Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Multi pupici catre Micsunica sa se faca bine. Gianina acum sta acasa?

Olga, mamica lui David iepurasul

da, e acasa cu mama
tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca-i mai rau si trebuie sa fug la dr acusi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Offf mititica

Si rateaza si bunatatile de torturi si prajituri...

Mergi la inceput

Fetele care salveaza in fiecare zi meniurile Micsunicai, sa faceti o fapta buna si sa puneti intr-o zi pe mailul comun toate meniurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

OLI, ILINCA, merci de lamuriri cu buba/aluna lui David si petele lui fiu-meu. E foarte ciudata ereditatea asta, cum zicea si MIHA, ma tot minunez cand recunosc atat trasaturi fizice, cat si psihice, si de la mine, si de la Mimi. De ex eu am 1 alunita in talpa, una pe coapsa, una pe antebrat, toate pe partea stanga, iar pe fata una pe barbie si una in coada ochiului, pe partea dreapta. Mereu m-a intrigat simetria asta. La Luca cele 2 pete sunt pe mana si piciorul drept. Are degetele si unghiile EXACT ca mine (si sunt cam atipice) si la maini, si la picioare. Ar manca nonstop acru si sarat, iar ce-i prea dulce, scuipa. Asa eram eu. La somn, Luca se foieste/trezeste daca are bratele reci/descoperite, in rest, poa' sa fie bocna, n-are treaba. Idem Mimi, nu poate dormi fara maneci lungi nici vara. Toate alea dezvelite, dar mainile musai acoperite . Si lista poate continua...
Si ca sa raspund la sondajul provocat de CUREA, asa cum bine si-a amintit ILINCA, si noi suntem necuvantatori. Recunosc totusi cu rusine ca atunci cand am expus vastul vocabular (bapa=apa, mMmMmM=papa, ush=musca, shitz=matza, ahsssss=arshi/arde, viuuuu=masina), am omis omnipotentul caca Caca inseamna: gata ( e drept ca de cateva saptamani e deja "gaca"), sau cas-cas (de alungat pasarile), sau cah/gunoi, sau cal, sau diverse animale, sau pur si simplu test de rezonanta pe casa scarii.
Si aia cu vorbitul la 8 luni nu e chiar basm, eu sunt martor. Nepotelul meu cel mare e in zodia berbecului si imi amintesc extrem de clar cum de primul lui craciun, la tara, cand bateam la usa ne poftea inauntru: "potishh (poftiti), 'caun (luati loc pe scaun)!", cum sedea pe olita si noi ne distram, cu dragul de tata in frunte, punandu-l sa-l strige pe tac-su: "mi-haaai" si se ridica un pic de pe oala, si incorda bucile cand striga, sa aiba forta in glas! hahahahhaha. Etc. De primul Paste, adica pe la un an, se plimba agale pe sub rufele intinse la uscat si zicea "pic-pic, dushu'", iar pe mamaie a marcat-o profund cand i-a zis: " nu veau la tineeee" "de ce, mamaie?" "ca esti ulataaa". Undeva, tot in prima lui iarna, ma-sa si tac-su o proiectau pe soru-sa in dormitor, unde el era adormit, si la un moment dat a alunecat plapuma intr-o parte. Cand s-au intins sa o traga inapoi, s-a auzit din patut: "nu acopeliiiii!". Si ar mai fi muuulte faze.
Dar la fel de bine, soru-sa a spus primele cuvinte pe la 2 ani si ceva, iar baietelul cel mic s-a alintat pocind cuvinte pana pe la vreo 4 ani, desi fredona perfect la 1 an melodiile de la reclame, favorita fiind aia cu "Ohhh Chihuahua!"

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citesc despre bronsita si ma ingrozesc. e treaba serioasa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
anamarime- acum e o epidemie de faringo-nu-stiu-cum care se manifesta cum spui tu (mucisorii sunt optionali)trebuie sa ai mare grija sa o auzi cum respira; daca cumva respiratia devine suieratoare (nu stiu caum sa explic) du-te fuga la dr (nu vreau sa te sperii, dar sa fii pregatita)aerosoli ati incercat?Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni
Aerosoli facem zilnic. La plamani inca nu are nimic, doar rosu-n gat si o sensibilitate la urechi.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

off, pana sa scriu eu la compunere, voi ati mai bagat 2 pagini!
ANAAN, multumim de complimente! Sa stiti, fetelor, ca nu ma simt o mama eroina, ca multe as putea sa la fac mai bine daca m-as mobiliza, dar ma mai alint si eu pe-aici. Nu e nimic mai important pentru sanatatea mentala si chiar trupeasca pt copiii nostri, decat dragostea parinteasca. Restul sunt fleacuri.
Si ma ia cu fiori cand vad ca inca mai apar copilasi bolnaviori! Si Micsunica? OOOfff!
ANAMARIAME, dar Eva s-a tot imbolnavit in ultima vreme...Multa, multa sanatate! Edit: si pe buba ta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

merg sa fac un cap nou

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Inca nu m-am dus sa-l iau pe David caci am vb cu directoarea si mi-a zis ca doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

266

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

gata, merge?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput