FIV DR. DRAGOS ALBU 14 BRAVO LUMI
Raspunsuri - Pagina 19
amacuba spune:
mama mia cat ati mai scris fetelor
va pup pe toate lumi, maria, mire, honeys, samira, aristica, inna
lyly tin pumnii fetitza
in ceea ce ma priveste , ma caut de toate celelalte.
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaia este o regula sa sangerezi cand se fixeaza? |
Nu este o regula sa sangerezi la implantarea embrionasilor
Eu nu am sangerat,spre deosebire de Honeys care a sangerat si cred ca si Mirela a sangerat,nu-mi mai amintesc bine
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
flo.flo spune:
fetele, spuneti-mi si mie va rog unde sa fac analizele - care laborator credeti ca este mai bun si mai ieftin?
dr. Albu mi-a spus sa le fac unde vreau si acum nu stiu incotro sa ma duc
lyly_mar spune:
stiu ca analizele de la centrul matei basarab nu le ia in considerare si te pune sa le refaci......poti la medlife,synevo
citat din mesajul lui flo.flo fetele, spuneti-mi si mie va rog unde sa fac analizele - care laborator credeti ca este mai bun si mai ieftin? dr. Albu mi-a spus sa le fac unde vreau si acum nu stiu incotro sa ma duc |
lumimar spune:
Flo,si eu tot la Medlife si Synevo le-am facut
lumimar spune:
Lili ce faci? Cum te simti dupa punctie?
mirela2 spune:
flo iti recomand synevo
eu am sangerat dupa transfer, si de frica in z10 am facut rêpede beta, ca al meu intrase in fibrilatii
ama
lumi o sa iau lagatura cu ea
+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
lyly_mar spune:
sunt bine dupa punctie,nu sangerez....dar ma tot gandesc dc a avut ce sa prelucreze embrioloaga....ma enerveaza ca nu avenit dr sa vb cu mine......mi se parea normal sa-mi dea o explicatie de nu sunt mature ovocitele......cat a fost endo
pe tine cand te-au sunat sa iti zica de embrioni? cine te-a sunat?
citat din mesajul lui lumimar Lili ce faci? Cum te simti dupa punctie? Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot |
lumimar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lyly_mar sunt bine dupa punctie,nu sangerez....dar ma tot gandesc dc a avut ce sa prelucreze embrioloaga....ma enerveaza ca nu avenit dr sa vb cu mine......mi se parea normal sa-mi dea o explicatie de nu sunt mature ovocitele......cat a fost endo pe tine cand te-au sunat sa iti zica de embrioni? cine te-a sunat?
|
Lilim-au sunat a doua zi dupa punctie pe la ora 6 seara.Deja intrasem in panica ,ne gandeam ca nu se formase nimic,insa intr-un final a sunat embrioloaga si mi-a zis ce s-a intamplat