Albinutze de Mai-Iunie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

LA MULTI ANI Coraly iti doresc sa ai parte numai de impliniri si iubire alaturai de cei dragi

relusha multam de cafeluta
sorilea multam,dar cred ca nu ai vazut colacelul de pe la burtaam luat 3 cm in talienu mai pot sa pun o bluza mulata ca iese sunca la interval,asa ca de ieri,sunt la programul de slabit..din fericire vad ca nu mi-a mai facut febra aseara si nici acum de dimineatadar pe bune daca nu m-a bagat in speriati cand ardea ..la o suprafata de 150mp,constructia inceputa in 2005P+E ,constructie din BCA cu placa de 20 cm beton intre etaj si parter aproape 45 000mi euro..si asta e fara mana de lucru,ci numai materialele..e mult pentru bugetul uni roman,dar ai ai un mic capital e super
sorilea si ce sarbatoare mai e acuma ca sa mor daca nu am innebunit cu atatea sarbatoriparca saptamana trecuta a mai fost una..P.S. nu mi-am mai luat calendar popicesc de ceva vreme,dar nici nu sufar dupa el
ioana iupiiiiiiiiiiiii,ce fainsa stapaniti sanatosi masinuta..hmmmm,s-ar putea ca banuiala ta sa fie corecta..oricum ar fi,nu o forta,cand i se va face foame sigur va trage de tine sa papemulta sanatate sa scapati de tuse si zmei
alynta binenteles ca-mi place
oana am facut biscuitii,sunt tare buninoi astia mari ii mancam cu ciocolata si pitica simpli cum a fost la medic??ceva vesti ne dai si noua?
philip ce cald e la voi ..la noi acum sunt 4 grade ..brrrrrrrrr si s-au anuntat niste zile de tot kk-o
[b]ioana
incerca sa gandesti pozitiv,binenteles ca o sa mearga firma bine si nu o sa fie probleme cu lesingul si nici cu ratele

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI CORALY sanatate, iubire si fericire alaturi de cei dragi.

LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele sf Dumitru (si derivatele lui), sanatate si impliniri.

La noi e o vreme urataa ploua, iar eu trebuie musai sa plec de-acasa. Si trebuie sa-l car si pe Razva dupa mine, ca azi nu mai am cu cine sa-l las
Cine m-o vede pe mn prin ploaie cu copilul, cred ca sigur zic ca-s dusa cu capul . Noroc ca am prelata la carut, ca altfel

Revin mai tarziu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

cosminica, masina de paine este un vortex. ma impac ff bine cu ea, eu facand paine aproape zilnic. si aluatul de pizza sau de placinte tot la masina il fac.

coraly, multumesc. azi si maine mi-am propus sa mai lenevesc, am chef de citit ceva. inca nu stiu ce...ma mai gandesc.
multa sanatate lui dominic!!

alynta, ce bine ca maria nu are colici!! ca e tare greu sa-i vezi cum se indoaie de durere...

sori, sa speram ca nu va mai fi nevoie de inca o intepatura! carliontatului!!

Mergi la inceput

cris, ce face mirunelul? cum a dormit?? sa speram ca nu se mai trezeste cu fata la cersaf...

sori, care e reteta? e un fel de salata??

beca, felicitari pt masina, sa o stapaniti sanatosi!! o poza, sa o vedem si noi, nu ne pui??
referitor la sara, laptic bea??

alynta, spor la treaba. mariei! sa va fie de bine impartasania!!

oana mvt, multa sanatate! multumesc pt apreciere.

andreea (philip), m-am dat eu ieri viteaza cu atata treaba, dar azi ma doare spatele de morrrr. iar matei a dormit asa prost...si afara ploua si-i o ceata...cu alte cuvinte, eu sunt chiauna rau...dar nu-mi pasa, ca azi si maine sunt zile de sarbatoare, asa ca ma recuperez...
mi-ai facut pofta de varza si mie... dar asta e specialitatea sotului, asa ca....
la voi sun 30 de grade??? superrrr...dar in ce parte a americii sunteti?? la noi ieri au fost 8 grade si o ceataaaa de nu vedeai la 5 metri, azi ploua si-i iarasi ceata si nu cred ca vor fi mai mult de 5-6 grade, asa ca nici azi nu vom iesi afara

apropo, voi scoateti copiii la plimbare daca e ceata?? eu stiam ca nu e bine...

Mergi la inceput

beca, bafta la doctor! sa ne spui si noua ce a zis dr.
bebe ce face?? nu ai mai schimbat semnatura...

relusha,multumim de cafeluta.
voi ce mai faceti?? ce face deian?? dar bebe?? tu cum te mai simti??pe cand dpn-ul??

cris, azi e sf. dumitru, iar maine de sf. dimitrie cel nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LA MULTI ANI, CORALY!!! Si multa, multa sanatate!

Ne-am intors si noi de la laborator, am luat sange si pt sara si rebeca, rebeca a fost o curajoasa, sara a urlat din toate puterile. Acu doarme, mititica, am trezit-o la 8 ca sa mergemm la medic si ea nu este matinala.

Azi nu a mancat nimic de dimi, insa o inteleg... Ii pregatesc pt pranz conopida Andreei, sa vedem daca avem succes!

Otilia, bebe cred ca este bine, vineri avem eco. Deocamdata da din aripioare de zor. Sara bea lapte, dimineata si seara, cam 300 ml in total.

Cris, saru'mana pt incurajari, asa gandim si noi, sau incercam sa gandim pozitiv, acum oricum nu mai avem ce face.

Sori, spor la treburi!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 19+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna, stup.

Abia acum am realizat ca am pierdut o gramada de aniversari.

Dragele mele, ganesha, Relusha, Luckyblue, Laurraa, oana_du, Deea 24,
maria_bunica, carlav, anda_magda
sa fiti iubite si fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti

Si pentru ca tot sunt la urari, le urez tuturor Dumitrilor si Dumitrelor, rude sau prieteni ai vostri sanatate si fericire.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Noi suntem bine, doar o f usoara raceala, luata de la fiu-meu i-a cam inrosit nasucul. In rest tot copil atomic, spre marea mea disperare si oboseala. Mai nou a inceput sa refuze laptele la biberon, in schimb tot nu am reusit sa o intarc.
Eu bijuteresc in continuare si lucrez la modificat poze si facut blog. O sa va arat cand termin.
Va pup pe toate...

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andata, pupam fetele!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 22+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Coraly, La multi ani!!!

Bine-nteles ca n-a scapat Andreea, se putea sa rateze ea o viroza
Gatul e rosu si tuseste ca un magarus. Am inceput aseara cu homeopate, febra vad ca din fericire nu are, sper sa scapam si de asta.

Va pup, nu mai am timp sa scriu acuma

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput