FIV DR. DRAGOS ALBU 14 BRAVO LUMI

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

honey sa inteleg ca tie ti-a reusit fiv-ul?
acum mergi la eco pt sarcina?
nu stiu cum sa fac sa vad arhiva raspunsurilor si povestilor voastre!!
poate voi ati mai vorbit de ceea ce va interb eu...si nu vreau sa va plictisesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

sa reusesit si tu si celelalte fete.Fecioara Maria sa ne ajute pe toate si bunul Dumneze la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

mikaia dupa ce scrii 10 mesaje o sa te vezi in timp real
vad ca deja ai scris peste 10

mirela eu am avut de la inceput 150 menopur + 150 puregon, apoi dozele s-au mai marit
eu am amh mic 1.4

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

asa este, deja ma vad, mersi. ma cam doare burtica in stanga, este normal? am un grad ridicat al durerii asa ca nu stiu cam ce intensitate a durerii este normala

Mergi la inceput

fetelor ma scizat va cam disper cu intrebarile, dar e prmul fiv la mine si nu am o asa experienta in asta, cum calculez varsta buburuzelor de la punctie (asa mi se pare normal) sau de la et. help, punctie pe 19.10 si et pe 21.10, mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maria tu spui ca ai eliminat embrionii care aveau cativa cm? Eu cred ca ai eliminat doar endometrul care a fost stimulat ca embrionii erau microscopici. Chiar sunt curioasa sa aud ce zice Albu, ca si eu am avut CM cu cheaguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Durerile de burta sunt semne de bine de obicei, am mai avut si eu dureri; stai cumintica, daca te doare tare poti lua no-spa, sau da-i sms doctorului te suna cand se elibereaza....

pupici

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

mersi, oricum am citit atatea pe aici incat numai stiu ce tb sa fie bine si ce nu. am vazut ca unele fete au sangerat, altele nu, au avut dureri, altele nu, etc. cum fac calculul/ pleaseeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Mika,primesti rezultatul in aceeasi zi,dupa ora 17
Eu l-am facur de doua ori,prima data am sunat pe la trei jumate,era gata dar nu il validase dr
Si ceri sa-ti fie trimis pe mail
Pupici

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica eu cred ca erau embrionii, pt ca i-am vazut,i-am eliminat in cada cand imi faceam dus, era o chestie ca o membrana alb-galbuie inconjurata de sange. eu nu am avut cheaguri, decat o menstra f inchisa la culoare
am vb si cu cineva de pe forum care a avut un avort spontan in primele saptamani de sarcina si din ce mi-a zis a eliminat ceva asemanator

si eu de abia astept sa vada care este parerea lu' Albu, chiar sunt curioasa pt ca daca este asa cum banuiesc inseamna ca e o problema la endometru

3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput