otilia tu,ia pune mana si apreciaza munca baiatului ca numai el stie cat se chinuie cu grebla aia sa-ti curete covorul..ei,pai daca ala de ieri ti-a placuit,ce zici de asta de azi??
-ciorba de burta
-piept de pui cu sos de smantana si lapte la cuptor(stai acum sa-l si gust sa vad daca e comestibil)
-pandispan pufos cu stafide
philip pai sunt foarte cumintia mea mi-a mancat ficatii de azi dimineata,dar o iert ca m-a ajutat sa ma bucataresc

BAZAR

Mergi la inceput