Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Buna seara fete dragi...astea putine care mai esteti... Lali ce chelios frumos ai tu acolo...nimic nu ai pomenit...ntz ntz ntz... Si acum despre noi? E posibil sa faca febra 39 doar de la dinti? Acum ne luptam cu febra asta... Va pupam si mai revenim... fericita de ALEX |
Buna fetelor
Crissbebe, nu cred ca face 39 doar de la febra. DR. mie mi-a zis ca ce este peste 38,5 nu e doar de la dinti, ci poate sa se suprapuna un rosu in gat, amigdale, raceala.
Danuta1979 spune:
Ioana,a mea nu mai vrea sa faca caca la olita de vreo 2 sapt. Pisu face daca o pun, dar caca nu .
In schimb a inceput sa se catere pe canapea, pe masa, pe fotoliu si mai nou se arunca in cap din patutul ei (care e lipit de patul nostru) in patul nostru. E terminatoare :))
crissbebe spune:
Ola ola...
revenim si noi cu vesti...este a 3 a zi in care suntem baricadati in casa.. nu mai suport...
Alex are in continuare febra...nu ii scade cu nimic...nici panadol,nurofen..alternate la 4 ore...nici sosete cu otet..nimic
Abia acum i-a mai scazut...adica are 37.8..Din cate am inteles febra de la dinti nu scade cu nimic...acum nu stiu ce sa zic..
Va pupez pe toate si va urez o zi minunata...
Elle...
Danuta1979 spune:
Crissbebe, am patit similar. Cand i-a dat primul dinte a facut peste 39, i-am dat alternand la 4 ore nurofen/ibalgin si panadol si am chemat salvarea cand am vazut ca scadea f putin si revenea repede peste 39.
Dr. de pe salvare a verificat-o si in gat si a zis ca are rosu in gat sau ceva de genul coroborat cu eruptia dentara si i-a dat jumatate de novocalmin supozitor plus mi-a zis sa continui cu panadol si nurofen alternativ la 4 ore pt. o zi. Bine, ea mi-a mai dat antibiotic sa-i dau daca nu-si revine intr-o zi (nu iam dat) plus spray tantum verde pt. gat, care a fost f bun. Tot ea mi-a zis ca doar de la dinti febra nu urca peste 38,5.
Tu zici ca are 37,8. Pai asta nu e febra, ci stare subfebrila care e normala cu atat mai mult cu cat e si cu dintii. Plus ca bebe probabil se si agita, joaca,...ceea ce ii creste usor temp.
Eu ma stresez cu a mea doar daca trece de 38
Multa sanatate!
Ioanna81 spune:
Criss numai de la dinti nu poate face 39 febra... zic eu! Carol cand a avut rozeola si facea peste 39 a primit 3/4 supozitor novocalmin. doar o data i-am dat. dupa aceea nurofen 4ml la 8 ore. si multe lichide si subtire imbracat. aeriseste bine camera unde doarme el. ajuta si asta.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
crissbebe spune:
Of ca daca nu m-am saturat...
le-am incercat pe toate va da-ti seama..ma duc acum sa-i dau iar doza de antitermic..
Si eu ii dau cu tantum in gatut...a avut mai demult rosu in gat si a mai ramas un pic...de revenit nu avea cum sa revina nu-i asa? la rosu in gat ma refer...
Mai si am un somn in mineeeee...moaaaaamaaa ce as mai dormi....
Ioanna81 spune:
dedsss
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Of ca daca nu m-am saturat... le-am incercat pe toate va da-ti seama..ma duc acum sa-i dau iar doza de antitermic.. Si eu ii dau cu tantum in gatut...a avut mai demult rosu in gat si a mai ramas un pic...de revenit nu avea cum sa revina nu-i asa? la rosu in gat ma refer... Mai si am un somn in mineeeee...moaaaaamaaa ce as mai dormi.... fericita de ALEX |
nu a cedat la Novocalmin? asta e super puternic si ar fi trebuit sa mai scada. ai vorbit cu pediatrul? el ce zice?
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
crissbebe spune:
Am vb acum cu pediatra..acelasi lucru mi l-a spus si ea...e posibil sa fie de la gatut...mai asteptam si azi sa vedem daca mai face febra...daca mai face febra mare de maine ii dam antibiotic...daca nu inseamna ca este o viroza si scapam de antibiotic...
Ma incearca atatea sentimente...
Va pup fetelor si va multumesc...
crissbebe spune:
Ioanna baiatul meu e mai....pe invers asa.... ultima data cand i-am dat o jumatate de sup novocalmin,in loc sa-i scada temp lui i-a crescut...si nu i-a scazut deloc...Ai inteles ce am vrut sa zic ca ma exxprim ca....
Danuta1979 spune:
Crissbebe, ai zis de sosete in otet. vezi sa nu fie doar otet, ci otet diluat in apa, caci altfel se poate arde.